opel16v Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ja, itt van épp a kezem ügyében a komputered. :lol: Majd cserélünk/műtünk. :lol: Sőt, tesztelünk is, mivel elkészült bele egy új szoftver. :twisted: Az új módosított leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ja, itt van épp a kezem ügyében a komputered. :lol: Majd cserélünk/műtünk. :lol: Sőt, tesztelünk is, mivel elkészült bele egy új szoftver. :twisted: Az új módosított leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc :lol: Királyság! :wink: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sam Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Szerintem 4 Km/h eltérés miatt nem érdemes az orát szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szerintem 4 Km/h eltérés miatt nem érdemes az orát szétszedni.Nem érdemes,mert ugy is lesz eltérés az órán Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Na 3 napi munkával sikerült kipucolnom a versenyparipából a fránya gyári kátránypapírokat. Volt vagy 10kg benne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Szép.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Azt hiszem újabb távlatok nyiltak meg elöttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Aztec! Direkt neked linkeltem a képet... Tudtam hogy érdekel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Nekem sem lesz visszapakolva a hátulja Akaliig fényezés után az biztos... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Aztec! Direkt neked linkeltem a képet... Tudtam hogy érdekel. :lol: nyertél már most :lol: nekem vissza lesz építve h 1xre több dzsit is tuggyak vele cipelni 8) ;) meg most más projekten töröm a bucim amivel mindenkit oda fogok verni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 meg most más projekten töröm a bucim amivel mindenkit oda fogok verni :twisted: Eladod a fos GSi-t és veszel helyette egy 30 éves 1 lityis turbós büntető csarádot? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 neeeeeeeeem ez itt OFF lenne erőteljesen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 :lol: :lol: Pedig ahogy olvasom a Gsi topicot erősen megfertőzött Téged ez a benzin emberke. Vagy csak megszerezte a passodat? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 közel sem jársz báz :shock: te ezt a sok a hüjeséget honnan szeded :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 közel sem jársz báz :shock: te ezt a sok a hüjeséget honnan szeded :roll: :?: Csak olvasom, amit írsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 akkor csak olvasd figyelmesebben :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 akkor csak olvasd figyelmesebben :idea: Na rendezzük le pü-ben!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ezt az embert nem lehet lelöni :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Linkelj neki eladó piros GSI-ket, amiket tulképpen már eladtak, és akkor majd csöndben marad egy darabig.... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Linkelj neki eladó piros GSI-ket, amiket tulképpen már eladtak, és akkor majd csöndben marad egy darabig.... :lol: :lol: ;) Teeee :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Linkelj neki eladó piros GSI-ket, amiket tulképpen már eladtak, és akkor majd csöndben marad egy darabig.... :lol: :lol: ;) :smt019 :smt036 :smt037 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Új szerzemény a versenygépbe: Homológ űlés + öv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 én már láttam és fogtam is, bibibí! :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A Duenről nekem is ismerős! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Egyik sem volt a DuEn-en. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts