mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Vót 9 évig szervó nélküli Astrám és nem okozott problémát. Most ez szervós, de amikor a szivattyú bedobta az unalmast, rögtön elfáradtam csak innen Érdről haza. Pedig csak 10 km. Nem csoda! Másfél fordulattal kevesebbet fordul a szervós kormánya kopptól koppig! -_- Jahhh, nem működő szervóst terelgetni némileg nehezebb. De legalább közvetlenebb a kormányzás :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Ammá iga:D de akkor ott van a csomagtartó. 8év alatt még egyszer se szippantódott le az akku, most hogy elszóltam (KOp-kop) Na szal..... Na mind1 mindenesetre nekem tetszik. :) Igaz, az ott van, de ha egyszer ott lezárt a központizár, akkor vége mindennek! -_- A csomiajtó központizár ilyen elven működik! Te mind tekergetheted a kulcsot kívülről, ha lereteszelt a kp-zár. :rolleyes: :D Vagy neked hátul nincs kp-zár beszerelve <_< mert akkor nyitja a kulcs függetlenül az akkutól.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Igaz, az ott van, de ha egyszer ott lezárt a központizár, akkor vége mindennek! -_- A csomiajtó központizár ilyen elven működik! Te mind tekergetheted a kulcsot kívülről, ha lereteszelt a kp-zár. :rolleyes: :D Vagy neked hátul nincs kp-zár beszerelve <_< mert akkor nyitja a kulcs függetlenül az akkutól.... Csapott seggűn nem nyitható kulccsal? Caravan nyitható, ha bezárta a kpzár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Csapott seggűn nem nyitható kulccsal? Caravan nyitható, ha bezárta a kpzár.... Biztos le van falazva :rolleyes: Amúgy a Vekin a csomagtérajtó kp. zár is vezérel, vagyis onnan is tudod nyitni/zárni az egész autót. Praktikus amikor sok cuccot kell pakolni vásárlás után <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Csapott seggűn nem nyitható kulccsal? Caravan nyitható, ha bezárta a kpzár.... Tapasztalataim szerint nem... De lehet, hogy tévedek... Az elv a következő: lezár a kp-zár, betolja a pöcköt, ami elzárja a nyitó talp útját... Ha meg zárva van kulccsal, akkor meg eleve üresben jár a zár, de ilyenkor is előtte van a kpzár kis nyelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Biztos le van falazva <_< Amúgy a Vekin a csomagtérajtó kp. zár is vezérel, vagyis onnan is tudod nyitni/zárni az egész autót. Praktikus amikor sok cuccot kell pakolni vásárlás után -_- Az nagyon jó megoldás, de Astrán sajna egyszerűbben van megoldva: pöcök betol, és se nyit, se zár. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Biztos le van falazva :rolleyes: Amúgy a Vekin a csomagtérajtó kp. zár is vezérel, vagyis onnan is tudod nyitni/zárni az egész autót. Praktikus amikor sok cuccot kell pakolni vásárlás után <_< ÉS??? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 ÉS??? :rolleyes: Hátraküldi azasszonyt bepakolni a dolgokat, amíg ő belül a b1be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 ÉS??? :rolleyes: Mit és? Opel, Opel, csak meglehet csinálni ugyanúgy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hátraküldi azasszonyt bepakolni a dolgokat, amíg ő belül a b1be :D Ennyi! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mit és? Opel, Opel, csak meglehet csinálni ugyanúgy :rolleyes: Jó hát enyém nyílik... <_< Pepe, este csobbanás? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 amikor a szivattyú bedobta az unalmast, rögtön elfáradtam csak innen Érdről haza. Pedig csak 10 km. Nem csoda! Másfél fordulattal kevesebbet fordul a szervós kormánya kopptól koppig! :P Vagy 5 éve kilehelte a lelkét is mikor Ajkát gyors megrugtuk :rolleyes: reggelre olajtócsa a garázs előtt <_< na mondom szevasz motor :D de a szervószivattyú volt -na akkor az 1 hétig míg felújították különösebben nem vettem észre a hiányát :D úgy látszik kipuhultam.. :) Jahhh, nem működő szervóst terelgetni némileg nehezebb. De legalább közvetlenebb a kormányzás :D :P Azt vettem észre :D viszont ami feltűnt, hogy az eddigi jobbra húzás megszűnt B) létezik, hogy valami nem oks ha nyomás alatt van? B) Olajszivárgásnak sehol sincs nyoma... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Az nagyon jó megoldás, de Astrán sajna egyszerűbben van megoldva: pöcök betol, és se nyit, se zár. :rolleyes: Valószínű az enyém a sz.r, de nekem nyitható a csomiajtó bezárt kpzár esetén is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Valószínű az enyém a sz.r, de nekem nyitható a csomiajtó bezárt kpzár esetén is. <_< Hmm... akkor caravánnál másképp lenne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Valószínű az enyém a sz.r, de nekem nyitható a csomiajtó bezárt kpzár esetén is. -_- Nekem is :rolleyes: de pl az utcában lakik egy srác -ugyanez a kocsi csak 2 évvel öregebb- és neki ha nyitva a hátsó zárja a kp.zár akkor is bezárja és nem nyitható.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sziasztok tud valaki segiteni astra f használat utmutatóval szerelési segédlettel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Csapott seggűn nem nyitható kulccsal? Caravan nyitható, ha bezárta a kpzár.... nekem ha kpval zár akkor nemtudom benyomni a gombot nyitott zár állásnál sem, ha kulccsal akkor betudom nyomni de nem nyilik. persze lehet h ez csak egyéni fogyatékosság :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 7000 <_< 8000. Ha ennél többre tartod, akor lefutok a pincébe, és feláldozom a maradék fűtéscsövemet. :rolleyes: Valószínű az enyém a sz.r, de nekem nyitható a csomiajtó bezárt kpzár esetén is. -_- Nekem is nyitható kulcsal , sőt kulcs nélkül is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 ....8000. Ha ennél többre tartod, akor lefutok a pincébe, és feláldozom a maradék fűtéscsövemet. :rolleyes:.... Menj azokért a csövekért, eszkábálj szépen valamit, 9000 Forintot ajánlok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Menj azokért a csövekért, eszkábálj szépen valamit, 9000 Forintot ajánlok :rolleyes: 9000, Következő ajánlat? <_< Viccen kívül a 120-at soknak tartom 30-40-et még reálisnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 nekem ha kpval zár akkor nemtudom benyomni a gombot nyitott zár állásnál sem, ha kulccsal akkor betudom nyomni de nem nyilik. persze lehet h ez csak egyéni fogyatékosság :rolleyes: Szerintem a caravánnak másabb a zárszerkezete. Valaki nem tud belinkelni a caravánéból egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Szerintem a caravánnak másabb a zárszerkezete. Valaki nem tud belinkelni a caravánéból egyet? Parancsolj: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Parancsolj: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/04/04/17/...96ae7a0634c.jpg Aha, teljesen más a kettő, szerintem ezért lehet az, hogy nektek lehet nyitni kulccsal... Sokkal kisebb az az elforduló rész a zárszerkezet alján, gondolom ezért fordulhat el, és ezlrt nyitható. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Igaz, az ott van, de ha egyszer ott lezárt a központizár, akkor vége mindennek! -_- A csomiajtó központizár ilyen elven működik! Te mind tekergetheted a kulcsot kívülről, ha lereteszelt a kp-zár. :rolleyes: :D Vagy neked hátul nincs kp-zár beszerelve <_< mert akkor nyitja a kulcs függetlenül az akkutól.... Van hátul is kp-zár és nyitható nekem is kulcsal. Nem gyári kp.záram van. De működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Van hátul is kp-zár és nyitható nekem is kulcsal. Nem gyári kp.záram van. De működik. Hmm... Majd egyszer ha le lesz szedve az csomiajtó burkolatod, lökhetnél egy képet, hogy lássuk neked milyen a zárszerkezet, hogy van megoldva... (szerintem ha lehetne sokan lekoppintanánk. <_<) Jó lenne ha onnan is lehetne nyitni-zárni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts