Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ha nem fáradnak el napközben a Szándon :rolleyes: Amúgy tavaly is nagyon meleg volt és 1 rakás kárászt fogtunk <_< De főleg délután jöttek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 155/80??? -_- arról dobsz majd fel valamikor 1 képet?Érdekes lehet. Láttad a Pandát nem? Na olyan.. :rolleyes: Február óta ott figyel a garázsban, csak fel kéne tenni! :D 1-2 óra azt feldobjuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Láttad a Pandát nem? Na olyan.. :rolleyes: 1-2 óra azt feldobjuk <_< láttam, de nem figyeltem meg. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 láttam, de nem figyeltem meg. -_- Az már a te bajod.. :D Apropó, Főnixre mész ma ki? <_< Lehet bemegyek.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Az már a te bajod.. -_- Apropó, Főnixre mész ma ki? <_< Lehet bemegyek.. :rolleyes: Nem valószínű, késődélután pakolászok összefele, meg este 9körül még lemosom a verdát sztem. Sép tiszta legyen má' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Sziasztok! Opel omega kárpithoz gyári gömölyő-,három lábú bolhái nincsenek Valakinek?! :rolleyes: Esetleg 17"es gyári omega alufelnije jutányos áron?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem valószínű, késődélután pakolászok összefele, meg este 9körül még lemosom a verdát sztem. Sép tiszta legyen má' Jjaaaa, télleg, ti mentek csobbanásra B) mi meg holnap esküvőre meg lagziba :rolleyes: valahogy most a hátam se kívánja -_- na de annyi baj <_< És a mai nap legborzasztóbb ténye, hogy elfogyott a kávé még jó, hogy laknak a szomszédban.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Jjaaaa, télleg, ti mentek csobbanásra :D mi meg holnap esküvőre meg lagziba :rolleyes: valahogy most a hátam se kívánja B) na de annyi baj <_< És a mai nap legborzasztóbb ténye, hogy elfogyott a kávé még jó, hogy laknak a szomszédban.. B) :D :D :) Nah nagyapámnak a cipőjét is elvittem a cipészhez. Kurvanyját a volkswagenes tuskónak amelyik bepofátlankodott mellém a rusnya trafójával és nem láttam ki tőle balra és nem tudtam kifordulni csak kb 2 perc mulva.... Gyökér barom -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kanyját a volkswagenes tuskónak amelyik bepofátlankodott mellém a rusnya trafójával és nem láttam ki tőle balra és nem tudtam kifordulni csak kb 2 perc mulva.... Gyökér barom :rolleyes: Tartsál magadnál féltéglát :) :D <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Tartsál magadnál féltéglát :) :D :rolleyes: <_< Van a csomagtartóban kőműveskalapács... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ilyen időben a halak is napoznak és nincs kapás :rolleyes: Tudod hogyan kell halat fogni? Beöntesz a vízbe egy csomó sört, a halak megisszák, aztán amikor kijönnek pisálni csak összeszeded őket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Van a csomagtartóban kőműveskalapács... <_< Az se rossz -_- Tudod hogyan kell halat fogni? Beöntesz a vízbe egy csomó sört, a halak megisszák, aztán amikor kijönnek pisálni csak összeszeded őket. B) És ha inkább én iszom meg kint a sört majd bemegyek brunyálni akkor vajon nem jönnek ki? :rolleyes: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Az se rossz <_< És ha inkább én iszom meg kint a sört majd bemegyek brunyálni akkor vajon nem jönnek ki? :rolleyes: -_- :D Az se rossz, csak bent nehezebb öszeszedni őket, mert előnyben vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Tudod hogyan kell halat fogni? Beöntesz a vízbe egy csomó sört, a halak megisszák, aztán amikor kijönnek pisálni csak összeszeded őket. -_- Balcsiba sok sört kellene önteni asszem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Az se rossz, csak bent nehezebb öszeszedni őket, mert előnyben vannak. :D Tudok úfni.. :rolleyes: <_< Balcsiba sok sört kellene önteni asszem -_- :D Akkor a bliccen legyen már kötelező a balcsiban piálni B) akár versenyszámot is lehetne csinálni belőle :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Balcsiba sok sört kellene önteni asszem <_< -_- Végülis ha ilyen irigyek vagytok akkor dinnyével is lehet próbálkozni csak akkor teleköpködik a vízet maggal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Végülis ha ilyen irigyek vagytok akkor dinnyével is lehet próbálkozni csak akkor teleköpködik a vízet maggal. :rolleyes: Tőleeeeem mindeki annyi sört önt a balcsiba, amennyit akar <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 dinnyével is lehet próbálkozni csak akkor teleköpködik a vízet maggal. :rolleyes: Lesz belőle vízidinnye.. <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ilyen rohadt erős pillanatragasztó ha ráfolyt az ujjamra, és érzem hogy ott van és feszül, azt mivel lehet leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ilyen rohadt erős pillanatragasztó ha ráfolyt az ujjamra, és érzem hogy ott van és feszül, azt mivel lehet leszedni? Turmixgép ? Balta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Turmixgép ? Balta ? A balta bejött! -_- Köszi! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ilyen rohadt erős pillanatragasztó ha ráfolyt az ujjamra, és érzem hogy ott van és feszül, azt mivel lehet leszedni? Aceton avagy körömlakk lemosó, netán LB hígító <_< ha mégsem akkor gyufát neki :rolleyes: legalábbis a pecákon azzal van rögzítve a véggyűrű, cserélni meg öngyújtóval kell.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 ilyen rohadt erős pillanatragasztó ha ráfolyt az ujjamra, és érzem hogy ott van és feszül, azt mivel lehet leszedni? Forró víz és körömkefe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Köszi! Aceton lehozta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Forró víz és körömkefe. Semmit nem tesz <_< tapasztalat.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts