zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ilyen rohadt erős pillanatragasztó ha ráfolyt az ujjamra, és érzem hogy ott van és feszül, azt mivel lehet leszedni? Mhhmmmmmhmmmhmmmhmmm.....! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szasztok. Mai mókázásom. <_< Mp3lejátszására képes cdr500as gyári MAGNÓ. mp3dokkoló?!. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szasztok. Mai mókázásom. <_< Mp3lejátszására képes cdr500as gyári MAGNÓ. mp3dokkoló?!. :rolleyes: Sima ügy, gyári rádió+ kaziadapter+ mp3-lejátszó. Nekem is így műkszik. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szasztok. Mai mókázásom. :) Mp3lejátszására képes cdr500as gyári MAGNÓ. mp3dokkoló?!. :rolleyes: Nekem is van. Blapupunkt verona CR43 + kaziadapter + lejátszó B) Mhhmmmmmhmmmhmmmhmmm.....! <_< Nah? :D csak nem Te is így jártál ? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nekem is van. Blapupunkt verona CR43 + kaziadapter + lejátszó -_- Nah? <_< csak nem Te is így jártál ? :rolleyes: Már sokszor. Majd lekopik, egy forró fürdő után megpuhul a bőr annyira, hogy óvatosan le lehet kaparni, esetleg csiszpapírral lecsiszolni a nagyját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Üdv Srácok! Rég jártam itt! Ma délelőtt sikeres vizsgázott műszakilag a gép. 50 darab ezres lett a vége. Kuplungtárcsa csere, Fékmunkahenger csere, kézifékkötél csere, lengőkarszilentek csere, első ablakok csere bere...stb munka díj,+vizsga. Szerintem megérte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Üdv Srácok! Rég jártam itt! Ma délelőtt sikeres vizsgázott műszakilag a gép. 50 darab ezres lett a vége. Kuplungtárcsa csere, Fékmunkahenger csere, kézifékkötél csere, lengőkarszilentek csere, első ablakok csere bere...stb munka díj,+vizsga. Szerintem megérte! Jó ötlet volt csak a tárcsát cserélni? Ki tudja, lehet, hogy elmész 5ezeret, és a többit is cserélheted. Én ha egyszer megbontom, tuti hogy szettben cserélem, a nyeles tengely szimeringgel, főtengely szimeringgel, nyeles tengely csapággyal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Jó ötlet volt csak a tárcsát cserélni? Ki tudja, lehet, hogy elmész 5ezeret, és a többit is cserélheted. Én ha egyszer megbontom, tuti hogy szettben cserélem, a nyeles tengely szimeringgel, főtengely szimeringgel, nyeles tengely csapággyal együtt. Lehet, de az is, hogy elmegy vele még 50 ezret. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Jó ötlet volt csak a tárcsát cserélni? Ki tudja, lehet, hogy elmész 5ezeret, és a többit is cserélheted. Én ha egyszer megbontom, tuti hogy szettben cserélem, a nyeles tengely szimeringgel, főtengely szimeringgel, nyeles tengely csapággyal együtt. De de igazad van....Most erre volt keret :rolleyes: Lehet, de az is, hogy elmegy vele még 50 ezret. -_- Isten szóljon ki belőled <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 vki nemvágja csapottseggűnek mekkora a hátsó szélvédője (hosszmértékben -_- )? + én a helyetekbe vigyáznék ditával: :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 vki nemvágja csapottseggűnek mekkora a hátsó szélvédője (hosszmértékben :rolleyes: )? Kimész oszt megméred. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kimész oszt megméred. szóval te igy mondod ha nem tudsz vmit <_< :rolleyes: amúgy ha lenne rá lehetőségem megtenném, de nem otthon vagyok, és itt az egyetlen mérőeszköz egy 15cm-is neszkvikes vonalzó, azzal nem állnék neki -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Már sokszor. Majd lekopik, egy forró fürdő után megpuhul a bőr annyira, hogy óvatosan le lehet kaparni, esetleg csiszpapírral lecsiszolni a nagyját. Aceton már lehozta szerencsére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 szóval te igy mondod ha nem tudsz vmit :D <_< amúgy ha lenne rá lehetőségem megtenném, de nem otthon vagyok, és itt az egyetlen mérőeszköz egy 15cm-is neszkvikes vonalzó, azzal nem állnék neki :) Azért annyira nem ritka madár az ef######tra. -_- Am meg lemérnéd vmi fonallal, a kéróban meg átszámolnád centire...nem bonyolult. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Azért annyira nem ritka madár az ef######tra. <_< Am meg lemérnéd vmi fonallal, a kéróban meg átszámolnád centire...nem bonyolult. :rolleyes: dikk hogy beszélsz, még a fórum is cenzúrázza -_- jó tudod mit, ehez én most lusta vagyok majd lemérem otthon rendesen. csak itt van szaros mekintos amivel lehet tervezni, gondoltam akkor már egyből méretre csinálom de annyira nem fontos h ezért lesétáljak egy kis fonállal 5 emeletet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 dikk hogy beszélsz, még a fórum is cenzúrázza :rolleyes: jó tudod mit, ehez én most lusta vagyok majd lemérem otthon rendesen. csak itt van szaros mekintos amivel lehet tervezni, gondoltam akkor már egyből méretre csinálom de annyira nem fontos h ezért lesétáljak egy kis fonállal 5 emeletet -_- Akkor ezt meg is beszéltük. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Sima ügy, gyári rádió+ kaziadapter+ mp3-lejátszó. Nekem is így műkszik. <_< Nem akarlak el el kseríteni :rolleyes: . De a cdr500as az CD_lejátszós. Kellet bele építeni egy vonal bemenet/kimenetet. és így rá bírom csatlakoztatni az mp3 lejátszót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem akarlak el el kseríteni :rolleyes: . De a cdr500as az CD_lejátszós. Kellet bele építeni egy vonal bemenet/kimenetet. és így rá bírom csatlakoztatni az mp3 lejátszót. <_< Zotyát ahogy ismerem abból a rádióból számítógépet is képes lenne csinálni -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem akarlak el el kseríteni :rolleyes: . De a cdr500as az CD_lejátszós. Kellet bele építeni egy vonal bemenet/kimenetet. és így rá bírom csatlakoztatni az mp3 lejátszót. Vagy ha elég ügyes vagy akkor beletudod rakni a kazettát is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Vagy ha elég ügyes vagy akkor beletudod rakni a kazettát is <_< Áh nem ez így jó:rolleyes: a csatit beágyaztam a kesztyűtartóba. A lejátszót meg csak rákel dugni és szólhat a muzsika:D Nem nagy kunszt de ZSÍR Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Áh nem ez így jó:rolleyes: a csatit beágyaztam a kesztyűtartóba. A lejátszót meg csak rákel dugni és szólhat a muzsika:D Nem nagy kunszt de ZSÍR Ugyanezt eljátszhattad volna egy CAR400-as MAGNÓval. Ott is be lehet kötni direktbe, ha ÜGYES vagy. Kazettás adapterrel sem szól rosszabbul egyébként. Legalábbis nálam. Dolby Noise Filter meg arra való, hogy leszedje a zajokat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ugyanezt eljátszhattad volna egy CAR400-as MAGNÓval. Ott is be lehet kötni direktbe, ha ÜGYES vagy. Kazettás adapterrel sem szól rosszabbul egyébként. Legalábbis nálam. Dolby Noise Filter meg arra való, hogy leszedje a zajokat. -_- énis ezt a kazettás adaptert akartam nyomatni amikor megvettem a cucut, de miután megvettem az adaptert se volt jó szétszedtem azt kiderül h egy kis pöcök ami rányomja az olvasót a szallagra elvan törve :rolleyes: vennem kellet egy sony fejegységet <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 + én a helyetekbe vigyáznék ditával: De rossz vagy! -_- Már tudhatnád, hogy egy angyal vagyok. <_< Na, így már 667. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hmmm...kissé kezdek izgulni mostmár, hogy holnap az úton vajon minden rendben lesz-e :rolleyes: Motor jó, futómű jó, kerekek jók, generátor jó, tegnap kapott új levegőszűrőt... Csalódni fogok Lujziban ha cserbenhagy <_< Reméljük minden oké lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 De rossz vagy! :D Már tudhatnád, hogy egy angyal vagyok. -_- Na, így már 667. :rolleyes: vmiért előbújt belőlem a kisördög <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts