Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hááát ez félig igaz csak.. vigyázok rááá.. a durvább sérülés egy marha miatt volt..fel kellett rántanom a padkára :evil:

a kisebb.. azt bevallom nekem sikerült összehozni néha mindenki hibázik :oops: :D

Sajnálom is...

Az ilyen helyzeteket utálom, nekem olyan volt, h egyirányu utcában szabálytalanul szembe jött egy idióta piros suzukis pitcha, és rá kellett húznom a kocsit a jobb oldali építkezést védő fémfalra. Jobb első elem, visszapillantó csere.

A nő meg sem állt, elég ideg voltam.

Amúgy ott a tükör, én lefordítom a földre, így látom a kereket. Pedig csak egy rendőr felni. :lol:

Megosztás:

Az ilyen helyzeteket utálom, nekem olyan volt, h egyirányu utcában szabálytalanul szembe jött egy idióta piros suzukis pitcha, és rá kellett húznom a kocsit a jobb oldali építkezést védő fémfalra. Jobb első elem, visszapillantó csere.

A nő meg sem állt, elég ideg voltam.

Amúgy ott a tükör, én lefordítom a földre, így látom a kereket. Pedig csak egy rendőr felni. :D

Hasonló volt a szitu...

Szűk utca.. álló autó a szembe sávban.. mögötte jött egy... én mentem nyugodtan...erre a a hülye nem állt meg, hanem gó...

Megállni már nyista... a járda üres volt.. maradt a fék+padka... :?

tükör.. ha úgyérzem kell, én is ezt teszem..bár már érzem annyira,h nincs gáz...

még az első félévben sikerült ezeket összehozni...egyszer a budai oldalon mentem igen meredeknek felfelé... aztán egy jóval szükebb kanyar jött mint gondoltam,és kapásból vége az emeledőnek. söt egy hajszálnyit lejt is.... alácsürtem, de aztán már nem volt időm visszatekerni.. megcsíptem a padkát.. ráadásúl magasat :?

Hiba: túl nagy volt a lendület.. (nem mentem gyorsan, egyesben nyomtam neki)

a másik meg aki ismeri a 12es villamos vonalát, az ismeri ahogy jön palotáról newpestre, a fóti? útról kanyarodik a máv állomás felé.. nah az ritka kaki macskakő.. gondoltam megyek a sineken.. nem egyszer mentem már..

de egy kicsit nem figyeltem oda, és épphogy odaért a padkához... :? :oops:

Egyszerüen elcentiztem..

A tanulópénzt meg kell fizetni :? (mentségemre legyen mondva, hogy elötte 2-3ezer kmert vezettem össz vissz...(nem ezzel a kocsival)

Piszokúl sajnálom a felniket.. ráadásúl ezzel asszem nem is tudnak semmit csinálni :lol:

Megosztás:

Hála istennek én még ezeket a felniket soha nem karcoltam meg, (végül is az előzőket sem, de azokkal simán fel tudtam álni fadkára). Sajnos nekem is vannak a bal elsőn :?: :?: :?: padkanyomok, hála csak 2 és az sem sulyos, de azokat még az előző tulaj szerezte rájuk. Én, amennyire tudok, vigyázok, de ki tudja, hogy ezekkel a gumákkal mikor jön valami hozzátok hasonlóan kikerülhetetlen ziccer. Ráadásul ha picit magasabb a padka, akkor nekem a küllőket gyalulja le legelsőnek :?

No de ne így legyen.

Megosztás:

Sziasztok

Igen, sajnos tényleg ki kell venni és újra kell ragasztani.

Csoda. hogy eddig nem repült el és nem áztam be.

Találtam egy céget (Tanácsház u. 81-83 Tel.: 277-05-42)Csepelen aki 9e-t mondott és kb 4,5 óra amíg megköt a ragasztó.

Ha keret is kell akkor további 4e, ha törik az üveg akkor még 19e.

Majd holnap meglátom, viszem reggel.

A Határúti csak a ragasztásra 11-et kér.

Megosztás:

:supz: :supz: Túl vagyok a műszaki vizsgán, bár a két hátsófék között 18% volt az eltérés, de ez még bőven belefér. Nem szóltak semmit az új lámpára, azt mondták, hogy benne van az E betű a burkolatban,tehát Elfogadják! :supz: :supz:

Majd teszek fel képet a lámpáról, a hétvégén szereltem be. :oops: :oops:

Megosztás:

Egy kis kézügyességgel te is meg tudod csinálni az óra beállítást.

Miután kivetted az órát és levetted az előlapját. A km/h rögzitő pöcökjét húzd ki egy fogóval óvatosan. ezután engedd a mutatót nyugalmi helyzetbe állni. Jegyezd meg ezt az állást pl: egy darab szig szalaggal, majd óvatosan húzd le a mutatót a tengelyről. Ezek után szemre de ésszel, tedd úgy vissza a tengelyre hogy a mutató az eredetihez képest lejjebb legyen. Ha ez meg van akkor a vissza kell tenni a pöcköt a helyére, úgy hogy a mutató felette legyen. :lol: A műszefalat szereld vissza a helyére és kösd be a spirált, de az előlapot ne tedd vissza. Most jöhet a próbaút. Egyszerű út-idő méréssel meg tudod állapítani jó lett-e. És ha szükséges, finomítani rajta. Ha minden OK akkor jöhet az összerakás.

Szerintem nem érdemes érte 7 ezret kiadni. :?

kb 1-2 órás meló, egy kis hétvégi bütykölést szerintem megér...

Remélem tudtam segíteni.

Üdv!

Megosztás:

Opeleknél a km óra általában 6-10%-ot csal felfele, ez eléggé általános.

Én ugy tudom, hogy ez szándékosan van így, általában minden autóban. Én 60-al szoktam lakott területen menni, ez 53 km/h-nak felel meg (kimérve !!!). De nálunk a rendőrök 60-ig elnézőek, gondolom, hogy ne lehessen kétségbe vonni a mérés pontosságát.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.