spzoli Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Dehogynem :D decííííphajctocsi.. :rolleyes: <_< Jah, így már más... -_-
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Sárga index búrával? B) B) :D Narancs üléshuzattal? <_< -_- :D Igen sárga indexel, és vörös huzatokkal :D :D :) Amúgy ha tudnám hogy hogy lehet ezt így megcsinálni ( azóta se tudtam meg szóval sose lesz sztem ilyen ) akkor cserélném. Ellenőriztem az olajszinteket kicsit le lett mosva, belülről kiporolva, fullig feltankolva...Holnap meg már csak indulás hajnalban. :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Holnap reggel indulok, elkértem a céges Boxert, megveszem a hungit a házhoz. Nem tudom el lehet-e hozni egy fordulóval, olyan 30 bála, egymás mellé fér 4, egymás mőgé 2 az 8, és ugye 4 sor. Az összesen 4X60=240+ a plató olyan 120 centi az 360, sima ügy. :rolleyes: Ja, meg 700kiló ragasztó. De abból rakhatok a fülkébe is. Majd csinálok képet. <_<
FPepe Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 vki nemvágja csapottseggűnek mekkora a hátsó szélvédője (hosszmértékben :rolleyes: )? Felül 95cm széles, alul 119cm széles, 60cm magas.
beligrom Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Felül 95cm széles, alul 119cm széles, 60cm magas. köff
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok!
FPepe Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Jó szórakozást! :rolleyes:
Bálintka 1.6i Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Jó nyarat kolléga.
dita Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! Máris hiányzol! :rolleyes: Vigyázz magadra! <_<
dita Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Gondolod? -_- :) Hű, de messze vagyok ettől. :D A szarvakról és a szárnyakról lemondanék, de a többivel kilennék békülve. :rolleyes: Huha. Jó lesz vigyázni. B) B) 'Mer nem találkoztunk még, mi? <_< Rossz lány voltam? :D :D
Tiv. Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 'Mer nem találkoztunk még, mi? :rolleyes: Rossz lány voltam? <_< :) ÁÁ. Dehogy. -_- Egyáltalán nem voltál rossz. :D
dita Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 ÁÁ. Dehogy. :rolleyes: Egyáltalán nem voltál rossz. <_< Hát ez megnyugtató! -_- :D
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 <_< -_- Nah nagyapámnak a cipőjét is elvittem a cipészhez. Kurvanyját a volkswagenes tuskónak amelyik bepofátlankodott mellém a rusnya trafójával és nem láttam ki tőle balra és nem tudtam kifordulni csak kb 2 perc mulva.... Gyökér barom :rolleyes: mazsola :) :D
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Hmmm...kissé kezdek izgulni mostmár, hogy holnap az úton vajon minden rendben lesz-e :rolleyes: Motor jó, futómű jó, kerekek jók, generátor jó, tegnap kapott új levegőszűrőt... Csalódni fogok Lujziban ha cserbenhagy <_< Reméljük minden oké lesz. Paranoiás -_-
Dáwid Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Nah srácok! Azt hiszem elköszönök Tőletek 1 hétre. Jók legyetek, addigis mindenki vigyázzon magára, és jót ne halljak rólatok! Jövőhét hétvégén újra itt leszek! Sziasztok! És még lóg is... -_- Hihetetlen milyen vagy :rolleyes: <_<
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 És még lóg is... B) Hihetetlen milyen vagy -_- :D Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :) B)
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Há' én is inkább a Balcsin mereszteném a bránert :rolleyes: mintsem lagziba menjek <_< de lassan elkövetkezik az is.. :D :) Nem tudom, itt van 15 km. re a Balaton. Egyáltalán nem vonz. -_- Három éve nem vizeztem össze magam benne. B)
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Nem tudom, itt van 15 km. re a Balaton. Egyáltalán nem vonz. :rolleyes: Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. :D <_< -_-
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. :D <_< -_- Jó, amig lejártam horgászni , engem is ott evett. :rolleyes: De már vagy 3 éve nem váltottam ki az engedélyt.
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Jó, amig lejártam horgászni , engem is ott evett. -_- De már vagy 3 éve nem váltottam ki az engedélyt. Hááát ha lenne ott egy teknőm amivel vízre tudnék szállni.. B) B) <_< Ja könnyen vagytok, csak le kell színi a tankból. :D Szívkálja a rosszseb :rolleyes: mindig kerül annyi valamelyik kanna aljában, hogy legyen mivel vakarászni :) bár a tavalyi felújítás után 1x lemostam alaposan Brigéciol 2000-rel és azóta úgy van :D még nem vettem észre, hogy valahol szivárogna.. :D
Tiv. Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Hááát ha lenne ott egy teknőm amivel vízre tudnék szállni.. :) :D <_< Nekem még az is van. Igazi bádogteknő. -_- Vagyis alulemez csónak. Kétpár evezős. Az is 3 éve szárazon van. :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Nekem még az is van. Igazi bádogteknő. :) Vagyis alulemez csónak. Kétpár evezős. Az is 3 éve szárazon van. :rolleyes: Tavalyelőtt a górétól majdnem megvettem az 1x használt 4 személyes kevlárszálas csónakját <_< aztán a piaci helyzet úgy döntött, hogy mégsem cserél gazdát B) azóta is ott eszi a fene a telepen :D Nna jówan gyerekek, eltűntem én is mint caravanos cartárs B) csak én kb holnap már leszek.. -_-
Tibee83 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a hátsó ablaktörlőm nem akar működni. A kapcsolónál hallom, hogy kattan, hátul a motornál hallom, hogy kattan, viszont nem akar megmozdulni. Akkor szart be amikor sikerült elkapnom egy kátyút és elég nagyot koppant a vas! Ötlet? Előre is köszi! Üdv, Tibor
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Na engem minden szabadidőmben ott enne a franc.. -_- :rolleyes: <_< Bezony ám! :D Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a hátsó ablaktörlőm nem akar működni. A kapcsolónál hallom, hogy kattan, hátul a motornál hallom, hogy kattan, viszont nem akar megmozdulni. Akkor szart be amikor sikerült elkapnom egy kátyút és elég nagyot koppant a vas! Ötlet? Előre is köszi! Üdv, Tibor Szedd ki, lehet csak a tengely szorul ahol átjön a műanyagon.
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Elküldve Július10, 2010 Szegény, biztos éheztetik...Hűha. :rolleyes:
Recommended Posts