szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ezt már egyszer kitárgyalták itt a fórumon :lol: Akkor BOCCS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Attól még lehet hogy valaki nem ismeri :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kössz az engedélyt, legalább villoghatok egy kicsit :lol: , már ha másban nem nagyon jeleskedek :oops: ! A Kadetteket eredetileg Astrának szánták, és egyes országokban ilyen névvel is adták ki. A modellfrissítéseket pedig az ABC betűivel jelölték, tehát az F Astra elődje az E Astra, ami nem más, mint az utolsó generációs Kadett. :twisted: :wav: Mégegyszer köszi a lehetőséget! :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nem akartalak megbántani :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nem akartalak megbántani :oops: Fátylat rá, ritkán sértődök meg! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Így van... és hasonló okok miatt nem B Omega az enyém. :laughing8: OFF :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Csak ha nincs benne légzsák. Az AIRBAG-es kormánynál középen nincs semmi' date=' amit le lehetne pattintani! Ott valahogy másképp oldották meg a felfogatást. :roll:[/quote'] Nemhinnem, hogy Johhnye legzsakos lenne :wink: Airbagos kormanynal a legzsakot le kel csavarni 2 csavar fogja ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ha az anyát leveszed, kiveszed az alátétet, majd kicsit visszacsavarod az anyát és úgy rángatod, akkor nem vágod képen magad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Airbagos kormanynal a legzsakot le kel csavarni 2 csavar fogja ... Ezt nem tudtam, de most már okosabb lettem! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ezt nem tudtam, de most már okosabb lettem! :twisted: Ha légzsákos akkor nem fognék hozzá otthon a helyedben, mert ha nem úgy sikrül, ahogy az emberfia szeretné, elég költséges próbálkozás. :? Egyébként én is akarom bőröztetni a kormányt, de biztos nem fogom itthon kicserélni, inkább fizetek 3000 forintot a márkszervízben. Úgy gondoltam veszek egy másik ugyanilyen /légzsákos kormányt légzsák nélkül/ azt bebőröztetem, és kicseréltetem a kettőt. Az opelbonto.hu-n 5000 körül vannak ezek a kormányok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Aztec komám mail ment neked karora ügyben! ha érdekel a vaccs jelezd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Na most valahogy így néz ki a gépház: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ha az anyát leveszed, kiveszed az alátétet, majd kicsit visszacsavarod az anyát és úgy rángatod, akkor nem vágod képen magad! :lol: Erre rá sem jöttünk :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Opel 16V!Hová lett a direktszűrőnek a háza, ami bele volt aplikálva? Tehát akkor most már harcra kész a járgány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem kell neki... Már ő is megfertőződött Aztec barátunktól, és könnyít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem kell neki... Már ő is megfertőződött Aztec barátunktól, és könnyít... :lol: Akkor vajh' mi lesz a következő lépés? :smt017 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Anti ne kened rám :lol: Én kaptam egy csomó 5letet Gabitól :wink: Mooby hova küldted melyik mailre? Mert nem nagyon látom, hogy jött volna :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Persze ötletet cseréltetek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Persze ötletet cseréltetek... :wink: ez így ebben a formában sokkal jobban teccik, diplomatikusabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Szóval a képek alapján mindent átépítettetek a gabi kocsijába???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Na most valahogy így néz ki a gépház: Az a szép piros vas hogyé volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 tm? 10-15 között gondolom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 tm? 10-15 között gondolom :roll: Vagy 20-25e? Mert 10-15-ért megvenném én is, de 25-ért inkább heggesztetek ismerőssel. Csak az a fránya hajlítás ne lenne benne, elég gáz megcsinálni házilag pontosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nekem addig jó volt amíg a nagy tengelyt nem tettük bele, és nem ugrállt a moci....Na addig nem értek össze... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts