Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 khm... nana! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 khm... nana! :rolleyes: :D A nana a 80 kg-nak, vagy a tapadásnak szólt ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A nana a 80 kg-nak, vagy a tapadásnak szólt ? :rolleyes: <_< A tapadásnak. Ha Ő hízni akar, ám legyen. Bár már most is azt hallgatom hogy "jujdekövérvagyok", "jajdenagyahasam" stb stb. Bár a 32kg-s lányok is ezt mondják. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A tapadásnak. Ha Ő hízni akar, ám legyen. Bár már most is azt hallgatom hogy "jujdekövérvagyok", "jajdenagyahasam" stb stb. Bár a 32kg-s lányok is ezt mondják. :rolleyes: Elhíztál volna Zsolti ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Elhíztál volna Zsolti ? <_< -_- Ő mondja magára nem rám. Én még tartom a 35-38kg-s verseny súlyom. :rolleyes: Bár még ma nem voltam WC-n, szóval lehet hogy most karcolom a 39kg-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ő mondja magára nem rám. Én még tartom a 35-38kg-s verseny súlyom. :rolleyes: Érettem ámmm <_< -_- :D :) Akkor most mi lesz, ha 80 kg a cél ? Elmentek egy hízzunk együtt kúrára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Érettem ámmm <_< -_- :D :) Akkor most mi lesz, ha 80 kg a cél ? Elmentek egy hízzunk együtt kúrára ? Hát mivel tegnap már csokielvonási tünetei voltak, gondolom mára már legalább 2táblával benyomott, szóval szerintem nem kellek én oda hogy tudjon hízni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Tapadnak majd a hibás egyedek. -_- Akkor mostantól folyamatosan enni fogsz?:D :) hát nem,de azért kiváncsi lennék sikerülne e 1hét alatt 20kgot felszednem :rolleyes: tábla csoki már itt pihen mellettem <_< délutánra is bevan készítve a nasi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A tapadásnak. Ha Ő hízni akar, ám legyen. Bár már most is azt hallgatom hogy "jujdekövérvagyok", "jajdenagyahasam" stb stb. Bár a 32kg-s lányok is ezt mondják. :rolleyes: de aszontad nem teccenek a dagi csajok és akkor azért is irtam h elhizok ..érted.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 de aszontad nem teccenek a dagi csajok és akkor azért is irtam h elhizok ..érted.. -_- Le akarod tappintani Zsoltit ? Ejnye-bejnye :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 -_- hát nem,de azért kiváncsi lennék sikerülne e 1hét alatt 20kgot felszednem :rolleyes: tábla csoki már itt pihen mellettem <_< délutánra is bevan készítve a nasi :D Ez eléggé emberfüggő. Én pl ha nekiállok rendesen futni, akkor egy hét alatt 4 kilót simán leadok. Szóval neked is van esély a fordítottjára. Tudok ajánlani itt Kelenföldön egy kajáldát: Zsuszika néni. Nála egy dolgot lehet kapni: zsírt. Kolbász ízű zsírt, bolognai és tészta ízű zsírt, flekkenízű zsírt....stb. Egyébként isteni a kaja és háziasak az ízek. A ház specialitása: mártott kenyér...igen, jól sejtitek, egy szelet kenyeret jól megtunkolnak a sült cuccok szaftjában. Elmondhatatlanul finom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 -_- hát nem,de azért kiváncsi lennék sikerülne e 1hét alatt 20kgot felszednem :rolleyes: tábla csoki már itt pihen mellettem <_< délutánra is bevan készítve a nasi :) Még majdnem két hét van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Le akarod tappintani Zsoltit ? Ejnye-bejnye :) B) nemén <_< csak megszoktatni azt hogy attól h vki dagi attól még lehet nagyon szép is és a másik az h belsőleg meg azok a lányok sokkal értékesebbek mint ezek a miniszoknyás k*rvás kinézetű lányok..lehet ezért le leszek oltva de nekem ez a véleményem..csaj létemre alig van olyan lány akivel kijövök pont azért mert tök sok hisztis meg cicamica..engemeg ezek a témák nem érdekelnek h milyen műkörmöt rakott fel a héten meg hasonlok..namind1 ez hosszú.. :rolleyes: a lényeg h attol h vki dagi még lehet szeretni :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Még majdnem két hét van.... <_< csak majdnem :rolleyes: ami azt jelenti hogy nem 2hét -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 nemén <_< csak megszoktatni azt hogy attól h vki dagi attól még lehet nagyon szép is és a másik az h belsőleg meg azok a lányok sokkal értékesebbek mint ezek a miniszoknyás k*rvás kinézetű lányok..lehet ezért le leszek oltva de nekem ez a véleményem..csaj létemre alig van olyan lány akivel kijövök pont azért mert tök sok hisztis meg cicamica..engemeg ezek a témák nem érdekelnek h milyen műkörmöt rakott fel a héten meg hasonlok..namind1 ez hosszú.. :rolleyes: a lényeg h attol h vki dagi még lehet szeretni :D -_- Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... B) Szeretni a szarlapátolást is lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 csak majdnem :rolleyes: ami azt jelenti hogy nem 2hét <_< ...de több, mint 1hét -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... <_< Szeretni a szarlapátolást is lehet. :rolleyes: +1 -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... -_- Szeretni a szarlapátolást is lehet. :rolleyes: És hun kezdődik szerinted a kamion ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 És hun kezdődik szerinted a kamion ? :rolleyes: Látatlanban nehéz meghatározni... <_< Képről persze sokminden elmondható.(külsőleg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... :D Szeretni a szarlapátolást is lehet. -_- és megint más dolog az ha vki nem tehet róla hogy olyan.. :rolleyes: mind1 a lényeg h mindenkinek modellnek kéne lenni mer az a frankó <_< erre azt szoktam mondani,ha vkinek nem teccek igy nem kell velem lenni..mki talál olyat majd magának amilyen neki teccik és fordítva is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Látatlanban nehéz meghatározni... :rolleyes: Képről persze sokminden elmondható.(külsőleg) Na majd ha eljutunk ZP-be, akkor elemezgetheted a látottakat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... :) Szeretni a szarlapátolást is lehet. :D Hát ez aztán szép hasonlat. -_- és megint más dolog az ha vki nem tehet róla hogy olyan.. :rolleyes: mind1 a lényeg h mindenkinek modellnek kéne lenni mer az a frankó <_< erre azt szoktam mondani,ha vkinek nem teccek igy nem kell velem lenni..mki talál olyat majd magának amilyen neki teccik és fordítva is.. Nem fogod tudni meggyőzni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 és megint más dolog az ha vki nem tehet róla hogy olyan.. :rolleyes: mind1 a lényeg h mindenkinek modellnek kéne lenni mer az a frankó <_< erre azt szoktam mondani,ha vkinek nem teccek igy nem kell velem lenni..mki talál olyat majd magának amilyen neki teccik és fordítva is.. Ha nem tehet róla, akkor nem fotóztatja magát. Ennyire egyszerű. Na majd ha eljutunk ZP-be, akkor elemezgetheted a látottakat :D Szoktam is. :) Hát ez aztán szép hasonlat. -_- Nem fogod tudni meggyőzni... B) Elég kevés az érv ahhoz, hogy megváltozzon a véleményem. B) (persze akkor sem fog megváltozni, mert egyszerűen nem szép.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Kinek a ló, kinek a szamár. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 ....Szoktam is. :rolleyes:.... Csütörtökön nem jössz Bill kapitányra ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts