CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 :rolleyes: <_< Úgy tűnt, hogy már semmivel sem tudlak meglepni Titeket. Kezdtem kétségbeesni. -_- kíváncsian várjuk a következőt! mit tervezel? :D :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Következőnek majd felhívlak a zuhany alól :rolleyes: <_< Meglepő lenne? Most miért? -_- Mi van a zuhannyal, nem értem. :D Egyébként tudod, Te bárhonnan hívhatsz és bármikor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Következőnek majd felhívlak a zuhany alól :rolleyes: <_< Meglepő lenne? Az nem annyira! De ha egy posta galamb rá repülne a csapra, vagy egy bagoly, szerintem gondolkodna. Főleg, ha a le folyóbol egy palack posta jönne ki -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Most miért? :) Mi van a zuhannyal, nem értem. B) Egyébként tudod, Te bárhonnan hívhatsz és bármikor. :D :rolleyes: igen :D Ma este ugye leszel msnen? <_< Az nem annyira! De ha egy posta galamb rá repülne a csapra, vagy egy bagoly, szerintem gondolkodna. Főleg, ha a le folyóbol egy palack posta jönne ki B) Lehúzni a wc-n a palackot az üzenettel, és feljön a zuhanyzó lefolyójából? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 ááá csak hülyeségeket beszélt, meg amikor kiszált a kocsiból akkor...így kifordult :rolleyes: áááá... ha annyira be lett volna baszva akkor be se engedtem volna. Fuvarozgatásért cserébe kaptam 1 fesztiválozó pólót <_< http://kepfeltoltes.hu/100724/P7230003_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100724/P7230004_www...ltoltes.hu_.jpg Wherz yo trent ? -_- be szarás! Mester nyelviskola.....jólvan, más is van itt M.o.-n akit Mesternek hívnak, és ilyen állat mint én , meg nyugodtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 kíváncsian várjuk a következőt! mit tervezel? <_< :D :) B) Hát törhetném a fejem, mit találjak ki. :rolleyes: Annyit poénkodtunk mindenfélén mióta itt vagyok, hogy már senki nem vesz komolyan. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Hát törhetném a fejem, mit találjak ki. :rolleyes: Annyit poénkodtunk mindenfélén mióta itt vagyok, hogy már senki nem vesz komolyan. <_< Én igen -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 <_< igen :D Ma este ugye leszel msnen? -_- Igen. :rolleyes: Lehet, hogy csak fél 10 felé, de leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Igen. :rolleyes: Lehet, hogy csak fél 10 felé, de leszek. óóó én éjfélig vagyok. Ma is a szokásos fuvarom van.. <_< Ettetek már sárga belsejű görögdinnyét? Nagyszüleimnél van most ültetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 óóó én éjfélig vagyok. Ma is a szokásos fuvarom van.. -_- Ettetek már sárga belsejű görögdinnyét? Nagyszüleimnél van most ültetve. ez mi???? nem is láttam még ilyet.. <_< :D :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 ez mi???? nem is láttam még ilyet.. <_< -_- :D :rolleyes: Ugyanolyan mint a sima piros dinnye, csak ez sárga. De íze is olyan. Meg talán az a különbség hogy ebbe nagyon kevés a mag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Ugyanolyan mint a sima piros dinnye, csak ez sárga. De íze is olyan. Meg talán az a különbség hogy ebbe nagyon kevés a mag. elugrok gyorsan kóstolóért! :rolleyes: <_< -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 elugrok gyorsan kóstolóért! :rolleyes: <_< :) B) :D Kint van fülöpön -_- Meg még nem hiszem hogy megérett :D De max veszünk simát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Hamár jövő héten Blitz... Gondolom aki biztos, hogy jön, már azt is tudja melyik nap érkezik illetve lesz lent. Én pénteken megyek, hogy reggel-e vagy délután még nem tudom. Ha szeretnénk megtalálni egymást, nem ártana telefonszámot "cserélni". Már akinek ez nem okoz problémát. A telefonszámokat nyilván privát üzenetben osszuk meg egymással. :rolleyes: Szóval ki jön és mikor? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na be izzítottam a bográcsot, 5-6 körül jönnek a vendégek. Számíthatok esőre?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na be izzítottam a bográcsot, 5-6 körül jönnek a vendégek. Számíthatok esőre?? <_< jaaaj de irigyellek! :rolleyes: :D am sztem eső nem biztos de szél az lehet lesz rendesen mit főzöl? -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Babgulyást :rolleyes: <_< Kedvecem. Egész nap 1 morzsát se ettem, estére kell a hely, jól be zabálok. Majd gurítok rá 1-2 sört, és el megyek aludni -_- Amúgy szél itt is van, de nem probléma, téglából jó körbe raktuk a bográcsot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Babgulyást :rolleyes: <_< Kedvecem. Egész nap 1 morzsát se ettem, estére kell a hely, jól be zabálok. Majd gurítok rá 1-2 sört, és el megyek aludni -_- Amúgy szél itt is van, de nem probléma, téglából jó körbe raktuk a bográcsot :D azért maradjon a többieknek is! :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 azért maradjon a többieknek is! :rolleyes: <_< :) Talán hagyok valamit a bográcsból nekik, majd meg látom -_- Rossz szavuk nem lehet, teli vagyok sörrel, majd isznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Eladó, ha valaki megveszi... Használtautó.hu-s link <_< Nem mondod... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Talán hagyok valamit a bográcsból nekik, majd meg látom <_< Rossz szavuk nem lehet, teli vagyok sörrel, majd isznak -_- valami okkal lesz vagy csak ilyen hétvégi összejövetel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na be izzítottam a bográcsot, 5-6 körül jönnek a vendégek. Számíthatok esőre?? :rolleyes: Inkább viharra, meg rám- csak hogy időben (vagyis megelőzően) érkezzen a segítség <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 valami okkal lesz vagy csak ilyen hétvégi összejövetel? :rolleyes: Nincs ok, csak vagizik a srác, csak hogy csorgassuk a nyálunkat... <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Van ok :rolleyes: Névnapomat most tartjuk (László)+fel vettek a fősulira+ mert jó a bográcsos bab gulyás <_< Felőlem jöhettek bátran, legalább Opel találkozó lesz -_- Corsám meg ismerősöm G Astrája úgy is már elüttünk parkol ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Nincs ok, csak vagizik a srác, csak hogy csorgassuk a nyálunkat... :rolleyes: <_< B) igaz ez Mester???????? :) B) :D :D -_- :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts