Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mekkora emelkedő volt, ha már a traktor sem bírja? <_< Errefele ahol én másodikban ott a 1.9-es TDI-vel 4-ben megyek fel. Foggalmam sincs mekkora volt, 4.-ben zuhant a fordulat nagyon rohamosan, 3.-ban szintén lassacskán esett a fordulat, másodikban elkapta... ott stagnált és épphogy felment. Őszintén megmondom, féltem hogy nem megy fel :rolleyes: Öcsibácsi lehet jobban tudná, Balatonlellén a körforgónál lementünk a 67es főút fele, majd arról letértünk egy Visz nevű falu felé. Na utánna volt ez az emelkedő. Azt hittem a gpst kivágom a francba amikor már legalább félórája a semmibe mentem... és folyamatosan csak felfele felfele felfele majd le le le majd megint fel és így tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Csokis szájjal röhögöd ki? <_< Mindjárt másképp néz ki, nem? -_- Amúgy ilyet nem alkalmazok, az olyan visszataszító szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ki keresett műszeregységet játszani? Van egy ingyen vihető,ellenkező esetben kuka. :rolleyes: Nem kell kidobni, dieselbe tökéletes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Na jó feladom, melyikőtök öntött a tankjába 20 liter olajat copatásképpen amíg a vízben volt? :rolleyes: B) <_< ha valaki megcsinálta írjon, én elküldöm PÜ-ben hogy hol lakok öntse tele minden reggelre ,én pedig meglepődve beírom hogy temeli a gázolajat!!! -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Tiv, minek hozod a pisztolyt, ha Juci nem jön? -_- Dita, 34év alatt azt is megtanulhattad volna, hogy fiatalon nem nagyon kell várni az ellenkezőjére sem. :rolleyes: <_< Hmm. Nocsak. Nem is mondtam a nevét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hmm. Nocsak. Nem is mondtam a nevét. :rolleyes: Azért nem olyan bonyolult művelet kideríteni, hidd el. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Azért nem olyan bonyolult művelet kideríteni, hidd el. <_< :D Mire nem való az iwiw, és Tiv. ismerőseit megnézni :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mire nem való az iwiw, és Tiv. ismerőseit megnézni :rolleyes: -_- Ne áruld el nekiiiiii, ez nagy titok. :D Klikk ide! Ez egy rohadt drága hely... 15"-ig 1.500.-/db 16"-ig 1.600.-/db 17"-ig 1.700.-/db Nálunk 750ft/db, és tökmind1, hogy 13as vagy 20as.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ne áruld el nekiiiiii, ez nagy titok. -_- :rolleyes: nem szóltam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nem ez volt? :rolleyes: nem én Rédénél jöttem ki szal ez attól lejebb volt meg írtam is úgy rémlik Veszprém-Gyulafirátótnál! <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Jó nagy szél van itt..meg fekete felhők. Remélem lesz egy 2-3 órás eső. Frissítene a levegőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Jó nagy szél van itt..meg fekete felhők. Remélem lesz egy 2-3 órás eső. Frissítene a levegőn. Nálunk reggel volt egy kis eső és le is hűlt rendesen. Mondjuk ez meg már sok. <_< Lenge kis nyáriruhában fáztam odakint az előbb. :rolleyes: Semmi se jó. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nálunk reggel volt egy kis eső és le is hűlt rendesen. Mondjuk ez meg már sok. <_< Lenge kis nyáriruhában fáztam odakint az előbb. :rolleyes: Semmi se jó. B) B) Kisütne a nap 2 óra és felmelegszik :) Itt csak dörög... de olyanokat... :D Nem túl jól aludtam az íccaka. Forgolódtam..forgott az agyam is. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Azon gondolkoztam, hogy ha pénteken lemegyek Blitzre, hogy fogok bárkit is megtalálni?! <_< Akasszak egy táblát a nyakamba, hogy én vagyok én, aztán vagy hozzámszólnak vagy elkerül mindenki? :D -_- Egyáltalán sacc/kb. mennyien szoktak lenni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Azon gondolkoztam, hogy ha pénteken lemegyek Blitzre, hogy fogok bárkit is megtalálni?! <_< Akasszak egy táblát a nyakamba, hogy én vagyok én, aztán vagy hozzámszólnak vagy elkerül mindenki? :D -_- Egyáltalán sacc/kb. mennyien szoktak lenni? :rolleyes: Szerintem kérd el valakinek a számát, aki ott lesz. Aztán felhívod, és egymásra találtok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Szerintem kérd el valakinek a számát, aki ott lesz. Aztán felhívod, és egymásra találtok. <_< Még azt sem tudom pénteken innen a csapatból ki lesz ott. :rolleyes: Van olyan aki nem is adja oda a számát. -_- Na, majd feltalálom magam. Este felé megjön Tiv. is, Őt meg már megismerem. Addig majd nézelődök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Még azt sem tudom pénteken innen a csapatból ki lesz ott. :rolleyes: Van olyan aki nem is adja oda a számát. B) Na, majd feltalálom magam. Este felé megjön Tiv. is, Őt meg már megismerem. Addig majd nézelődök. B) má' mé' ne adnák meg...? :D :) Amúgy csak dörgött...1 szem eső nem esett <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Azon gondolkoztam, hogy ha pénteken lemegyek Blitzre, hogy fogok bárkit is megtalálni?! <_< Akasszak egy táblát a nyakamba, hogy én vagyok én, aztán vagy hozzámszólnak vagy elkerül mindenki? B) -_- Egyáltalán sacc/kb. mennyien szoktak lenni? :rolleyes: a fűkasza jó ismertető jel lenne.. :D :D :D B) tuti érdekesen néznének rád ha azzal végig sétálnál.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 a fűkasza jó ismertető jel lenne.. B) :D :rolleyes: :D tuti érdekesen néznének rád ha azzal végig sétálnál.. -_- Márcsak csuklya kéne. Motoros kaszával, a modernkori kaszás. Aki fórumon beszólt, annak damil éri az arcát. <_< :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Márcsak csuklya kéne. Motoros kaszával, a modernkori kaszás. Aki fórumon beszólt, annak damil éri az arcát. :rolleyes: -_- :D :) nem bántásként írtam szóval remélem nem leszek áldozat, Dita ugyis tudja miről van szó végül is majdnem alapítottunk egy céget! <_< B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 -_- nem bántásként írtam szóval remélem nem leszek áldozat, Dita ugyis tudja miről van szó végül is majdnem alapítottunk egy céget! :rolleyes: :D :) B) <_< Nekünk is van itthon ilyen kasza, de nemigazán használom. Inkább fater. Én a rotációs kapát uralom a szőlőben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 má' mé' ne adnák meg...? :rolleyes: <_< Gondolom tart tőle, hogy éjjel-nappal hívogatnám. :) a fűkasza jó ismertető jel lenne.. :D :D -_- B) tuti érdekesen néznének rád ha azzal végig sétálnál.. :D Na, jó de ez alapján csak Te ismernél meg. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Gondolom tart tőle, hogy éjjel-nappal hívogatnám. :D :rolleyes: <_< -_- Legalább lenne 1-2 jó perce B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 -_- :D :) Legalább lenne 1-2 jó perce :D B) Hát ezzel azért Ő aligha ért egyet. B) Sebaj, örülök azoknak akik megtisztelnek azzal, hogy ideadják. :rolleyes: Legalább akkor biztos vagyok abban, ha mégis felhívnám Őket valamiért, nem leszek a terhükre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hát ezzel azért Ő aligha ért egyet. :D Sebaj, örülök azoknak akik megtisztelnek azzal, hogy ideadják. :rolleyes: Legalább akkor biztos vagyok abban, ha mégis felhívnám Őket valamiért, nem leszek a terhükre. <_< miért gondolod így? -_- hogy valakinek is a terhére lennél..! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts