Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem voltam Főnixnél. Pedig akartam menni, de valahogy lusta voltam :D .

Amúgy...lázítani fog sok embert itt. De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) -_-

Valahogy én is :rolleyes: pedig kitelt volna az időmből.. :)

Mé nem húzod ki a körforgó valamelyik sarkába? B) <_<

Megosztás:

De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) :rolleyes:

Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... <_<

Megosztás:

Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... :rolleyes:

Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta.

A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_<

Megosztás:

Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta.

A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_<

A mocsok.... :rolleyes:

A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem :D

Megosztás:

A mocsok.... :rolleyes:

A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem -_-

Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... :D <_<

Megosztás:

Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... -_-

Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris :rolleyes: Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. <_<

Megosztás:

Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... B) :)

Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes:

Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris <_< Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. -_-

És Ő mikor lapátol? :D Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy?

Megosztás:

Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes:

És Ő mikor lapátol? <_< Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy?

Hmm...Ritka dolog.. :D 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is -_-

Megosztás:

Néha számomra tök idegen emberek állítanak meg és kérdezősködnek a kocsiról. <_<

Egyik haver néhány utcára tőlünk vett egy ezeréves 500-as trabit. Nekiállt restaurálni, ott a belváros közepén. Hónapokig kajtatott alkatrészek után, szépen lefényezték, összerakta. Boldogan furikázott vele. Őt is sokat kérdezgették az autóról, egyszer 2 figura nézegette a trabit, beszélgetett velük, büszkén mutogatta, majd másnap mire hazaért a melóból eltűnt az autó. :D Fényes nappal, a szomszédok orra előtt elvitték, gyaníthatóan az előző napi érdeklődőknek lehetett köze a dologhoz.

Hmm...Ritka dolog.. -_- 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is :rolleyes:

Én a helyedben elé lapátolnám a havat. Dógozz paraszt, ha kocsikázni akarsz.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.