I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Gabi, mi a szösz az ott a bal torony mellett, ami oan kicsi légszűrőnek látszik :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Az ott a kartergáz kivezetés utolsó momentuma. :lol: A toronymerevítő eredeti Sparco, és akcióban volt 16 úgy 3 éve. A direktszűrő háza sajnos nem volt kompatibilis ezzel a szívósorral, úgyhogy majd még más sufni megoldások után kell nézni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Kiváncsi vagyok, hát kérdezek: És az mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 A lecsapató után van ez a szűrő, hogy ne menjen a motorba a gázlengések folytán kosz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Áhám... szóval így.... Lecsapató meg gázlengések.... még a gázlengések :lol: Szóval hasznos kütyü. nekem létezhetne ilyen? úgyértem beszerelhető lenne, ha érteném a lényegét, meg tetszene a pénztárcámnak is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ez csak arra jó, hogy a nagy terheléskor a sok olajpárát nem köpi vissza a szívósorba, és az így nem koszolódik el. Az egész megoldás kb. 8000 HUF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 szóval inkább versenycélra érdemes használni annak ellenére, hogy nem túl drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Jelenleg 14 a komputer, és lehet hozzá venni gyári BC-s ablaktörlőkapcsolót is (4000 bontva ha találsz, 8000 újan). Ehhez jönne az a modul, ami méri a fogyasztást, ez 10-12 lenne. Nos? Vélemény? Többiek? Engem is érdekelne egy ilyen computer + ablaktörlő kapcsoló + fogyasztás mérő modul. Mikorra várható? -------------------------------------------------------------------------- Udi as Astra Fx C14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Engem is érdekelne egy ilyen computer + ablaktörlő kapcsoló + fogyasztás mérő modul. Mikorra várható? -------------------------------------------------------------------------- Udi as Astra Fx C14NZ A kapcsolórol annyit, hogy a hangok aztat mondották, ogy jó a B omijé is.Ez most vagy igaz, vagy igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Udi! Van komputer már készen, csak most meg kapcsoló nincs raktáron a Csergőben, úgyhogy kompit szinte bármikor tudunk beszerelni, viszont kapcsolóra kicsit várni kell. Jó a B Omega BC-s kapcsolója is, ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ja, annyit még, hogy a fogymérő modul majd csak nyáron várható, inkább a végefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 kiszedtem a kijelzőt Gabi! csak húgy agyammal Lfelejtettem Istivel azt is elküldeni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nem baj, nem sürgős. Autód mikor áll összefele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nem baj, nem sürgős. Autód mikor áll összefele? holnap nyekk le az orrát ha nem lesz tré ídő s közben megyen fel az új. Jövő 7en beszerzek még ezt-azt és akkor elvileg mehet a mehet. Úgy tervezem jún elejére már gurulni fog... Csak még ebayről is várok 1 cuccot, de Szilárd azt mondja nem válaszolnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Akkor Vadkertre még nem lesz meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Aztec koma. nem tudom miért,de visszajött a mail. :twisted: ezen a linken kint van a vaccs!a kép tetején a kék szijjas ora! http://www.tissot.ch/cgi-bin/cgi2.exe?idfa...T=PROD_PRODUCTS Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 ezt figyeljétek vazzzzeee! Asszony leguljabb nemtudommicsodája! Nagyon méj neki az ülés,és ezért ki kell cserélni!!! :shock: Namost neki már elképzelései is vannak...olyan kell amiben állitani lehet acomb alatti részt!Ki gyárt ilen szart?Momo?Recaro?mennyibe kerül?Hol találok?Cseréljem magasabbra az asszonyt? :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 ezt figyeljétek vazzzzeee! Asszony leguljabb nemtudommicsodája! Nagyon méj neki az ülés,és ezért ki kell cserélni!!! :shock: Namost neki már elképzelései is vannak...olyan kell amiben állitani lehet acomb alatti részt!Ki gyárt ilen szart?Momo?Recaro?mennyibe kerül?Hol találok?Cseréljem magasabbra az asszonyt? :?: :idea: Az utolso varianssal nem kell valtoztatnod az auton. Meggondolando :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Tadááááááááááááám. Hölgyeim és Úraim ! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Krisztián kocsijáról készült képeket. Reméljük, gazdival együtt sok talin látjuk viszont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Tadááááááááááááám. Hölgyeim és Úraim ! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Krisztián kocsijáról készült képeket. Reméljük, gazdival együtt sok talin látjuk viszont :D STRANDKORLÁTZÖLD! :lol: de jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 STRANDKORLÁTZÖLD! :lol: de jo Mutatnál nekem 1 metálzöld strandkorlátot ? :lol: :twisted: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 SZIIIIAAAAASZTOOOOOOOKK!!!!!! Üdv Mindenkinek! Én is remélem, hogy sok talira el tudunk majd gurulni! Majmegláttyuk! :lol: :D Ja, ez a strandkorlátzöld szín-meghatározás nagyon tetszik!!!!! Megpróbálom beiratni a forgalmiba!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ja, ezeken a képeken még nincs elöl ködlámpa! Azóta már van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 grat tényleg nagyon szép! A kép hol készült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hali Aztec! Ezek a képek a kiskörei szabadstrand kempingjében készültek tavaly, pár nappal miután megvettem a szöcskét! Fel is avattuk a haverokkal egy jó kis alkohol túra keretében!! 8) 8) Természetesen részegen nem vezetek!!!!!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts