Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hát ezzel azért Ő aligha ért egyet. -_- Sebaj, örülök azoknak akik megtisztelnek azzal, hogy ideadják. :rolleyes: Legalább akkor biztos vagyok abban, ha mégis felhívnám Őket valamiért, nem leszek a terhükre. <_< Ilyen esetekben nem Veled van a baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 miért gondolod így? :rolleyes: hogy valakinek is a terhére lennél..! Hosszú és régebbi történet. <_< Nem kedvelhet mindenki. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hosszú és régebbi történet. <_< Nem kedvelhet mindenki. :D ez lehet szélesebb körökben, de a fórumon nem hinném hogy így lenne de ha régebbi történet akkor hiába mondok akármit is! -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 ez lehet szélesebb körökben, de a fórumon nem hinném hogy így lenne de ha régebbi történet akkor hiába mondok akármit is! :D <_< Nem akartam ennyire sem belemenni. Különben is annak ellenére, hogy már nem túl sokat beszélünk, én azért továbbra is kedvem Őt. -_- Ezt most csak azért írtam le, témazárásként, hogy tudja, nem szeretném ezzel bántani. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nem akartam ennyire sem belemenni. Különben is annak ellenére, hogy már nem túl sokat beszélünk, én azért továbbra is kedvem Őt. -_- Ezt most csak azért írtam le, témazárásként, hogy tudja, nem szeretném ezzel bántani. :rolleyes: oks rendben! bocsi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 oks rendben! bocsi -_- Ne viccelj, nem letolás volt. :rolleyes: Csak nem akartam, hogy még jobban kivesézzük. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ha már a Blitzről van szó, hogy helyezkedjünk el a Campingben? Csoportosuljunk egy kupacba, mint F Astrások innen a fórumról, vagy mindenki ahová tud? Csak mert sokan nem ismerjük egymást személyesen, így nehéz lesz megtalálni egymást, ha szétszóródunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ha már a Blitzről van szó, hogy helyezkedünk el a Campingben? Csoportosuljunk egy kupacba, mint F Astrások innen a fórumról, vagy mindenki ahová tud? Csak mert sokan nem ismerjük egymást személyesen, így nehéz lesz megtalálni egymást, ha szétszóródunk. Ittasan mindenki úgy fog beszélgetni a másikkal, mintha évek óta ismernék egymást. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ha már a Blitzről van szó, hogy helyezkedjünk el a Campingben? Csoportosuljunk egy kupacba, mint F Astrások innen a fórumról, vagy mindenki ahová tud? Csak mert sokan nem ismerjük egymást személyesen, így nehéz lesz megtalálni egymást, ha szétszóródunk. Jó lenne, csak nem tudom mennyire kivitelezhető. Aki legkorábban megy, keres egy szimpatikus helyet és Őt fogjuk hívogatni merre van amikor odaérünk? Valamit ki kéne találni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nálunk reggel volt egy kis eső és le is hűlt rendesen. Mondjuk ez meg már sok. -_- Lenge kis nyáriruhában fáztam odakint az előbb. <_< Semmi se jó. B) Nyáriruha....egy pár strandpapucs, meg egy festékes rövidnaci az összes felszerelésem. :D a fűkasza jó ismertető jel lenne.. :D :P :D B) tuti érdekesen néznének rád ha azzal végig sétálnál.. :) Na és mit vigyek magammal, hogy felismerjetek? Katt ide! Amúgy én is gondolkodtam egy zotya975-matricáról a hátsó ablakban, poénos lenne már útközben látnátok ki előz meg. :D Ha már a Blitzről van szó, hogy helyezkedjünk el a Campingben? Csoportosuljunk egy kupacba, mint F Astrások innen a fórumról, vagy mindenki ahová tud? Csak mert sokan nem ismerjük egymást személyesen, így nehéz lesz megtalálni egymást, ha szétszóródunk. Részemről oda gurulok autóstól-ágyastól ahova kell. Horkol valaki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nyáriruha....egy pár strandpapucs, meg egy festékes rövidnaci az összes felszerelésem. :D Na és mit vigyek magammal, hogy felismerjetek? Katt ide! Amúgy én is gondolkodtam egy zotya975-matricáról a hátsó ablakban, poénos lenne már útközben látnátok ki előz meg. -_- Részemről oda gurulok autóstól-ágyastól ahova kell. Horkol valaki? :rolleyes: A képhez amit belinkeltél miért kell 18 éven felülinek lenni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 A képhez amit belinkeltél miért kell 18 éven felülinek lenni? :rolleyes: Nem tudom, a képfeltöltő oldal ilyen. -_- Talán mert ha valaki nem látott még ilyen megilyedhet tőle. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Na és mit vigyek magammal, hogy felismerjetek? Katt ide! Amúgy én is gondolkodtam egy zotya975-matricáról a hátsó ablakban, poénos lenne már útközben látnátok ki előz meg. :D én kettő bombázó csajjal bikinben az oldaladon el tudnálak képzelni. Mármint a bevonulást! <_< -_- B) :) tod mint a filmekben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 én kettő bombázó csajjal bikinben az oldaladon el tudnálak képzelni. Mármint a bevonulást! <_< -_- B) :D tod mint a filmekben! :rolleyes: Hmmm....talán bikinit tudok szerezni, hajlandó valaki felvenni 5 percre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hmmm....talán bikinit tudok szerezni, hajlandó valaki felvenni 5 percre? <_< őket tudom ajánlani még választani is tudsz és a bikinről is gondoskodnak: Mai Ajánlat -_- :rolleyes: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hmmm....talán bikinit tudok szerezni, hajlandó valaki felvenni 5 percre? :) Mennyit fizetsz érte? Jópénzért felveszem 5 percre :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 őket tudom ajánlani még választani is tudsz és a bikinről is gondoskodnak: Mai Ajánlat B) :rolleyes: B) :D Nyami...látok egy-két ígéretes példányt is. :D Mennyit fizetsz érte? Jópénzért felveszem 5 percre <_< -_- :D :) Persze a bikinivonal gyantázva legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nyami...látok egy-két ígéretes példányt is. -_- Persze a bikinivonal gyantázva legyen! :rolleyes: Az egyik ugye balról a 8.? <_< A másik pedig jobbról a 3. rózsaszín fürdőrucis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Az egyik ugye balról a 8.? :rolleyes: A másik pedig jobbról a 3. rózsaszín fürdőrucis? A balról 8. stimmel, igazából mást nem is látok a többi méreten alluli. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 A balról 8. stimmel, igazából mást nem is látok a többi méreten alluli. <_< Tudtam én :rolleyes: Tényleg jó balról a 8. Olyan jó kis fogantyús -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Tudtam én :rolleyes: Tényleg jó balról a 8. Olyan jó kis fogantyús -_- Ja-ja nem ell sokáig tapogatni éjjel, hogy megtaláld. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ja-ja nem ell sokáig tapogatni éjjel, hogy megtaláld. :D Kifejezetten tetszik :) -_- :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Kifejezetten tetszik :) -_- :rolleyes: <_< Nyálcsorgatós szmájli. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nyálcsorgatós szmájli. :rolleyes: de még hogy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hibásak vagytok. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts