spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ilyet csinált már valaki? :rolleyes: Kezd foglalkoztatni a gondolat! <_< Képek itt! Á, dehogy. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A kedvéért fujd le pirosra. <_< -_- Hát ez a sárga elég ijesztő, de ha úgy fog kinézni ahogy szeretném, akkor csak csápos emelőn fogom látni a színét :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sikerült tiltásig forgatni az indukciós sütőt. <_< :rolleyes: Kiírta h EOS, end of sütés. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A gátlók sárgák a rúgók kékek! No de majd holnap megfotózom <_< Még egy párat kérdezel, és inkább elviszem a szerelőmhöz :rolleyes: Koni számot mondjál inkább -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A kedvéért fujd le pirosra. :rolleyes: <_< Elvileg a sárga lehet mindkét féle, a piros nem -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sikerült tiltásig forgatni az indukciós sütőt. :D :rolleyes: Kiírta h EOS, end of sütés. :) Brávó. Marad az éhkopp ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Koni számot mondjál inkább <_< Oké! Hol találom? A dobozon?? Inkább felhívom az embert aki hozta....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Brávó. Marad az éhkopp ? <_< -_- Dehogy, azért előtte kisült pár bundás kenyér... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Dehogy, azért előtte kisült pár bundás kenyér... :rolleyes: <_< Áhhhhhhh, az jóóóóó. Itt grillcsirke rotyog -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Áhhhhhhh, az jóóóóó. Itt grillcsirke rotyog <_< A grillcsirke mióta rotyog? A pöri esetleg. -_- A grillcsirke serceg. :rolleyes: Itt épp Stella csobog. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A grillcsirke mióta rotyog? A pöri esetleg. <_< A grillcsirke serceg. :rolleyes: Itt épp Stella csobog. -_- :D Én meg sopronig mászok. :) Jucit meggyőzted már, hogy jöjjön, vagy nekem kell? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Elvileg a sárga lehet mindkét féle, a piros nem :rolleyes: Azt mondta az ember, hogy magasság fix! Keménysége állítható, kiszerelt állapotba. A guglén találtam képet is róla: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A grillcsirke mióta rotyog? A pöri esetleg. :D A grillcsirke serceg. -_- Itt épp Stella csobog. :) B) Ami oda lett téve, az rotyog és kész :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Én meg sopronig mászok. :rolleyes: Jucit meggyőzted már, hogy jöjjön, vagy nekem kell? <_< Juci jól érzi magát Révfülöpön. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 ....Azt mondta az ember, hogy magasság fix! Keménysége állítható, kiszerelt állapotba. A guglén találtam képet is róla:.... Akkor majd be kellene lőni berakás előtt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Juci jól érzi magát Révfülöpön. :rolleyes: Ez nem válasz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ez nem válasz. :rolleyes: De. Ez válasz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Akkor majd be kellene lőni berakás előtt -_- Értem! Szóval szerelő :rolleyes: Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Értem! Szóval szerelő <_< Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni -_- Ugyan. Zotya biztos segít. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 De. Ez válasz. <_< Na Zoli, akkor közvetlenül véle kell ledumázni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 De. Ez válasz. <_< Mindig csak a kifogások. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na Zoli, akkor közvetlenül véle kell ledumázni <_< Ez van. -_- Megoldom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Értem! Szóval szerelő :rolleyes: Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni <_< Az lenne a jó, ha olyen helyre vinnéd, ahol egyből tudnak utánna futóművet is állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Az lenne a jó, ha olyen helyre vinnéd, ahol egyből tudnak utánna futóművet is állítani. Aha...Nem rossz ötlet. Tudtam én hogy kapok itt segítséget <_< Köszi -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ez van. <_< Megoldom. :rolleyes: Tedd azt. -_- Aug. végéig nincs net közelben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts