Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Hmmm...én 7500-ért vettem az Unixba, a tecsóban viszont 15-körül van. Nem kis árréssel dolgoznak. <_< Én ismerőstől veszem -_- Tecsó..fúj amióta láttam hogy a galamb a tejes/tejtermékes nyitott hűtőt telibeszarta, azóta oda nem megyek. Semmiért. Se kaja, se műszaki se semmi. Amit eddig vettem onnan műszakicuccot mind elromlott. mp3 lejátszó ->ebből 2 is. Univerzális távirányító. Aztán ez a galambszaros látvány végleg bezárta előttem a tecsó szép üvegajtajait :rolleyes: postán lehet rendelni? Egy rokon rendezi :D Ő a dízel mondeojába ilyet önt.Aztán említette, hogy nem kell-e olcsón..Aztán mivel meg vagyok elégedve a magnatec 10W-40essel, jöhet.Plusz ilyen olcsón. Holnap bekerül az új légszűrő, felnik is fel lesznek téve új gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Én ismerőstől veszem :D Tecsó..fúj amióta láttam hogy a galamb a tejes/tejtermékes nyitott hűtőt telibeszarta, azóta oda nem megyek. Semmiért. Se kaja, se műszaki se semmi. Amit eddig vettem onnan műszakicuccot mind elromlott. mp3 lejátszó ->ebből 2 is. Univerzális távirányító. Aztán ez a galambszaros látvány végleg bezárta előttem a tecsó szép üvegajtait :rolleyes: Egyszer egy ismerős is kiverte a balhét, mert két kisgyerekkel ment, és az egyiket beletette a kocsiba játszani a cucokkal, szóltak neki, hogy vegye ki, mert összekoszolja a cipőja akocsit, elkezdett üvölteni, hogy bezzeg az nem baj, hogy kiszakadt zacskójú trágyát árulnak, meg a galamb/veréb rászarik a húsra?! <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Én ismerőstől veszem -_- Tecsó..fúj amióta láttam hogy a galamb a tejes/tejtermékes nyitott hűtőt telibeszarta, azóta oda nem megyek. Semmiért. Se kaja, se műszaki se semmi. Amit eddig vettem onnan műszakicuccot mind elromlott. mp3 lejátszó ->ebből 2 is. Univerzális távirányító. Aztán ez a galambszaros látvány végleg bezárta előttem a tecsó szép üvegajtajait :rolleyes: Egy rokon rendezi :D Ő a dízel mondeojába ilyet önt.Aztán említette, hogy nem kell-e olcsón..Aztán mivel meg vagyok elégedve a magnatec 10W-40essel, jöhet.Plusz ilyen olcsón. Holnap bekerül az új légszűrő, felnik is fel lesznek téve új gumikkal. akkor egy 20l-t utánvétellel lécci <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Egyszer egy ismerős is kiverte a balhét, mert két kisgyerekkel ment, és az egyiket beletette a kocsiba játszani a cucokkal, szóltak neki, hogy vegye ki, mert összekoszolja a cipőja akocsit, elkezdett üvölteni, hogy bezzeg az nem baj, hogy kiszakadt zacskójú trágyát árulnak, meg a galamb/veréb rászarik a húsra?! :rolleyes: <_< Na ezaz...Meg amúgyis ezek a tologatós kocsik ( igaz hogy "fedett" helyen ) kint vannak esőben/hóban/1000fokban a szabadban. Beleszáll a por, meg ráesik a szutykos eső. akkor egy 20l-t utánvétellel lécci -_- Örülök, hogy nekem szerzett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 akkor egy 20l-t utánvétellel lécci :rolleyes: Annyi nekem is kéne, 3.5 az olajcserére, a többi az utántöltögetésre. Nincs olyan szabály, hogy mekkora olajfogyás esetén nem kell cserélni, mert folyamatosan frissül? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Annyi nekem is kéne, 3.5 az olajcserére, a többi az utántöltögetésre. Nincs olyan szabály, hogy mekkora olajfogyás esetén nem kell cserélni, mert folyamatosan frissül? :rolleyes: sztem neked már igyis csak szűrőt kéne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Annyi nekem is kéne, 3.5 az olajcserére, a többi az utántöltögetésre. Nincs olyan szabály, hogy mekkora olajfogyás esetén nem kell cserélni, mert folyamatosan frissül? <_< Régebben amikor kezdett megpusztulni a motor és nem nagyon foglalkoztunk már vele mi is így csináltuk...Hogy teljes olajcsere???? Soha nem volt az utóbbi időszakában :rolleyes: Szűrő is csak ki lett porolva -_- Annak már úgyis mindegy volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 sztem neked már igyis csak szűrőt kéne <_< Neeem, is, most megy a teszt, eddíg egész jó, kevesebb fogy mint vártam. De úgy néz ki az idén elmarad a motorkiemelés-szimering csere. :rolleyes: Valami fűtött garázs kellene, és megcsinálnám télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Megállás céges gépjárművel, kézifék segítségével. Durr defekt. Óriási nagyot szólt, volt ám beszabehu. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Megállás céges gépjárművel, kézifék segítségével. Durr defekt. Óriási nagyot szólt, volt ám beszabehu. -_- Most hogyan volt ez? A hátsót satuztad kézifékkel, és az első szállt el? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Most hogyan volt ez? A hátsót satuztad kézifékkel, és az első szállt el? <_< -_- A megállás még reggel volt, a durrantás meg 11kor. Akkorát durrant, hogy még a jobb elejét is megemelte. Azt hittem, hogy felborulunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Most hogyan volt ez? A hátsót satuztad kézifékkel, és az első szállt el? :rolleyes: <_< Lehet eldurrant az első, és az ijedtség hatására kézifékkel megálltak :D szerk. Mégsem -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Megállás céges gépjárművel, kézifék segítségével. Durr defekt. Óriási nagyot szólt, volt ám beszabehu. <_< a kézifék milyen okból volt?? :rolleyes: meg persze hála isten hogy senkinek nem lett baja? ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 a kézifék milyen okból volt?? :rolleyes: meg persze hála isten hogy senkinek nem lett baja? ugye? Az első értelmes kérdés. <_< Az csak amolyan viccelődés vót, hogy kézifékeztem. Ökörködés. -_- Természetesen nem lett senkinek sem baja, 5-tel mentem, mikor talált a gumi valamit a gazban, ami kivágta az oldalfalát, miközben indultam el, mert elengedtem a szembejövőt félreállással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 KEZDŐDIK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Az első értelmes kérdés. -_- Az csak amolyan viccelődés vót, hogy kézifékeztem. Ökörködés. :D Természetesen nem lett senkinek sem baja, 5-tel mentem, mikor talált a gumi valamit a gazban, ami kivágta az oldalfalát, miközben indultam el, mert elengedtem a szembejövőt félreállással. Én sose merem lehúzni a gazba...Mindíg az van bennem, hogy ott egy fatuskó :rolleyes: Régen sajnos így jártam......biciklivel..... és azóta autóval se merek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 ha minden jólmegy 90 perc mulva re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tipp? Német - Spanyol. 1-3 -_- :D A polip is igy jósolta. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Én sose merem lehúzni a gazba...Mindíg az van bennem, hogy ott egy fatuskó :rolleyes: Régen sajnos így jártam......biciklivel..... és azóta autóval se merek <_< Az kellemetlen lehetett! :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tipp? Német - Spanyol. 1-3 B) B) A polip is igy jósolta. <_< -_- 2-3 :D Az kellemetlen lehetett! :) :D Amikor hazamentem, anya nézett hogy :rolleyes: veled mi történt? Olyan sebekkel voltam tele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 2-3 :) Valami kilóg a szádból. :D Megetted a polipot? :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tipp? Német - Spanyol. 1-3 -_- :D A polip is igy jósolta. :rolleyes: <_< 4-0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Tipp? Német - Spanyol. 1-3 :) B) A polip is igy jósolta. -_- :D tegnap te mondtál Tiv. az Uruguay-Hollandra 1:3 at?? majdnem bejött.. B) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Valami kilóg a szádból. B) Megetted a polipot? <_< -_- :D :rolleyes: Hát őő...most virslit eszek, de remélem nem polipból van :) Főleg nem a jóspoliból Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: Hát őő...most virslit eszek, de remélem nem polipból van <_< Főleg nem a jóspoliból ki tudja miből készül! :D ..De jó Étvágyat hozzá! B) B) -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts