Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Jöhetsz! :D :rolleyes: <_< no comment -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 hátőő <_< nem tudom :rolleyes: majd ott kiderül -_- alkoholban meg nem lesz hiány B) Na já. Csak az a kérdés, hogy bírjátok :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Amúgyis... a duci nők imádata nem bug hanem feature <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na já. Csak az a kérdés, hogy bírjátok :rolleyes: <_< Nagy szerencsétek hogy nem megyek -_- Nem hiszem hogy lenne elég alkohol ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Jöhetsz! -_- Na, te is feküdni fogsz asszem :rolleyes: ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsolti barátnője amúgy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nagy szerencsétek hogy nem megyek <_< Nem hiszem hogy lenne elég alkohol ! Azt te csak hiszed. Amikor SS 2 karton sörrel járkál naphosszat a hóna alatt, mata részegen, mert mindenhol iszik, és mégsem fogy a sajátja... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azt te csak hiszed. Amikor SS 2 karton sörrel járkál naphosszat a hóna alatt, mata részegen, mert mindenhol iszik, és mégsem fogy a sajátja... :rolleyes: Csípem az ilyen embereket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na já. Csak az a kérdés, hogy bírjátok -_- :D háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na, te is feküdni fogsz asszem :rolleyes: ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsoli barátnője amúgy <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés -_- Hát én majdnem minden hétvégén kidölök..... (1x 18 éves az ember csak <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 háát,Zsolti sztem hamar ki fog dőlni,mert sosem iszik..évente 1szer..max 2..én meg csak 1-2pohár sört szoktam általában,azt se minden hétvégén :rolleyes: úgy h lesz kidőlés <_< Ajajjjjajjjj -_- Lehet, hogy nem csokit kellene kajálnod addig, hanem sört inni :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na, te is feküdni fogsz asszem -_- ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsoli barátnője amúgy :D Igen? Akkor tényleg hűha, de most nem úgy értve! <_< B) Amúgy is miket képzesz róla, nős ember vagyok. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Na, te is feküdni fogsz asszem :rolleyes: ui: mielőtt nagy elkezdenél hűházni, Zsoli barátnője amúgy <_< Vazzz, kavarod itt a népet. Zsolti barátnője és nem Zolié, mielőtt félreértené vki... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hát én majdnem minden hétvégén kidölök..... (1x 18 éves az ember csak :rolleyes: ) Nem kell dőlésig inni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hát én majdnem minden hétvégén kidölök..... (1x 18 éves az ember csak :rolleyes: ) Nem a kidőlés a cél tán <_< Mondjuk néha összejön -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem kell dőlésig inni. :rolleyes: Elég hányásig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem a kidőlés a cél tán :rolleyes: Mondjuk néha összejön <_< -_- mrwhotodancewithachair.com :D Elég hányásig :) Pláne nem kell, de néha megesik.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Pláne nem kell, de néha megesik.. :rolleyes: Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? :D Napról napra jobban bírlak <_< -_- De azért nem forrósodok :rolleyes: Ez csak szimpla bírás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? :rolleyes: Csak ha tényleg lejössz, és nem jön Márk, aki szintén józan lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Igen? Akkor tényleg hűha, de most nem úgy értve! <_< B) Amúgy is miket képzesz róla, nős ember vagyok. :rolleyes: :D Nekem nem tartozol beszámolással -_- Amúgy meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vazzz, kavarod itt a népet. Zsolti barátnője és nem Zolié, mielőtt félreértené vki... :rolleyes: Átírtam, paragyár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Napról napra jobban bírlak -_- :D De azért nem forrósodok :rolleyes: Ez csak szimpla bírás B) Tudod itt mindenki homi, csak mi szeretjük egymást. <_< :D Csak ha tényleg lejössz, és nem jön Márk, aki szintén józan lesz. B) Majd valamit kitalálok, pölö gyógyszert szedek, ás arra nem ihatok. Vagy ez csak olaj a tűzre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Most ha azt írom, hogy sosem voltam még berúgva, sosem voltam még másnapos, és sosem rókáztam még a pia miatt akkor nagyon kibacok magammal ugye? -_- Nem is tudom ki aggódott azért, hogy miként mászik majd át a feleségén, ha Vuk rácsörög :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Tudod itt mindenki homi, csak mi szeretjük egymást. :rolleyes: :D Majd valamit kitalálok, pölö gyógyszert szedek, ás arra nem ihatok. Vagy ez csak olaj a tűzre? <_< Ezt már Márk használja. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts