Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Szerintem a két elsőnek blokkolnia kellene még száraz asztfalton is. Lehet még össsze kell kopnia. De ha nagyon idegesít vidd el kiméretni, errefele olyan ezer forint körül van. Végülis a max. fékhatáshoz nem kell ha állnak a kerekek, sőt pont az jó ha kicsit még forog , de ugye azért úgy van méretezve, hogy padlózáskor blokkolna. Engem meg pont az zavar, hogy a régivel nem blokkolt, az újjal meg igen. Cseréljünk. -_- :rolleyes: Annyira azért nem zavar, csak nem tudom, hogy ilyennek kéne lennie vagy nem. 7-800 városi km van bennük, elvileg már összekoptak. Fogni meg kifejezetten jól fognak viszonylag könnyed nyomásra (a réginél sokkal jobban) :D Nem adom....disznósajt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
to4m5i Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Amiket csinálsz megtalálható a neten? jaja, magyar oldalakon is, meg külföldin is! pl: http://slm.i-host.hu/e107_slm/e107_plugins...pic.php?48.last http://street-legal-mods.com/posts-q706-last.xml#bottom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Jaj, az nagyon utálatos dolog. B) Tényleg kímélned kéne, nem tudsz legalább egy pár napot otthon maradni vele? Jobbulást! :rolleyes: Köszi <_< Ma még itthon, mert más elintéznivaló is volt, de holnaptól meló. Hóvégén szabira szeretnék menni, addig kell egy kis stex..... Jobbulást. -_- (azt azért ugye tudod hogy a szerszámos cipelés, és a jobbal megindított kormány azért nem tartozik a szigorú pihentetésbe? :D ) Köszi :) Neeem? Ezt nem tudtam. :D :D Pihenés.....majd a tepsiben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
to4m5i Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Kattints a linkre, és van is felrakva oda, nem az enyém, csak rábukkantam a neten... köszi! kár h osztrák papiros Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 köszi! kár h osztrák papiros Bontásra nem mind1? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Finoman elküldtem egy G Astrás hölgyeményt melegebb éghajlatra a mai nap. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Amiket csinálsz megtalálható a neten? jaja, magyar oldalakon is, meg külföldin is! Vannak ilyen olyan oldalak. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Finoman elküldtem egy G Astrás hölgyeményt melegebb éghajlatra a mai nap. :rolleyes: <_< -_- no mert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Finoman elküldtem egy G Astrás hölgyeményt melegebb éghajlatra a mai nap. :rolleyes: <_< Én meg ma satuztam...geeec -_- Még jó, hogy nem is ismerjük egymást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Én meg ma satuztam...geeec :D Még jó, hogy nem is ismerjük egymást. :) Én meg nem akarok satuzni, sem erősen fékezni. B) B) Tele van a csomagtartóm festékkel. -_- :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Én meg nem akarok satuzni, sem erősen fékezni. :D :) Tele van a csomagtartóm festékkel. -_- :rolleyes: <_< Gondolom láttad már azt a képet, amin egy kék caravan ki lett pingálva diszperzittel.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Gondolom láttad már azt a képet, amin egy kék caravan ki lett pingálva diszperzittel.... :rolleyes: Kívül- belül GTK.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Gondolom láttad már azt a képet, amin egy kék caravan ki lett pingálva diszperzittel.... <_< Gondolhatod. -_- Állandóan az lebeg a szemem előtt, amikor cuccolok. Van hogy 4-5 olyan kanna van hátul. Vagy ecsetek higítóban. :D Most 3 teli kanna, plusz szerszámok. Így megyek holnap reggel pestre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 -_- no mert? Mit nem tudnak a Nők? Parkolni. :rolleyes: :D A lakótelepi parkolóban volt 6 hely egymás mellett, de a hülyéje úgy állt be, hogy két helyet elfoglalt nekem meg kellett a legelső, mert az van a legközelebb és odamentem, hogy: "Jónapot kívánok! Maga szerint ez parkolás? - Miért? Rosszul állok? - Idejöttem volna, ha jól? Azok a teli gyeptéglák azért vannak, hogy közéjük álljunk, nem azért, hogy megközöljük a kerekekkel. - De csak várakozom és van még hely. - Igen, én meg itt lakom." Aztán duzzogva arrébb állt. :) Én meg ma satuztam...geeec B) Még jó, hogy nem is ismerjük egymást. B) Mérnem ismernénke egymást? <_< Vagy nem erre gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Mit nem tudnak a Nők? Parkolni. :rolleyes: -_- A lakótelepi parkolóban volt 6 hely egymás mellett, de a hülyéje úgy állt be, hogy két helyet elfoglalt nekem meg kellett a legelső, mert az van a legközelebb és odamentem, hogy: "Jónapot kívánok! Maga szerint ez parkolás? - Miért? Rosszul állok? - Idejöttem volna, ha jól? Azok a teli gyeptéglák azért vannak, hogy közéjük álljunk, nem azért, hogy megközöljük a kerekekkel. - De csak várakozom és van még hely. - Igen, én meg itt lakom." Aztán duzzogva arrébb állt. :D itt nálunk egy kis zsákucába tok parkolni h lássam az ablakból a vasat, és havonta legalább 1x bejátszák h beállnak aztán beugranak a takarékszövetkezetbe, stb., azt nagyon szoktam szeretni <_< olyankor ráhasalok a dudára, van amikor 5 percig kell nyomni mire előjön a fasszopója azt még neki áll feljebb... minden nyomott itt rakja le a kocsiját aki metroval megy tovább, szal ha 7-10ig kell mennem valahova akkor ha visszajövök már csak egy utcával arébb tudok parkolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 "Jónapot kívánok! Maga szerint ez parkolás? :rolleyes: <_< -_- :D :) ez volt a legjobb az egészben. Kíváncsi lettem volna milyen arcot vág rá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 -_- :D :) B) B) ez volt a legjobb az egészben. Kíváncsi lettem volna milyen arcot vág rá! :D Az ilyen? Semmilyet. Megsértődik, mert a nagyságos asszony méltóztatott kihozni az autót a garázsból és kiderült, hogy nem az övé az utca, mint nekem délelőtt egy jó kis szűk pesti mellékutcában, ami persze 2 irányú. Már majdnem átérek, mikor szemből befordul egy merci, benne papa + mama. Bejön 10m-t és megáll, mert jövök szembe. Félreállni egyikünk sem tud, minden tele parkoló autókkal. Megállok vele szemben, ő meg mutogat, hogy tolassak ki. Inkább én tolassak jó 200 m-t, mint ő 10-et. Mondom ez hülye <_< Lehet hamarabb szabadultam volna, ha kitolatok, mert a mama kiszállt irányítani a papát :rolleyes: 10 m=fél óra. Persze közben mögém is beálltak, így maradt a várakozás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ennek testvére, amikor beállsz a sorba a lámpánál és egyszercsak "találnak" 2 autónyi helyet, majd egy fél perc múlva még egy autónyit. :D Míg zöldre vált a lámpa, háromszor rendeződik át a sor. <_< Nem tudom felfogni ésszel, miért kell a vonaltól 10 méterre megállni. Mikor már nagyon unom őket, hagyom hogy "rendeződjenek", én meg maradok a helyemen. Azzal csak az a baj, hogy onnantól kezdve elöttem van a 10 méter és én nézek ki hülyének. -_- Oda se neki, ez olyan, mint amikor 5 autó áll bénán a parkolóba, beállok hatodiknak ahogy elférek mellettük, aztán mire kijövök elmegy az 5 nyomi, én meg ott maradok keresztben a vonalra álva. Mindenki azt nézi, né má tök üres a parkoló aztán nem bír beállni két vonal közé. :D igen tetszik ez a videó nem tudom ki látta már..! :D B) B) 26000.DM. hogyan is váltják most a márkát? :rolleyes: :) Vettünk a Lidl-ben kaját, aztán ilyenkor aláíratjuk a blokkot a pénztárossal, mert a raktárban eszünk, kérdi mit kell ráírnom. Mondom a szép gömbölyű csajszinak, név, telefonszám. :P Elkezdei írni, aztán leesik neki, kacarászik, aztán rárajzolt egy mosolyt :-) ezt tudom csak adni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 .... Nem met fel a léömlő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Szasztok. Ma ki kaptam a közép boxot a kocsiból. ÉS a váltószoknya felhúzásával elém tárult a hiba amit eddig is sejtettem a váltókar lötyögéséből, hogy kivan kopva a ott a kulissza?! Az a nagy gömbcsukló a váltókar végén, mit kell ahhoz venni, hogy jó legyen?. Olvastam régebben valami leírást hogy házilag is meg lehet mókolni jelenleg a a megoldás is érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nem met fel a léömlő ? Nem. <_< Szasztok. Ma ki kaptam a közép boxot a kocsiból. ÉS a váltószoknya felhúzásával elém tárult a hiba amit eddig is sejtettem a váltókar lötyögéséből, hogy kivan kopva a ott a kulissza?! Az a nagy gömbcsukló a váltókar végén, mit kell ahhoz venni, hogy jó legyen?. Olvastam régebben valami leírást hogy házilag is meg lehet mókolni jelenleg a a megoldás is érdekelne. Hát, vehetsz rá új gumit, vagy tekersz rá pár menet szigszalagot, és akkor házilag csináltad. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 [quote name='spzoli' date='2010-07-13 - 18:59' post='668747' Hát, vehetsz rá új gumit, vagy tekersz rá pár menet szigszalagot, és akkor házilag csináltad. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 És az az új gumi mi pénz TUdnak egyáltalán szerezni? Mert a gyújtás elosztóba szimeringet egyik sem tudott rendelni. Szóval azt sejtem, hogy ez megint olyasmi lesz hogy ők még ilyet nem is láttak (közeli autósbolt) Másik el szaródott a fórum nálam nem az oldalt látom ahol írkálltak az emberek, hanem a legfrissebb hozzá szólást látom és ez előzményeket alul felsorolva. Ha rákattintok valamelyikre azt hozza be. Mit kell csinálni, hogy helyre jöjjön? Passz, talán hívd fel a csergőt. <_< Ha türelmetlen vagy, akkor marad a szigszalag. A második részéhez nincs mit mondanom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 ha 7-10ig kell mennem valahova akkor ha visszajövök már csak egy utcával arébb tudok parkolni... Egyszerű :) ha van szegély a parkolóban akkor jól látható helyen szépen felpingálod rá a rendszámodat azt van mire hivatkozni :D jó pár helyen láttam már ilyent -_- azt ha a közterületes kérdi "a gyerek volt..." :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Másik el szaródott a fórum nálam nem az oldalt látom ahol írkálltak az emberek, hanem a legfrissebb hozzá szólást látom és ez előzményeket alul felsorolva. Ha rákattintok valamelyikre azt hozza be. Mit kell csinálni, hogy helyre jöjjön? Jobbra középtájt a Beállítások gombra kattintva az Eredetit jelöld be. Lehet ez a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts