mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Képekkel illusztrálva. Előbb meséljen inkább, mielőtt belefutnénk valami nem lájkolósba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Futnánk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Előbb meséljen inkább, mielőtt belefutnénk valami nem lájkolósba <_< Simán letiltom a képet, és utána én nem látom. -_- Tegnap apekkknál a nőő, na az korrekt volt. Utána feltette a szemüvegét, baaaazdmeeeeeeeeeg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nem voltam Főnixnél. Pedig akartam menni, de valahogy lusta voltam :D . Amúgy...lázítani fog sok embert itt. De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) -_- Valahogy én is :rolleyes: pedig kitelt volna az időmből.. :) Mé nem húzod ki a körforgó valamelyik sarkába? B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Valahogy én is :rolleyes: pedig kitelt volna az időmből.. -_- Mé nem húzod ki a körforgó valamelyik sarkába? :) <_< Behajítom a közepébe virágosládának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Behajítom a közepébe virágosládának :) <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes: pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes: Jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Csopaknál is jó a Balaton vize. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Csopaknál is jó a Balaton vize. :rolleyes: Debrecennél nem jó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Csopaknál is jó a Balaton vize. :rolleyes: Nem mondták, hogy sört kell inni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nem mondták, hogy sört kell inni? :rolleyes: Sofőr vagyok. Te amúgy sörben fürdesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Sofőr vagyok. Te amúgy sörben fürdesz? :rolleyes: Há' nem mondtad, hogy fürdés vót. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Há' nem mondtad, hogy fürdés vót. <_< -_- Úgy gondoltam, hogy teljesen logikus. :D Meglett a 212000km is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) :rolleyes: Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Úgy gondoltam, hogy teljesen logikus. :D Meglett a 212000km is. -_- Akkor jó sokat úsztatok. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... :rolleyes: Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta. A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta. A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_< A mocsok.... :rolleyes: A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 A mocsok.... :rolleyes: A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem -_- Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... -_- Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris :rolleyes: Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Kérdezd meg tőle meg van-e neki! De. szereztem, telefonáltam, üzentem (sms), erre a fórumon este kapok 1 üzenetet, hogy már van másik. AZ ÉN SZAVAM LEGALÁBB ÉR VALAMIT! Megígértem, hogy ma utánajárok és jelzek. Megtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... B) :) Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris <_< Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. -_- És Ő mikor lapátol? :D Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: Néha számomra tök idegen emberek állítanak meg és kérdezősködnek a kocsiról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: És Ő mikor lapátol? <_< Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy? Hmm...Ritka dolog.. :D 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Néha számomra tök idegen emberek állítanak meg és kérdezősködnek a kocsiról. <_< Egyik haver néhány utcára tőlünk vett egy ezeréves 500-as trabit. Nekiállt restaurálni, ott a belváros közepén. Hónapokig kajtatott alkatrészek után, szépen lefényezték, összerakta. Boldogan furikázott vele. Őt is sokat kérdezgették az autóról, egyszer 2 figura nézegette a trabit, beszélgetett velük, büszkén mutogatta, majd másnap mire hazaért a melóból eltűnt az autó. :D Fényes nappal, a szomszédok orra előtt elvitték, gyaníthatóan az előző napi érdeklődőknek lehetett köze a dologhoz. Hmm...Ritka dolog.. -_- 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is :rolleyes: Én a helyedben elé lapátolnám a havat. Dógozz paraszt, ha kocsikázni akarsz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts