Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kössz az engedélyt, legalább villoghatok egy kicsit :lol: , már ha másban nem nagyon jeleskedek :oops: !

A Kadetteket eredetileg Astrának szánták, és egyes országokban ilyen névvel is adták ki. A modellfrissítéseket pedig az ABC betűivel jelölték, tehát az F Astra elődje az E Astra, ami nem más, mint az utolsó generációs Kadett. :twisted:

:wav: Mégegyszer köszi a lehetőséget! :wav:

Elküldve
Csak ha nincs benne légzsák. Az AIRBAG-es kormánynál középen nincs semmi' date=' amit le lehetne pattintani! Ott valahogy másképp oldották meg a felfogatást. :roll:[/quote']

Nemhinnem, hogy Johhnye legzsakos lenne :wink:

Airbagos kormanynal a legzsakot le kel csavarni 2 csavar fogja ...

Elküldve

Ha az anyát leveszed, kiveszed az alátétet, majd kicsit visszacsavarod az anyát és úgy rángatod, akkor nem vágod képen magad!

Elküldve

Ezt nem tudtam, de most már okosabb lettem! :twisted:

Ha légzsákos akkor nem fognék hozzá otthon a helyedben, mert ha nem úgy sikrül, ahogy az emberfia szeretné, elég költséges próbálkozás. :?

Egyébként én is akarom bőröztetni a kormányt, de biztos nem fogom itthon kicserélni, inkább fizetek 3000 forintot a márkszervízben.

Úgy gondoltam veszek egy másik ugyanilyen /légzsákos kormányt légzsák nélkül/ azt bebőröztetem, és kicseréltetem a kettőt.

Az opelbonto.hu-n 5000 körül vannak ezek a kormányok.

Elküldve
Ha az anyát leveszed, kiveszed az alátétet, majd kicsit visszacsavarod az anyát és úgy rángatod, akkor nem vágod képen magad!

:lol: Erre rá sem jöttünk :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Anti ne kened rám :lol:

Én kaptam egy csomó 5letet Gabitól :wink:

Mooby hova küldted melyik mailre?

Mert nem nagyon látom, hogy jött volna :roll:

Elküldve
tm?

10-15 között gondolom :roll:

Vagy 20-25e? Mert 10-15-ért megvenném én is, de 25-ért inkább heggesztetek ismerőssel. Csak az a fránya hajlítás ne lenne benne, elég gáz megcsinálni házilag pontosra.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.