Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Szép. Ha a Tied, akkor mihamarabb tegyed fölfele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Szép. Ha a Tied, akkor mihamarabb tegyed fölfele. <_< Nyilván... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nyilván... :rolleyes: Neten nem jön át az irónia. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nehéz szülés volt :D Nem vagyok szülész :rolleyes: de agysebészetben alkalmasint otthon vagyok :) <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Szép. Ha a Tied, akkor mihamarabb tegyed fölfele. <_< Nem az enyém. Sajnos... Az a nő meg tényleg tehén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Az a nő meg tényleg tehén. <_< Te is támadj csak támadj! :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Te is támadj csak támadj! :rolleyes: <_< Nem tudják ezek, hogy mi a jó. -_- Nem azt mondom, hogy a tehén a nyerő, de azért lehessen bele kapaszkodni. Hiába néz ki egy csaj iszonyat jól, ha olyan mint a gebe. Az már más kérdés, ha jól néz ki és alakja is van hozzá, nem csak zörögnek a csontjai minden egyes lépésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nem tudják ezek, hogy mi a jó. <_< Nem azt mondom, hogy a tehén a nyerő, de azért lehessen bele kapaszkodni. Hiába néz ki egy csaj iszonyat jól, ha olyan mint a gebe. Az már más kérdés, ha jól néz ki és alakja is van hozzá, nem csak zörögnek a csontjai minden egyes lépésnél. Nekem tetszenek azok a csajok, akiken lehet mit fogni. De nekem is csak addig jön be egy csaj, amíg csak egy személyre elegendő kapaszkodó van rajta. A tömeg közlekedési eszközöket már nem csípem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nem tudják ezek, hogy mi a jó. :rolleyes: Nem azt mondom, hogy a tehén a nyerő, de azért lehessen bele kapaszkodni. Hiába néz ki egy csaj iszonyat jól, ha olyan mint a gebe. Az már más kérdés, ha jól néz ki és alakja is van hozzá, nem csak zörögnek a csontjai minden egyes lépésnél. A kritikusoknak meg azt üzenem, hogy jobban járnak ha felvesznek egy szemellenzőt Blitzre, mert én sem vagyok pehelysúlyú és márpedig LE FOGOK VETKŐZNI fürdőruhára! <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Végülis szabad strand lesz, mindenki azt csinál ott és abban amit akar. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Végülis szabad strand lesz, mindenki azt csinál ott és abban amit akar. :rolleyes: És azzal akivel akarja? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 A kritikusoknak meg azt üzenem, hogy jobban járnak ha felvesznek egy szemellenzőt Blitzre, mert én sem vagyok pehelysúlyú és márpedig LE FOGOK VETKŐZNI fürdőruhára! <_< B) -_- :D :) Talán megmarad a jó idő. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 És azzal akivel akarja? <_< Hát ha a másik is bele egyezik, tőlem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nekem tetszenek azok a csajok, akiken lehet mit fogni. De nekem is csak addig jön be egy csaj, amíg csak egy személyre elegendő kapaszkodó van rajta. A tömeg közlekedési eszközöket már nem csípem. -_- Igen??? És amíg nem volt kocsid mivel jártál?! :D :D A kritikusoknak meg azt üzenem, hogy jobban járnak ha felvesznek egy szemellenzőt Blitzre, mert én sem vagyok pehelysúlyú és márpedig LE FOGOK VETKŐZNI fürdőruhára! :) B) HŰHAHŰHAHŰHA!!!!! <_< :D Végülis szabad strand lesz, mindenki azt csinál ott és abban amit akar. :D Najó azt azért tegyük hozzá, hogy bizonyos határokon bellül. :rolleyes: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Igen??? És amíg nem volt kocsid mivel jártál?! B) -_- gyalog b+ B) :D Najó azt azért tegyük hozzá, hogy bizonyos határokon bellül. :rolleyes: :) Hát ha nem hangosak és nem látom, akkor engem nem zavar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Najó azt azért tegyük hozzá, hogy bizonyos határokon bellül. :rolleyes: <_< Ne légy ünneprontó. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nekem tetszenek azok a csajok, akiken lehet mit fogni. De nekem is csak addig jön be egy csaj, amíg csak egy személyre elegendő kapaszkodó van rajta. A tömeg közlekedési eszközöket már nem csípem. :rolleyes: Valahogy így gondolom én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 A kritikusoknak meg azt üzenem, hogy jobban járnak ha felvesznek egy szemellenzőt Blitzre, mert én sem vagyok pehelysúlyú és márpedig LE FOGOK VETKŐZNI fürdőruhára! <_< -_- Dita Drága! Várom a képeket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 A kritikusoknak meg azt üzenem, hogy jobban járnak ha felvesznek egy szemellenzőt Blitzre, mert én sem vagyok pehelysúlyú és márpedig LE FOGOK VETKŐZNI fürdőruhára! <_< :) helyes Dita meg is kell mondani a tutit..! -_- :rolleyes: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nyilván... :rolleyes: Degec <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Dita Drága! Várom a képeket :rolleyes: Milyen képeket? Jobb az élő 3D. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Zotya sikerült már döntened az általam belineklt hölgyek közül?? le kell adnom a rendelést! :D :) :rolleyes: <_< -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Zotya sikerült már döntened az általam belineklt hölgyek közül?? le kell adnom a rendelést! :) B) :rolleyes: <_< -_- :D őőő...Figyu... 1et nem lehetne nekem is választani? B) :D Én is leadnám a rendelésemet nálad :D Na? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts