aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 onnan volt ismerős :idea: vótam ott anno... Ti legalább ookosan csináljátok avatás és cabrio... papámmal anno Noban ugyanez csak nem cabriot vett és spanokkal matt részegen tánci tánci a kocsi tetején... 1 naposan és 34kmel került vissza a vas tető nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Azért az se lehetett semmi!! Papád gondolom fel volt dobva, mikor meglátta!?!? Mi is csináltunk hasonlót, ugyancsak Kiskörén, csak kb 2 éve! Mi egy kombi Trabesz tetejét teszteltük, asszem, talán még 4-en is voltunk rajta eccerre! A tető jól bírta! De, hogy mésge legyen olyan szép a történet, pár órával később egyik haverom telehányta a belsejét! :lol: :D Jóformán senki nem találta meg a sátrat hót részegen! Szét voltunk szóródva 20m-es körzetben! ######a buli volt! Meg is ismételjük minden év augusztusában... 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Sziasztok ! Azt olvasom az oldalon(Opelclub),hogy a Soltvadkerti buli csak klubtagoknak szól.Tehát ha arra járok éppen,akkor sem tudok szétnézni a verdáitok között?Az összejövetel zártkörűen,zárt térben zajlik? :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 "Ezek a képek a kiskörei szabadstrand kempingjében készültek tavaly, pár nappal miután megvettem a szöcskét!" akkor innen találtad a szint!volt strandkorlát! :lol: De tényleg szép a vas!adok érte 1 millt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Sziasztok ! Azt olvasom az oldalon(Opelclub),hogy a Soltvadkerti buli csak klubtagoknak szól.Tehát ha arra járok éppen,akkor sem tudok szétnézni a verdáitok között?Az összejövetel zártkörűen,zárt térben zajlik? :?: :D az Én vasamba szétnézhetsz!van hátul 2 zsák talajkieggyenlitő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 barétom Lgurult a gyóccered :?: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 barétom Lgurult a gyóccered :?: :roll: :lol: probálkozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Aztec komám! linkelj már légyszives nekem ide néhány olyan oldalt ahol találhatoak ilyen állithato ülések....momo,recaro,...köszi.az sem baj ha ár van hozzá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Aztec komám! linkelj már légyszives nekem ide néhány olyan oldalt ahol találhatoak ilyen állithato ülések....momo,recaro,...köszi.az sem baj ha ár van hozzá.. mi vaok én verbális google.co.hu :?: :lol: bemondod én meg kikeresem autotuning.lap.hu és ott vannak márkabontások meg tuningshopok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 mi vaok én verbális google.co.hu :?: :lol: bemondod én meg kikeresem autotuning.lap.hu és ott vannak márkabontások meg tuningshopok... tudod milyen roncsvagyok!nem értek ehez a szarhoz....hamar felidegelem magam,és már egy monitornak betört a képernyöje a nagy keresgélésben,meg fagyásban...utálom a komputert! 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 az Én vasamba szétnézhetsz!van hátul 2 zsák talajkieggyenlitő! :lol: Kössz Humor Herold ! :D Igaz nem jól fogalmaztam meg kérdésem,de mondjuk érdekelne engem a klubtagság,de megnézném azért a bandát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 jó van kom a gépek nem is a Te reszortod.. Ott dolgozol még ahol anno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 jó van kom a gépek nem is a Te reszortod.. Ott dolgozol még ahol anno? még ott...veled mizu?megvan még a GSI vagy becserélted,1.4-re? :lol: kicsit offoljuk a forumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Kössz Humor Herold ! :D Igaz nem jól fogalmaztam meg kérdésem,de mondjuk érdekelne engem a klubtagság,de megnézném azért a bandát.. Igen elviekben zártkörű buli lesz amennyire én tudom, de legjobb ha írsz egy Püt UHUHU-nak... :wink: ő majd megmondja a frankót... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 még ott...veled mizu?megvan még a GSI vagy becserélted,1.4-re? :lol: kicsit offoljuk a forumot? nahh majd vmikor mehetne 1 kocc pmet még mindig nem olvasol, mi??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 nahh majd vmikor mehetne 1 kocc pmet még mindig nem olvasol, mi??? :D :lol: irtam neked privit!vagy nem? mi az a pmet? :lol: majd valamikor koccanunk!amugy semmi izgi...ja vettem egy lakást,leadtam 20 kilot,honvágyam van vissza kanadába,...kb ennyi.na de majd dumázunk.privit megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Nah asszem az a kép, ami ma délután fogadott, a járgányomnál, megerősítette bennem, hogy kell vennem új gumeszt. http://www.kep.tar.hu/laci4/50055870#2 A rohadt kátyúk...kinálok egy játékot: :twisted: "jó megfigyelő vagy? hány szálszakadást találsz a fenti képeken?" A másik.. valaki vhol, írta hogy beázik az ablaknál a cumója.. nos mint ahogy tartottam tőle, az enyém is.. Megvan a gumicsík a szélvédő és a müanyag elem között, csak pár helyen fel van jőve(első szélvédő alja) mivel ragasszam vissza? Gondolom ne pillanatragasztóval :shock: :twisted: ui: jőve.. milyen szép magyaros.. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Lac én is bekaptam egy szálszakadást, de hogy mikor az x... hasonlóan gyönyörű púppal a gumán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Az a baj, hogy ha ránézek a felnire így oldalt, akkor eleve azt mondom, h a tulaj eleve nem vigyáz a felnire/gumira, szépen meg van húzva padka kővel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Nah asszem az a kép, ami ma délután fogadott, a járgányomnál, megerősítette bennem, hogy kell vennem új gumeszt. http://www.kep.tar.hu/laci4/50055870#2 A rohadt kátyúk...kinálok egy játékot: :twisted: "jó megfigyelő vagy? hány szálszakadást találsz a fenti képeken?" A másik.. valaki vhol, írta hogy beázik az ablaknál a cumója.. nos mint ahogy tartottam tőle, az enyém is.. Megvan a gumicsík a szélvédő és a müanyag elem között, csak pár helyen fel van jőve(első szélvédő alja) mivel ragasszam vissza? Gondolom ne pillanatragasztóval :shock: :twisted: ui: jőve.. milyen szép magyaros.. :oops: A szélvédő és a gumicsík asszem fekete szilokoplasztot szoktak tenni, jól tudom. Mintha már lett volna ezzel gondja valakinek a fórumon. A gumira meg nemtok mit mondani! :evil: OFF Lavi jöhetnél a Lurdyhoz ma!!! :roll: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Nah asszem az a kép, ami ma délután fogadott, a járgányomnál, megerősítette bennem, hogy kell vennem új gumeszt. http://www.kep.tar.hu/laci4/50055870#2 A rohadt kátyúk...kinálok egy játékot: :twisted: "jó megfigyelő vagy? hány szálszakadást találsz a fenti képeken?" A másik.. valaki vhol, írta hogy beázik az ablaknál a cumója.. nos mint ahogy tartottam tőle, az enyém is.. Megvan a gumicsík a szélvédő és a müanyag elem között, csak pár helyen fel van jőve(első szélvédő alja) mivel ragasszam vissza? Gondolom ne pillanatragasztóval :shock: :twisted: ui: jőve.. milyen szép magyaros.. :oops: Szép gumi! :evil: Egyébként pedig sziloplaszttal szokták volt kihúzni a szélvédő alatt azt a kritikus részt.Utána meg szokott szűnni a beázás.Olyan színtelennel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Vagy gumiám pasztával, az meg fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Vagy gumiám pasztával, az meg fekete. őőő magyarúl? vagy ez volt magyarúl? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Az a baj, hogy ha ránézek a felnire így oldalt, akkor eleve azt mondom, h a tulaj eleve nem vigyáz a felnire/gumira, szépen meg van húzva padka kővel... :roll: Hááát ez félig igaz csak.. vigyázok rááá.. a durvább sérülés egy marha miatt volt..fel kellett rántanom a padkára :evil: a kisebb.. azt bevallom nekem sikerült összehozni néha mindenki hibázik :oops: :lol: Sajnálom is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Így kell kérni a boltban, talán gumi-am-nak van írva ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts