öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 4 haverom tűzoltó, néha napokig nem lehet beszélgetni velük, miután kivágták az embereket a baleset után. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Jaja, fater Ladájában ez volt az anyósülés elé ragasztva, piros matrica, vigyorgó kutyával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Akkor már ez kell neki. Vagy inkább az összes együtt :rolleyes: ha valakit nem üt meg valamilyen szinten az már kamikaze.. -_- "Játszottam" már nagy Hiltinek nevezett jószággal is. Kerítésalapot törtünk vele. :D Még a végén kiderül az is, hogy a kedves cartárs hölgyike nehézgép-kezelő.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Lehet hogy a km. is csak 527 volt. ?? :rolleyes: <_< -_- Kotsog :D :) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 4 haverom tűzoltó, néha napokig nem lehet beszélgetni velük, miután kivágták az embereket a baleset után. <_< A feleségem meg a baleseti ambulancián ápolónő, van hogy hazajön este, meg szoktam kérdezni, hogy sokan voltak-e, aztán van hogy mesél pár dolgot és nem alszok fél éjszaka, meg átmászkálok megnézni a gyerekeket. :rolleyes: Sohase fogom mgérteni, pedig tényleg csak egy mozdulat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Sohase fogom mgérteni, pedig tényleg csak egy mozdulat.... Szóval meddig is pörgeted?? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Szóval meddig is pörgeted?? <_< :rolleyes: Ma 1-2-tiltásig. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Sohase fogom mgérteni, pedig tényleg csak egy mozdulat.... Én erre azt szoktam mondani,hogy a biztonsági öv kicsit korlátoz a mozgásban,de a tolószék még jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Én erre azt szoktam mondani,hogy a biztonsági öv kicsit korlátoz a mozgásban,de a tolószék még jobban. akárcsak zozor aláírása! <_< :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 akárcsak zozor aláírása! -_- :rolleyes: :D Jaja,valami hasonló.Én még a többi övet is magamra teszem :) biztos,ami bizonytalan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 4 haverom tűzoltó, néha napokig nem lehet beszélgetni velük, miután kivágták az embereket a baleset után. <_< A feleségem meg a baleseti ambulancián ápolónő, van hogy hazajön este, meg szoktam kérdezni, hogy sokan voltak-e, aztán van hogy mesél pár dolgot és nem alszok fél éjszaka, meg átmászkálok megnézni a gyerekeket. :rolleyes: Sohase fogom mgérteni, pedig tényleg csak egy mozdulat.... Minden tiszteletem az olyan embereké, akik képesek ezzel foglalkozni. Komoly lelki megterhelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Még a végén kiderül az is, hogy a kedves cartárs hölgyike nehézgép-kezelő.. :rolleyes: A mondatod elejét olvasva, azt hittem az lesz a folytatás, hogy "kiderül, hogy nem is nő, hanem férfi". <_< A nehézgép nem annyira érdekel, de kamiont azért szivesen megtanulnék vezetni... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Minden tiszteletem az olyan embereké, akik képesek ezzel foglalkozni. Komoly lelki megterhelés. Én nem lennék képes rá... vértől meg le szakadt kezektől nincs bajom, de láttam már meg halni embert, elég volt 1x az életembe. A mondatod elejét olvasva, azt hittem az lesz a folytatás, hogy "kiderül, hogy nem is nő, hanem férfi". :rolleyes: A nehézgép nem annyira érdekel, de kamiont azért szivesen megtanulnék vezetni... <_< Na én egy ilyennel pöfögnék el! kicsi kocsi bumm bumm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Minden tiszteletem az olyan embereké, akik képesek ezzel foglalkozni. Komoly lelki megterhelés. Még szerencse, hogy azért vannak humoros, vidám esetek is. Mit az a pár akik kerestek egy orvost, mert ....ööö....izééé....bentmaradt a vibrátor. <_< Hát akkor tessék átfáradni a tulsó oldalra, a nőgyógyászatra. :) Ja, de nem nekem, a barátomnak! :D Meg a tipikus öreg nénik, aki : Elestem. És hol ütötte meg magát? A konyhában az asztal sarkában. B) Nade mije fáj? Most semmim, de az este be volt lilulva. De MIIII????? :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Minden tiszteletem az olyan embereké, akik képesek ezzel foglalkozni. Komoly lelki megterhelés. Így van.Sokszor kisebb emberi problémákat,sorsokat nézve is megvisel,nemhogy nap mint nap ezt látni,átélni.Iszonyat kemény dolog ez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Így van.Sokszor kisebb emberi problémákat,sorsokat nézve is megvisel,nemhogy nap mint nap ezt látni,átélni.Iszonyat kemény dolog ez. :rolleyes: Azt a viccet ismeritek gondolom, mikor csávó első taxis fuvarát viszi éppen, és 1x csak meg kopogtatja a vállát az utas a sofőrnek, az meg meg ijed ??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Azt a viccet ismeritek gondolom, mikor csávó első taxis fuvarát viszi éppen, és 1x csak meg kopogtatja a vállát az utas a sofőrnek, az meg meg ijed ??? :rolleyes: Ismerjük. <_< Mindig a Ford Fairlane kalandjai jut róla eszembe. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ismerjük. :rolleyes: Mindig a Ford Fairlane kalandjai jut róla eszembe. <_< Szerintem opel16v- nek is eszébe jut. Amúgy nem ismerem ezt a sorozatot (már ha sorozat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 A mondatod elejét olvasva, azt hittem az lesz a folytatás, hogy "kiderül, hogy nem is nő, hanem férfi". B) A nehézgép nem annyira érdekel, de kamiont azért szivesen megtanulnék vezetni... :D -_- :D Jár hozzánk egy csaj aki bitument fuvarozik, külföldre is jár :rolleyes: esküszöm jobb sofőr mint férfi társai :D olyan lazából betolat a lefejtőhöz, hogy azt én se csinálhatnám jobban.. <_< B) Én meg szeressem a homlokrakodókat is :D bár nem sűrűn rodeózok velük.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Becarás. Eurosporton kő papir olló bajnokság van. :rolleyes: <_< 50 000 dollár a fődíj. Vegasban. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Becarás. Eurosporton kő papir olló bajnokság van. :rolleyes: <_< 50 000 dollár a fődíj. Vegasban. -_- :D Most már lovagol valami csávó. Simán el mennék olyan versenyre én is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Most már lovagol valami csávó. Simán el mennék olyan versenyre én is ! Nem. Eurosport2. Most van a döntő. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem. Eurosport2. Most van a döntő. :rolleyes: <_< -_- Jaaaa! Olyanom nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Szerintem opel16v- nek is eszébe jut. Amúgy nem ismerem ezt a sorozatot (már ha sorozat). Nem sorozat... hehe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem sorozat... hehe. :rolleyes: Nagy Feró legjobb cselekedete volt ennek a szinkronja -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts