Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nagy szerencsétek hogy nem megyek <_< Nem hiszem hogy lenne elég alkohol !

Azt te csak hiszed. Amikor SS 2 karton sörrel járkál naphosszat a hóna alatt, mata részegen, mert mindenhol iszik, és mégsem fogy a sajátja... :rolleyes:

Elküldve
Azt te csak hiszed. Amikor SS 2 karton sörrel járkál naphosszat a hóna alatt, mata részegen, mert mindenhol iszik, és mégsem fogy a sajátja... :rolleyes:

Csípem az ilyen embereket <_<

Elküldve
Na já.

Csak az a kérdés, hogy bírjátok -_- :D

háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés <_<

Elküldve
háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés -_-

Hát én majdnem minden hétvégén kidölök.....

(1x 18 éves az ember csak <_< )

Elküldve
háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés <_<

Ajajjjjajjjj -_- Lehet, hogy nem csokit kellene kajálnod addig, hanem sört inni :D :) B)

Elküldve
Na, te is feküdni fogsz asszem -_-

ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsoli barátnője amúgy :D

Igen? Akkor tényleg hűha, de most nem úgy értve! <_< B) Amúgy is miket képzesz róla, nős ember vagyok. :rolleyes: :)

Elküldve
Na, te is feküdni fogsz asszem :rolleyes:

ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsoli barátnője amúgy <_<

Vazzz, kavarod itt a népet. Zsolti barátnője és nem Zolié, mielőtt félreértené vki... -_-

Elküldve
Nem a kidőlés a cél tán :rolleyes:

Mondjuk néha összejön <_< -_-

mrwhotodancewithachair.com :D

Elég hányásig :)

Pláne nem kell, de néha megesik.. B)

Elküldve
Pláne nem kell, de néha megesik.. :rolleyes:

Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? <_<

Elküldve
Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? :D

Napról napra jobban bírlak <_< -_- De azért nem forrósodok :rolleyes: Ez csak szimpla bírás :)

Elküldve
Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? :rolleyes:

Csak ha tényleg lejössz, és nem jön Márk, aki szintén józan lesz. <_<

Elküldve
Napról napra jobban bírlak -_- :D De azért nem forrósodok :rolleyes: Ez csak szimpla bírás B)

Tudod itt mindenki homi, csak mi szeretjük egymást. <_< :D

Csak ha tényleg lejössz, és nem jön Márk, aki szintén józan lesz. B)

Majd valamit kitalálok, pölö gyógyszert szedek, ás arra nem ihatok. Vagy ez csak olaj a tűzre? :)

Elküldve
Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? -_-

Nem is tudom ki aggódott azért, hogy miként mászik majd át a feleségén, ha Vuk rácsörög :rolleyes: <_<

Elküldve
Tudod itt mindenki homi, csak mi szeretjük egymást. :rolleyes: :D

Majd valamit kitalálok, pölö gyógyszert szedek, ás arra nem ihatok. Vagy ez csak olaj a tűzre? <_<

Ezt már Márk használja. -_-

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.