Laci4 Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Sztem az övé már elkelt egy klubtársunknak.. de azért kérdezd meg... vkinél még láttam.. mindjárt utánanézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 "Csatlakozott: 2005.04.05., Kedd, 11:41 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest Elküldve: 2005 Máj. 23, Hétfő , 12:54 Hozzászólás témája: Eladó Astra-F és Astra-G alkatrészek -------------------------------------------------------------------------------- Sziasztok! A következő használt alkatrészektől szeretnék megszabadulni: - Astra-F bölcső - Astra-F motorháztető (piros, nem GSI) - Astra-F övfeszítő patron, jobbos (nincs eldurranva) - Astra-F 2 db hátsó Koni Sport,kívülről állítható lengéscsillapító - Astra-G 4 db ezüstmetál ajtó 5 ajtóshoz, mindegyikben ott az üveg+motoros ablakemelő szerkezet, de kárpit nincs. - Astra-G 2 első+2 hátsó Koni Sport kívülről állítható lengéscsillapító (az elsők komplett gólyalábak, rugóval) - Astra-G klímacső, a tűzfalhoz menő, 2.0 dieselekhez - Astra-G 3/5 ajtóshoz 2 db Irmscher hátsó lámpa - Vectra-B V6-os légszűrőház - Vectra-B CD-táras kesztyűtartó (fekete) - 6 db-os CD tár+azt vezérlő CCR 600-as rádiósmagnó, mindegyik kódokkal védett. (Leginkább Vectra B-be.) - Vectra-C belseje: összes ülés+ajtókárpitok+padlókárpit. Elegance kivitelből, plüss anthrazit színű, ajtólégzsákok nélkül. Számlával, Németországból vett csomag. Érdeklődést a mikrofilm@freemail.hu-ra várok. " Ezt taliztam.. de már nem tudom hol volt :oops: a privátjaim közül szedtem elő, mert annó én ajánlottam annak a cartársnak aki elvitte Raptor cuccait... Sajna ennyi infóm van csak a csókáról.. mármint a fenti hirdetőről.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Sztem az övé már elkelt egy klubtársunknak.. de azért kérdezd meg... egy anyós oldali ülése, sínnel minden vacakkal még volt a multhét hétfőn...a vezetőoldali sin nálam van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Köszönöm, ráérdeklődöm Raptorra is, meg erre az emil címre is. Valami csak lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Köszönöm, ráérdeklődöm Raptorra is, meg erre az emil címre is. Valami csak lesz :lol: Rapit hívd fel nyugodtan telcsin.. emailra nem tom mennyi idő alatt tud válaszolni.. (nekem 1-2 nap volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Rapit hívd fel nyugodtan telcsin.. emailra nem tom mennyi idő alatt tud válaszolni.. (nekem 1-2 nap volt) :shock: Tudja valaki a számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Skacik! Nem tudjátok autópályán lehet vontatni ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Ha jól tudom nem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Skacik! Nem tudjátok autópályán lehet vontatni ??? Lehetni lehet, de nem szabad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Skacik! Nem tudjátok autópályán lehet vontatni ??? Egészen az első lehajtóig.Odáig szabad.Tovább nem.Hivatalosan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 És ki mondja meg hogy melyik az első lehajtó???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 És ki mondja meg hogy melyik az első lehajtó???? :roll: :arrow: Hivatalosan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Úgy tudom nem lehet vontatni. Trélerezés... Viszont ettől függetlenül én már tettem ezt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Sziasztok. Valaki tudna nekem Astra F, ötajtós változatról készült tervrajzot küldeni? (a 3 nézet kellene) Szeretnék egy papírmodellt készíteni a típusról, AutoCadben a 3 nézetből könnyedén össze lehetne hozni a kiterített alakzatát... az innen letölthető könyvben nem találtam meg (bár lehet, hogy csak vaksi vagyok :lol: ) Előre is köszi: Lajoska Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Szerintetek mennyibe kerülhet egy Astra F napellenző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát ma hoztak 1 Astrát hogy nézzem át ,mert mennének nyaralni Horvátba. 95-ös papír szerint,de minden üveg 4-es sőt minden műanyag is, km130ezer, kintről behozott. Most vették nagy az öröm. Gondoltam nézzük, kérdések a tulajnak :!: Van valami észre vétel :?: futómű :?: fékek :?: egyéb dolog :?: És akkor most jön a java :arrow: végül is nincs 1800km mentünk vele jól fogyaszt ,4.8l mielőtt meg vettük akkor volt oil csere vez szíj csere , a klíma nem megy :!: Motortér felnyit ,elsőre csak a szivárgó szelepfedél tömítés ütöt meg, a következő felismerés :arrow: hogy nem is klímás. Kérdem azt mondták límás :?: válasz igen :arrow: ott van a kapcsolója a középkonzolon. Hát ezt már csak meg lesem :arrow: persze a belső levegő keringetője volt a klíma. ' kicsit szét akadtak mire felfogták mit beszélek. Jó akkor nincs klíma de nem is jön a levegő rendesen. Valóban, motor forog de csak éphogy fújdogál még a legnagyobb fokozatban is . Na nézzük a pollen szűrőt :arrow: hát apám én még ilyet nem láttam, :shock: kb úgy nézett ki a dolog mint amikor homokot összekeversz vízzel és betapasztod vele a szűröt :evil: És ezek csak bámultak értetlenül ez mi? Ebben ilyen is van? Végül is kapott 4 gyertyát (,tökig elégve) 1 levegő és pollen szűrőt , szelepfedél tömítést, a vez szíj valóban cserélt volt de mikor azt pontosan nem tudni. Aztán következő kérdés miért csak az 1-ik lámpa motoros ,? szerinted? azt mondta a kereskedő hogy a műszer fal villágítás teljesen rákapcsolva kikapcsol ,és tényleg zárlatos vagy kontakt hibás. Közép konzol nem világít , magnó code nincs. Ettől eltekintve az autó tényleg sérülés mentes, viszonylag jó állapotú, és nem klímás pedig 2kilóval volt több mint a haszonszőrű társai. Szóval virágzik a használt autó piac, mert amig lószar van addig veréb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát ma hoztak 1 Astrát hogy nézzem át ,mert mennének nyaralni Horvátba. 95-ös papír szerint,de minden üveg 4-es sőt minden műanyag is, km130ezer, kintről behozott. Most vették nagy az öröm. Gondoltam nézzük, kérdések a tulajnak :!: Van valami észre vétel :?: futómű :?: fékek :?: egyéb dolog :?: És akkor most jön a java :arrow: végül is nincs 1800km mentünk vele jól fogyaszt ,4.8l mielőtt meg vettük akkor volt oil csere vez szíj csere , a klíma nem megy :!: Motortér felnyit ,elsőre csak a szivárgó szelepfedél tömítés ütöt meg, a következő felismerés :arrow: hogy nem is klímás. Kérdem azt mondták límás :?: válasz igen :arrow: ott van a kapcsolója a középkonzolon. Hát ezt már csak meg lesem :arrow: persze a belső levegő keringetője volt a klíma. ' kicsit szét akadtak mire felfogták mit beszélek. Jó akkor nincs klíma de nem is jön a levegő rendesen. Valóban, motor forog de csak éphogy fújdogál még a legnagyobb fokozatban is . Na nézzük a pollen szűrőt :arrow: hát apám én még ilyet nem láttam, :shock: kb úgy nézett ki a dolog mint amikor homokot összekeversz vízzel és betapasztod vele a szűröt :evil: És ezek csak bámultak értetlenül ez mi? Ebben ilyen is van? Végül is kapott 4 gyertyát (,tökig elégve) 1 levegő és pollen szűrőt , szelepfedél tömítést, a vez szíj valóban cserélt volt de mikor azt pontosan nem tudni. Aztán következő kérdés miért csak az 1-ik lámpa motoros ,? szerinted? azt mondta a kereskedő hogy a műszer fal villágítás teljesen rákapcsolva kikapcsol ,és tényleg zárlatos vagy kontakt hibás. Közép konzol nem világít , magnó code nincs. Ettől eltekintve az autó tényleg sérülés mentes, viszonylag jó állapotú, és nem klímás pedig 2kilóval volt több mint a haszonszőrű társai. Szóval virágzik a használt autó piac, mert amig lószar van addig veréb is. Ebben legalább volt pollenszűrő.:-))) Az enyémben egyáltalán nem. Csak nyeltem a sok port, meg minden vacakot amit befújt.:-) Amúgy mi az, hogy az 1-ik lámpa motoros ? A fényszórómagasságállításra gondolt a tulaj ? Az lehet nekem sem jó. Hogy lehet annak a jóságát tesztelni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 ....A fényszórómagasságállításra gondolt a tulaj ? Az lehet nekem sem jó. Hogy lehet annak a jóságát tesztelni ?.... Mondjuk közel állsz a falhoz birizgálod a tekerentyűt és nézed, hogy mozog-e a fénycsóva ? :lol: :lol: ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Mondjuk közel állsz a falhoz birizgálod a tekerentyűt és nézed, hogy mozog-e a fénycsóva ? :lol: ;) :( :D :D :D Ez egy egészen kézenfekvő megoldás :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Jó-jó, de mekkorát kell a lámpának elmozdulnia ? Látványosan kell a fénynek elmozdulnia föl-le irányba, vagy éppenhogy ? Az úton haladva semmit nem lehet észrevenni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Ez egy egészen kézenfekvő megoldás :lol: :wink: Ugye-ugye :wink: :D :D egyhapsi ! Nem métereket, de láthatóan, "látványosan" el kell elmozdulnia a fényárnak. Mondjuk szerintem menetközben is érzékelhető. Este :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 mondjuk beállsz a faltól/kaputól 3-4 méterre, és akkor oan 10-15 centit kell kimozdúlnia kb a legalsó állástól a legfelsőig sacc. Ez elég látványos Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Ugye-ugye :wink: :D :D egyhapsi ! Nem métereket, de láthatóan, "látványosan" el kell elmozdulnia a fényárnak. Mondjuk szerintem menetközben is érzékelhető. Este :D Azért kérdezem ám ennyire bizonygatva, hogy vajon én vagyok a vaksi, vagy nem mükszik.. A gyanúm beigazolódni látszik.. Nem mükszik.:-( Éppen karosszériásnál a verda, nemrég egy kedves fiatalember beletolatott oldalról.:-( Mi szokott a baja lenni, amitől nem megy a fényszóró magasság állítás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát ha egyik oldal sem megy, akkor kontakt lehet a vezérlőjénél legalábbis első körmen, vagy bizti, de nemtom hogy mivel van együtt, ha egyáltalán egy biztin van valamival, mert nekem nincs ilyen gondom= az enyém fix :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát ha egyik oldal sem megy, akkor kontakt lehet a vezérlőjénél legalábbis első körmen, vagy bizti, de nemtom hogy mivel van együtt, ha egyáltalán egy biztin van valamival, mert nekem nincs ilyen gondom= az enyém fix :lol: Gondolom, az állítómotor is beadhatja a kulcsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts