Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 A Balaton északi partján. :D :) tavaly mentem kompal..... -_- csak gáz volt nyomni a féket.. :rolleyes: Nem volt jó a kézi <_< ( nem mintha most jó lenne ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Tomi23 majd elbeszélget vele :rolleyes: <_< Ha Makett is jönne, akkor szegény hamar elhalna... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 tavaly mentem kompal..... -_- csak gáz volt nyomni a féket.. :rolleyes: Nem volt jó a kézi <_< ( nem mintha most jó lenne ) Kompokon van kézifék ? Wow :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D :rolleyes: <_< -_- :D :) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D :rolleyes: lehet.. <_< csak hát..az nem csinál túl nagy tapadást -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 JA ÉS MA NEM GYÚJTOTTAM RÁ :) Egyenlőre bírom B) Kemény vagy csoki! B) :D Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? Én nem :rolleyes: nem fér bele az éves keretbe, hogy 2x rodeózzak le a Balcsira.. -_- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lassan itt is alakul az idő :D gyűlnek a viharfelhők.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :) persze és csak a hátsó kerekeket fogja! :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :D Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ha Makett is jönne, akkor szegény hamar elhalna... -_- Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :) Elkövettek néhány provokatív fotót. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :D Az ember tudástára napról napra bővül :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút :rolleyes: alap..már pár helyen használják is, nem ez az amikor rakétát lőnek fel és az "szétkergeti" a felhőket amiből jég lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút B) A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :D valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... :) Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. B) :D Elkövettek néhány provokatív fotót. -_- :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Más téma:Tegnap vettem új hall jeladót,be is szereltem,de az elosztóval együtt tudtam csak elhozni. Na most az a kérdésem,hogy az lehetséges hogy azért nem húz rendesen az autó mert be kell lőni hogy hogyan a legjobb a gyújtás? Most itt arra gondolok,hogy ha elkezdem tekergetni a hall jeladót a fémházzal eggyütt ,akkor ugye csökken vagy nő az alapjárat. Ezt ha forgatom,előbb utóbb belehet állítani,vagy mi a mádá fákát csináljak? <_< Köszcsi aki(k)válaszol(nak) B) Vaalaakkiii?? :rolleyes: Senki? -_- :D :) Ez kéész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :) valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... -_- <_< B) Rakétákkal is szar lenne a magyar foci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Senki? :rolleyes: <_< -_- Ez kéész :D Ne offoljár már :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :D Elkövettek néhány provokatív fotót. -_- :D B) A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :P valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... :) <_< :P Szétestél mi? Remélem azért elég sok arc lemászik. B) No meg hogy lesz pályanap, ahova eljönnek azok is, akik bwre nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :) valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... -_- <_< B) alap..már pár helyen használják is, nem ez az amikor rakétát lőnek fel és az "szétkergeti" a felhőket amiből jég lenne? "A jégvédelmi ágyúk működési elve azon alapszik, hogy az acetiléngáz és levegő keverékével a berendezés robbanóegységében 7 másodpercenként létrehozott, nagy erejű és koncentrált robbanás lökéshullámát az ágyúcső a légkörbe továbbítja. A lökéshullám a különböző elektromos töltésű és hőmérsékletű légtömegeket összekeverve megszünteti vagy tompítja a jégeső-képződés egyik fontos feltételét, és korlátozza a jégszemcsék kialakulását. Ez a hatás 5-10 km magasságban néhány kilométer átmérőjű körre terjed ki, mely a földfelszínre vetítve mintegy 500-600 méter sugarú területet érint, ami akár 80 hektáros területen is képes megvédeni a gyümölcsültetvényeket? ? hangsúlyozza Prof. Dr. Szabó Zoltán, a DE AGTC egyetemi tanára www.haon.hu :D Amúgy tényleg jó rá a légvédelmi Sanci B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :D Elkövettek néhány provokatív fotót. :rolleyes: <_< B) Nem egymásról. -_- :D Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 "A jégvédelmi ágyúk működési elve azon alapszik, hogy az acetiléngáz és levegő keverékével a berendezés robbanóegységében 7 másodpercenként létrehozott, nagy erejű és koncentrált robbanás lökéshullámát az ágyúcső a légkörbe továbbítja. A lökéshullám a különböző elektromos töltésű és hőmérsékletű légtömegeket összekeverve megszünteti vagy tompítja a jégeső-képződés egyik fontos feltételét, és korlátozza a jégszemcsék kialakulását. Ez a hatás 5-10 km magasságban néhány kilométer átmérőjű körre terjed ki, mely a földfelszínre vetítve mintegy 500-600 méter sugarú területet érint, ami akár 80 hektáros területen is képes megvédeni a gyümölcsültetvényeket? ? hangsúlyozza Prof. Dr. Szabó Zoltán, a DE AGTC egyetemi tanára www.haon.hu -_- Amúgy tényleg jó rá a légvédelmi Sanci B) jólvan azért én sem jártam messze!! :D :rolleyes: :) B) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem egymásról. :rolleyes: <_< Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. -_- :D Vagy csak te nem tudsz róla :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 jólvan azért én sem jártam messze!! -_- :rolleyes: :D :) <_< B) nem Dáwid merre van? Megint betyárkodik valamerre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nem egymásról. <_< -_- Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. :D :) Rólam is vannak ilyen képek..... hát olyan szépet még nem láttatok az bisztos. Olyan arc mimikám van szomjas állapotomba, amiről még én se tudtam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szétestél mi? Remélem azért elég sok arc lemászik. B) No meg hogy lesz pályanap, ahova eljönnek azok is, akik bwre nem. :D Nem én :rolleyes: :D Egyszerűen nem fogok lemászni 1 hét különbséggel meg egy partoldallal arrébb <_< amúgy sincs se annyi szabim se annyi lóvém B) a pályanapra meg majd akkor megyek ha lesz egy komolyabb gurulóm :) az meg nem mostanában lesz.. :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Vagy csak te nem tudsz róla :rolleyes: <_< -_- Átküldjem a zipet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts