Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ki tudja miből készül! :D ..De jó Étvágyat hozzá! B) :D :rolleyes: <_< -_- őőőh.... köszi :D :) B) Inkább gyorsan benyomtam az egészet 1be... majd később belegondolok miből van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 tegnap te mondtál Tiv. az Uruguay-Hollandra 1:3 at?? majdnem bejött.. -_- :rolleyes: <_< Jah, majdnem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 őőőh.... köszi :rolleyes: <_< -_- Inkább gyorsan benyomtam az egészet 1be... majd később belegondolok miből van Inkább ne gondolkozz rajta. B) Addíg jó, míg nem tudod. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Valaki nem tud olcsón DVD-t??? Amióta újra van Nmag azóta már csak 70 Giga szabadhelyem van :rolleyes: Inkább ne gondolkozz rajta. :D Addíg jó, míg nem tudod. <_< -_- Megfogadom :) Végülis a májkrém is csak Vágóhídi nyesedék... vagy mi ( Remélem senki sem eszik a fórum előtt májkrémes kenyeret ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Valaki nem tud olcsón DVD-t??? Amióta újra van Nmag azóta már csak 70 Giga szabadhelyem van :rolleyes: ne irkálj ijeneket mer kitiltanak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tipp? Német - Spanyol. 1-3 -_- :D A polip is igy jósolta. :rolleyes: <_< Fogadunk serényen :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=460 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ne irkálj ijeneket mer kitiltanak :rolleyes: semmi rosszat nem mondtam <_< mag..új szotyimárka, sokat szotyizok ezért sok DVD-t vettem mert filmezés közbe jó szotyizni, filmeket felmásoltam..de a DVD-k mind összetörtek tök véletlenül (a dobozok is igen) és ki akarom írni őket -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Az első értelmes kérdés. :D Az csak amolyan viccelődés vót, hogy kézifékeztem. Ökörködés. :) Természetesen nem lett senkinek sem baja, 5-tel mentem, mikor talált a gumi valamit a gazban, ami kivágta az oldalfalát, miközben indultam el, mert elengedtem a szembejövőt félreállással. Nekem egyszer a talicskakerék szólta el magát, egy hangárban dolgoztunk, akkorát durrant mint állat. Először nem tudtuk mi az, tolnám tovább talicskát, de piszok nehezen megy, aztán szólnak, hogy defektes a jobb első. <_< Én sose merem lehúzni a gazba...Mindíg az van bennem, hogy ott egy fatuskó :rolleyes: Régen sajnos így jártam......biciklivel..... és azóta autóval se merek -_- Előtte te is kézifékeztél? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nekem egyszer a talicskakerék szólta el magát, egy hangárban dolgoztunk, akkorát durrant mint állat. Először nem tudtuk mi az, tolnám tovább talicskát, de piszok nehezen megy, aztán szólnak, hogy defektes a jobb első. :rolleyes: Előtte te is kézifékeztél? -_- A talicskakerék nem tömör gumi??Nagyszüleimnél ami van talicska azon kettényilt és ilyen tömör volt <_< Amúgy ez a kerékpáros eset már régen volt. De van 1-2 összefüggés az opel és a biciklim között. Pl a biciklin se fog a hátsó fék...kézifék meg a kocsiban nem fog.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 A talicskakerék nem tömör gumi??Nagyszüleimnél ami van talicska azon kettényilt és ilyen tömör volt :rolleyes: Amúgy ez a kerékpáros eset már régen volt. De van 1-2 összefüggés az opel és a biciklim között. Pl a biciklin se fog a hátsó fék...kézifék meg a kocsiban nem fog.. <_< te minden hozzászolásodat kibővited vagy csak halucinálok? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 A talicskakerék nem tömör gumi??Nagyszüleimnél ami van talicska azon kettényilt és ilyen tömör volt :rolleyes: Amúgy ez a kerékpáros eset már régen volt. De van 1-2 összefüggés az opel és a biciklim között. Pl a biciklin se fog a hátsó fék...kézifék meg a kocsiban nem fog.. -_- Van már ballonos is, azt jobb tolni. Egyszer melóztam egy helyen, volt ott egy baromi nagy benga fickó, annak mindegy milyen kerék volt a talicskán, vagy ha nem is volt rajta akkor is eltolta. :D Szóltál neki, hogy hozzon oda valamit akkor odahozta, akármi volt az. Mondom kibacunk vele, de nem találtunk semmit a környéken, amire azt mondta volna, hogy nem bírja, segítsünk, ha nem tudta felemelni akkor görgette maga előtt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 te minden hozzászolásodat kibővited vagy csak halucinálok? <_< Nem mindet... szerk.: Csak a 99%-át :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na jólvan, be indultak a Németek! A polip meg kapja be, azt se tudja melyik kezével mutassa az eredményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na jólvan, be indultak a Németek! A polip meg kapja be, azt se tudja melyik kezével mutassa az eredményt. vacsora sorsra jut.. -_- :D :rolleyes: Melleseleg büszkék lehetünk hogy legalább jó bíróink vannak.. B) <_< én nem is a csapatoknak szurkolok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 vacsora sorsra jut.. :D :) :rolleyes: Melleseleg büszkék lehetünk hogy legalább jó bíróink vannak.. :D -_- én nem is a csapatoknak szurkolok B) vámos tibi volt sulim igazgatója <_< ha már az nemmegy neki legalább ebben jó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Van már ballonos is, azt jobb tolni. Egyszer melóztam egy helyen, volt ott egy baromi nagy benga fickó, annak mindegy milyen kerék volt a talicskán, vagy ha nem is volt rajta akkor is eltolta. -_- Szóltál neki, hogy hozzon oda valamit akkor odahozta, akármi volt az. Mondom kibacunk vele, de nem találtunk semmit a környéken, amire azt mondta volna, hogy nem bírja, segítsünk, ha nem tudta felemelni akkor görgette maga előtt. :rolleyes: Gondolom, nem egy IQ bajnok volt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na jólvan, be indultak a Németek! A polip meg kapja be, azt se tudja melyik kezével mutassa az eredményt. Te lepődnél meg a legjobban, ha bekapná. :rolleyes: Aztán mind a nyolc kezével rád cuppanna. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Gondolom, nem egy IQ bajnok volt. :rolleyes: Ki kérem magamnak! Én is meg tudom mozgatni akár a piramisokat a sivatagban, és nem vagyok agyilag zokni <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Gondolom, nem egy IQ bajnok volt. :rolleyes: nálunk is volt egy ilyen, shreknek hivták, amikor odakerültem nem láttam mer szabin volt amikor meg bejött első nap besirtam a röhögéstől mert megláttam és full ugy nézett ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 nálunk is volt egy ilyen, shreknek hivták, amikor odakerültem nem láttam mer szabin volt amikor meg bejött első nap besirtam a röhögéstől mert megláttam és full ugy nézett ki <_< Nekem Ogre nevű haverom van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 De van 1-2 összefüggés az opel és a biciklim között. Pl a biciklin se fog a hátsó fék...kézifék meg a kocsiban nem fog.. B) Akárcsak nekem :rolleyes: a bringámon én se tudok hátulra blokkoló féket csinálni csak előre -de az nagyon fog :D 1x sikerült is egy kanyarban taknyolnom vele -_- a kocsi szintén ugyanez csak ott a kézi nemigazán akar 40-50-es menet közben nagyon blokkolni de amúgy baromi jót fog a 4 <_< főleg ha bal tappanccsal lépek bele.. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nekem Ogre nevű haverom van :rolleyes: ugyis hivtuk. keresztneve? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 nálunk is volt egy ilyen, shreknek hivták, amikor odakerültem nem láttam mer szabin volt amikor meg bejött első nap besirtam a röhögéstől mert megláttam és full ugy nézett ki :D Nálunk a suliba meg 1 csaj volt akit Grincsnek hívtunk...és hasonlított rá :rolleyes: Akárcsak nekem <_< a bringámon én se tudok hátulra blokkoló féket csinálni csak előre -de az nagyon fog B) 1x sikerült is egy kanyarban taknyolnom vele :) a kocsi szintén ugyanez csak ott a kézi nemigazán akar 40-50-es menet közben nagyon blokkolni de amúgy baromi jót fog a 4 -_- főleg ha bal tappanccsal lépek bele.. B) :D Ezek a hajdu-bihari gépek :P :D Homokba berántottam 1szer és nem blokkolt.. Csak valamennyivel meglassult a kocsi. Bááár hóban megfogja :P Nem szoktam parkolóban télen ilyesmit csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ugyis hivtuk. keresztneve? :rolleyes: Norbi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Nálunk a suliba meg 1 csaj volt akit Grincsnek hívtunk...és hasonlított rá :rolleyes: <_< Nem próbálta meg el rontani a karácsonyotokat bosszúból ? -_-- Vége az első félidőnek.....Nem volt gól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts