astrásgyerek Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Ha külföldi papíros autót akarok venni donornak akkor abból lehet gond? Gondolom kell írni egy adásvételit alvázszámmal, motorszámmal. Külföldön nem kell kivonatni a forgalomból, vagy itthon valamit papírozni (a forgalmiba új motoszám beíratásán kívül)ahhoz, hogy pl a motorját át tudjam tenni az enyémbe? Ha nem lopott, akkor nem lehet gond! :) De komolyan, ha írtok adásvételit, motorszámmal mindennel, akkor semmi sem lehet belőle. B) Kivonja azt a gazdája azonnal, attól te ne félj, tőle is adásvételivel vették meg... (külföldön nem negy divat leadni a rendszámokat <_< ) Az Isuzu amit nemrég vettem az is rendszámos volt. -_- A lényeg, hogy legyen azért valami papírja, csak úgy anélkül nem biztos, hogy hófehér az üzlet. :rolleyes::D És ha van külföldi forgalmid, akkor simán át is tudod rakni a motort, az igazol végülis valamit. De amúgy is kell eredetiségvizsga is még mindemellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hmm... akkor caravánnál másképp lenne? :rolleyes: Nem. Úgy hívják, hogy gyári. <_< Parancsolj: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/04/04/17/...96ae7a0634c.jpg Enyém ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Nem kell eredetvizsga. Viszont hatósági műszaki lesz. Elég az adás-vételi, még ha nem is magyarul van. (az unió előnye) Nálunk így működik. (haverom nője van az okmányirodába) + ha osztrák a donor, ott nincs motorszám a forgalmiban, tehát nincs rá szükséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Srácok ezt valaki már próbálta? B Corsánál is az A és B lábakat kell össze kötni? Jól gondolom hogy nekem ő az A és B láb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Srácok ezt valaki már próbálta? B Corsánál is az A és B lábakat kell össze kötni? Jól gondolom hogy nekem ő az A és B láb ? Igen jól. Azokat kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Igen jól. Azokat kell. Na akkor nem soká megyek ki is próbálom, csak nem rontok el valamit. :rolleyes: JA! Még annyit, ha 3 jegyű esetleg a hiba kód, akkor azt is számjegyenként villogtatja? ( gondolom igen, de feltételezem csak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Na ki olvastam a dolgokat: 12 - Diagnózis kezdete 16 - Kopogás érzékelő 1 - nincs feszültség változás 29 - Befecskendező szelep 5 - feszültség túl magas 34 - AGR szelep - feszültség túl magas 35 - Alapjárati vezérlőszelep 19 - Fordulatszám szenzor rossz jel 24 - Sebesség érzékelő 13 - Lambda szonda - nincs feszültség változás Hát mit mondjak, soknak találom :rolleyes: Hogy tudnám orvosolni a hibákat? Szerelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 ....29 - Befecskendező szelep 5 - feszültség túl magas.... Ez micsoda ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Ez micsoda ? Hibakód dekódolása. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Hibakód dekódolása. :rolleyes: Mijaaza Befecskendező szelep 5 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Mijaaza Befecskendező szelep 5 ? Há gondolom vmi fail. :rolleyes: 25 Befecskendez? szelep 1 ? feszültség túl magas 26 Befecskendez? szelep 2 ? feszültség túl magas 27 Befecskendez? szelep 3 ? feszültség túl magas 28 Befecskendez? szelep 4 ? feszültség túl magas 29 Befecskendez? szelep 5 ? feszültség túl magas 31 Fordulatszám szenzor ? nincs jel 32 Befecskendez? szelep 6 ? feszültség túl magas Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Há gondolom vmi fail. :rolleyes: Estleg egy rejtett konstrukció, a vr5 ellenfele, ami nem került gyártásba <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Estleg egy rejtett konstrukció, a vr5 ellenfele, ami nem került gyártásba :rolleyes: <_< Jóde, aláírása szerint ez nem X14XE motor, hanem X141XE. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Jóde, aláírása szerint ez nem X14XE motor, hanem X141XE. <_< Jaja, 14100 köbcenti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 nem lehet hogy maszik el a gyujtasod? vagy lerakodott nemi korom a hengerfejben... Gondolod? Igazából csak nagyon alapjáraton csinálta, ha mondjuk 45-50-nél 5-ösben gázt adtam. De régen ott se fordult elő. És amióta benne van a szesz, megint megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Jóde, aláírása szerint ez nem X14XE motor, hanem X141XE. -_- Jólvan na, ki javítottam ^^ Mi a baj azzal a befecskendező szeleppel ? Az 5 össel? Nem létezik olyan vagymi ? :rolleyes: Amúgy a 3. hengerem valamiért fura, én arra gondoltam, hogy ez a befecskendező szelep pont a 3. hengernél van, és azért fura. Vagy nem értek a motorokhoz annyira, vagy nem értek a motorokhoz annyira. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Jólvan na, ki javítottam ^^ Mi a baj azzal a befecskendező szeleppel ? Az 5 össel? Nem létezik olyan vagymi ? <_< Amúgy a 3. hengerem valamiért fura, én arra gondoltam, hogy ez a befecskendező szelep pont a 3. hengernél van, és azért fura. Vagy nem értek a motorokhoz annyira, vagy nem értek a motorokhoz annyira. -_- Azért furcsa, mert nem 5 hengeres motorod van, ergo 4 befecskendező szelep lehet csak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Na ki olvastam a dolgokat: 12 - Diagnózis kezdete 16 - Kopogás érzékelő 1 - nincs feszültség változás 29 - Befecskendező szelep 5 - feszültség túl magas 34 - AGR szelep - feszültség túl magas 35 - Alapjárati vezérlőszelep 19 - Fordulatszám szenzor rossz jel 24 - Sebesség érzékelő 13 - Lambda szonda - nincs feszültség változás Hát mit mondjak, soknak találom <_< Hogy tudnám orvosolni a hibákat? Szerelő? 16 knock signal circuit 29 fuel pump relay - low voltage 34 map sensor - low voltage 35 idle stepper motor - poor or no idle speed control 19 crank angle sensor - incorrect rpm signal 24 vehicle speed sensor - no speed signap, or low voltage 13 oxygen sensor - no change in voltage or open circuit Azért nem teljesen mind1. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Na ki olvastam a dolgokat....Hát mit mondjak, soknak találom <_< Hogy tudnám orvosolni a hibákat? Szerelő? Egy jó dízellel.. :D -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Egy jó dízellel.. :D -_- <_< Majd ha lesz ilyen, akkor valaki szólhatna :rolleyes: :D :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Majd ha lesz ilyen, akkor valaki szólhatna <_< -_- :D :) B) Traktorra vágysz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Majd ha lesz ilyen, akkor valaki szólhatna :rolleyes: -_- :D :) B) Visit My Website <_< 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Traktorra vágysz? :rolleyes: Csak vicceskedem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Csak vicceskedem B) Jaaaa <_< Ma megejtettem az első olajcserémet a Pandán B) amúgy neki a 80 ezres -_- mit ne mondjak az Astrán 10x bonyolultabb :rolleyes: egyre inkább tecc ez a kis JTD moci.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Ez sem olyan szar. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts