Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Majdnem lenyomott 1 busz mert sávot váltott úgy hogy én már rég mellette voltam... Fater meg engem ordított le... :rolleyes: Amúgy megjött a műbizi Lámpánál mellé akartam menni, de annyira előretolta magát, majd elment a kiegészítőlámpánál hogy nem tudtam semmit. Még 1 F.szkalapot nyomtam neki... Rohadt köcsög buszos g*ci Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Majdnem lenyomott 1 busz mert sávot váltott úgy hogy én már rég mellette voltam... Fater meg engem ordított le... :rolleyes: Amúgy megjött a műbizi Isten hozott a veszélyes üzem világában <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Isten hozott a veszélyes üzem világában :rolleyes: <_< De az a szar, hogy én vagyok lebaszva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 De az a szar, hogy én vagyok lebaszva. Mé nem mondtad neki, h átszállhat a buszra... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Mé nem mondtad neki, h átszállhat a buszra... <_< Sajnos mert az ő nevén van a kocsi.... :rolleyes: -_- Aztán ha ott van, nekem kuss van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 De az a szar, hogy én vagyok lebaszva. Mé nem mondtad neki, h átszállhat a buszra... :rolleyes: Ez biztos szar lehet.......... De Spzolinak van igaza. Az én öregem egyszer ordított velem 7 évvel ezelőtt. Azóta soha <_< Orvosoltam a problémát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Ez biztos szar lehet.......... De Spzolinak van igaza. Az én öregem egyszer ordított velem 7 évvel ezelőtt. Azóta soha :rolleyes: Orvosoltam a problémát..... Merthogy minek mászok a busz alá, és ő már látta hogy be fog jönni, én miért nem nézem... de gyűlölöm a dkv buszsofőreit. Sok idióta *****************************ketté...***-ott barom állat. Erőszakosak, bunkók. Amikor elkanyarodott és nyomtam neki 1 f*szkalapot még akkor láttam hogy lassít..na mondom heeelyes...szállj csak le de az arcodat megtaposom. Aztán elhajtott.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Merthogy minek mászok a busz alá, és ő már látta hogy be fog jönni, én miért nem nézem... de gyűlölöm a dkv buszsofőreit. Sok idióta *****************************ketté...***-ott barom állat. Erőszakosak, bunkók. Amikor elkanyarodott és nyomtam neki 1 f*szkalapot még akkor láttam hogy lassít..na mondom heeelyes...szállj csak le de az arcodat megtaposom. Aztán elhajtott.. Hűűűűha....Ne húzd fel magad, nem volt elég akkor mérgelődni? <_< Nem bkv-ét akartál írni? -_- :D Ja most nézem te debreceni csávó vagy....akkor nem szóltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Hűűűűha....Ne húzd fel magad, nem volt elég akkor mérgelődni? :rolleyes: Nem bkv-ét akartál írni? <_< -_- Azokat nem ismerem. Ez a díszes debreceni közelekdési vállalat. Rakás hulladék. Meg olyan szinten pofátlanok amúgy. Oké, hogy elsőbbsége van ott hogy kiengedd a megállóból. Rendben. Viszont máshol semmiféle elsőbbsége nincsen...És mégis mászik mert ilyen nagy fossal járkál. Meg sávot is úgy vált hogy lehetőleg az ott tartózkodó autót úgy pont leszarja, és ráhúzza. Bezzeg ha 1 autós megáll a buszmegálló elején, csak 1 másodpercre hogy felvegyen valakit...mááár dudál, és eltiporja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Hűűűűha....Ne húzd fel magad, nem volt elég akkor mérgelődni? <_< Nem bkv-ét akartál írni? -_- B) Ja most nézem te debreceni csávó vagy....akkor nem szóltam :rolleyes: Lehet, hogy budapesten már infarktus kapott volna :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Hali! Most történt nálunk rendőrök még mindig irányítják a forgalmat borzalmas.. :rolleyes: <_< : Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Fakó de izmos :) B) B) Na? mostani jó? :D Boldog születésnapot Breki! :D Passz, nem jelenik meg -_- Én is kívánom! :P Van még valakinek blitzes matricája? Kéne? :D Ha gondolod levakarom az enyémről :rolleyes: errefelé úgyse nagyon érdekli a népet <_< akit meg igen az tudja hol nézzen utána.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Városban a buszosnak van elsőbbsége, ha öbölből, vagy buszsávból akar beljebb menni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Városban a buszosnak van elsőbbsége, ha öbölből, vagy buszsávból akar beljebb menni. :rolleyes: Pesten meg akkor van elsőbbséged, ha meg is adják. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Hali! Most történt nálunk rendőrök még mindig irányítják a forgalmat borzalmas.. :rolleyes: <_< : Link Az igen. Csórikám, rossz helyen volt rossz időbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Pesten meg akkor van elsőbbséged, ha meg is adják. :rolleyes: Sajnos ez nem csak Pesten van érvénybe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem kezdek idézgetni, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Nem is számítottam rá....nagyon jól esett! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Húú 3 de "jó" éjszakám lesz. Ma fél 1kor éjszaka mennem kell tesómért és a barátnőiért a campus fesztiválra, holnap dettó, holnapután pedig kb fél2-re.. :rolleyes: <_< Nem aprózza el a tesó. :) B) Mennyi van neki? -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem aprózza el a tesó. :D :) Mennyi van neki? <_< -_- Mondjuk én azt nem értem, hogy mé nem bulizik velük :rolleyes: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Mondjuk én azt nem értem, hogy mé nem bulizik velük :rolleyes: <_< Én sem vinném az öcsémet. -_- Főleg ha a csajaimmal mennék. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Én sem vinném az öcsémet. <_< Főleg ha a csajaimmal mennék. -_- :D Írta korábban, hogy bátyja van amúgy ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Írta korábban, hogy bátyja van amúgy ? -_- :D :) Jó. Nekem csak öcsém van, és egy húgom. Egyiket sem vinném. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 B) B) Jó. Nekem csak öcsém van, és egy húgom. Egyiket sem vinném. :rolleyes: <_< Te antiszoc -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Te antiszoc :rolleyes: <_< -_- Inkább családbarát. Muszáj nekik látni engem olyankor? :D :) B) Igaz, én nem szoktam asztalon hasoncsúszni. :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 De az a szar, hogy én vagyok lebaszva. Szogd meg, legalább nem lesz furcsa az esküvő után. -_- Városban a buszosnak van elsőbbsége, ha öbölből, vagy buszsávból akar beljebb menni. <_< Igen, de nem úgy, hogy csengő berreg, nézem a csukódó ajtót közben meg elindulok a vakvilágba. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts