Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ja, jobb mint az előző garnitúra. Bár jóval drágább is. :lol:

Bár a képen nem látszik, de pl. ennek a válltámasza teljesen körbefogja

a vállat, és van combtámasz is, ami még elég szokatlannak tűnt. ;)

Az öv pedig egy 2001-es gyári Subaru versenysárkányból származik. :lol:

Megosztás:

Leslie!

Nem lehet állítani. Bele kell szorulni, az a lényeg. ;)

Johnny!

N-es Subaruban volt, úgyhogy nem valószínű. :lol:

Warwolf!

Amit te láttál, az közel sem ilyen. Megnézem hol kapsz homológ széles övet 10-ért... :( Az új ára 65-100 között mozog, attól függ milyen márka, és nem sokat esik az értéke évek múlva sem. :lol:

Megosztás:

Warwolf!

Amit te láttál, az közel sem ilyen. Megnézem hol kapsz homológ széles övet 10-ért... :lol: Az új ára 65-100 között mozog, attól függ milyen márka, és nem sokat esik az értéke évek múlva sem. :lol:

Azér' mondtam, hogy határtalanul nembiztos! :!:

Megosztás:

Sziasztok!

SEGÍÍTSETEK légyszi!

Hétvégén megpróbáltam kiemelni a műszerfalat mert kiégett egy izzóm.

A kilóméter órát és a többit körülvevő műnyag keretet akartam leszedni, a felső két csavart kicsavartam, de alul nem jön szét. :lol: :oops:

A kormány oszlopot körül ölelő műanyagból is kicsavartam a csavart alulról de a kormány felől még 2 csavar van.Le kell szednem a kormányt és a kormányoszlop műanyagot ahhoz,hogy le tudjam szedni a műszeregység keretét?A kormányhoz nem szivesen nyulok mert légzsákos és nehogy tönkretegyek valamit benne (vezeték vagy valami mást). :oops: Légyszi írjátok meg hogyan lehet szétszedni.Előre is köszi.

Megosztás:

Maci!

A kormányt elfordítod 90 fokkal és látni fogsz egy-egy csavart mindkét oldalon. Egy kis műanyag takaró pöcök alatt vannak.

Ha ezeket kiveszed akkor látni fogog azokat a csavarokat amiket keresel.

De ha megnézed az A vectra műszerfal világításának a kiszerelését : http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm <-- ezen az oldalon akkor érteni fogod.

Megosztás:

Végre tudtam volna vmire válaszolni, és erre lelőtték a poént...

Na, még egy help, ha nem jön ki a műszer, mert a bowden nem engedi, akkor a váltóból kell kicsavarni elöbb, akkor már engedni fog annyit, h le tudd szedni a km óráról.

Feltéve, h nem elektronyos a cuccos. :lol:

Megosztás:

Maci!

A kormányt elfordítod 90 fokkal és látni fogsz egy-egy csavart mindkét oldalon. Egy kis műanyag takaró pöcök alatt vannak.

Ha ezeket kiveszed akkor látni fogog azokat a csavarokat amiket keresel.

De ha megnézed az A vectra műszerfal világításának a kiszerelését : http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm <-- ezen az oldalon akkor érteni fogod.

Köszönöm Gepard megmentetted az életemet 8)

Megosztás:

Hali!

Érdekelne engem, hogy hogyan (ha egyáltalán lehet külön) lehet kicserélni az eldurrant övfeszítő patront.

Az anyós oldali kuka, már így vettem a kocsit, eddig lezsíroztuk, de most az istennek sem akar átcsusszanni a vizsgán.

Mennyiért lehet ilyet szerezni, meg egyáltalán cserélhető e külön, vagy csak ülésszerkezettel együtt.

Előre is köszöntem

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.