spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ápdét: Mit kell látni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jahhhhh. Illetve nem. Akkor ezt kell írnom : Az Autó Pulton már teszteltük az Ford Tourneo Connect-et :D :wacko: :wacko: :wacko: Jó szar is volt. :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mit kell látni? :D Szerintem nő a fű :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mit kell látni? :wacko: 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam.. :wacko: Mondom én. Mondjuk biztos van optimálisabb megoldás a fű öntözésére, mint a kocsimosás :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mondom én. Mondjuk biztos van optimálisabb megoldás a fű öntözésére, mint a kocsimosás :wacko: Ja, meg előtte lecseréltem az olajat.. :wacko: De amennyi eső itt volt/van pár napja egy jó ideig nem is igen kell vizezni a gyepet :D amúgy se szokás nálunk, nem bolti pázsit, oridzsinál hungárikum.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam :wacko: Én meg átmentem a szomszédba lemosni, mert itthon nem tudok hátramenni a hungitól, amivel majd szigetelem a házat. Megtöröltem szépen nehogy megfázzon, most szárad rá a wax. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ja, meg előtte lecseréltem az olajat.. :wacko: De amennyi eső itt volt/van pár napja egy jó ideig nem is igen kell vizezni a gyepet :D amúgy se szokás nálunk, nem bolti pázsit, oridzsinál hungárikum.. :D :wacko: De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 http://subba.blog.hu/2010/07/28/wtf_sztaki :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :wacko: Általában felénk szilvából szokás de tavaly meg az idén 1 szem se termett így nem kell a szeszfőzdébe vinni a hordókat, maradtak a padláson üresen :wacko: nem mintha különösebben zavarna.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én meg átmentem a szomszédba lemosni, mert itthon nem tudok hátramenni a hungitól, amivel majd szigetelem a házat. Megtöröltem szépen nehogy megfázzon, most szárad rá a wax. :wacko: én meg ma reggel kezdte el felhúzni egy házat egész nap malter, téglapakolás,rakás meg majd jön rá a szigetelés is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :D ajjj te buta aztat a füvet szívik :wacko: tod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 én meg ma reggel kezdte el felhúzni egy házat egész nap malter, téglapakolás,rakás meg majd jön rá a szigetelés is! :D Holnap ásványgyapot szigetelés, födémet, és ráadásul felfele, nem a padlás felől. :wacko: :D ajjj te buta aztat a füvet szívik :wacko: tod :D Hát te már csak tudod. :P :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Holnap ásványgyapot szigetelés, födémet, és ráadásul felfele, nem a padlás felől. :D :D Mert az ugy az igazi. :wacko: :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mert az ugy az igazi. :D :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :wacko: Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mert az ugy az igazi. :D :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :wacko: Lesz vakarózás asszem :D Azt leginkább VV-öltözetben kéne csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál. De igy könnyebb vakarózni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál. Te Zotya, az az érzésem, hogy rádszálltak a Fiúk! :wacko: Valahogy ma is Te vagy porondon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko: Egészségedre. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egészségedre. :D Szerintem megihatná az a pohár bort :wacko: Te jösssz bw-re ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szerintem megihatná az a pohár bort :wacko: Te jösssz bw-re ? Ez igaz. Lehet hogy a bort nem érdekli a film. :D Igen. Pénteken este legurulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko: Mit nézel? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mit nézel? :D Dvdt :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szopok a lépcsővel. Az építésekor anyósék spórolásból az alsó 3 lépcsőfokot keskenyebbre csináltatták, aztán első használat után kijelentették, hogy kényelmetlen, így a többi már szélesebb. Most viszont az alsókat is ki kellene szélesíteni. A 2 alsót már megoldottam, de a maradék 1-hez csak 5 centit kéne valahogy hozzátoldani. Mivel lehetne kipótolni? Beton már túl keskeny lenne, attól félek lereped, hiába vasalom be. Valakinek ötlet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts