Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hát ez elég gáz, senki nem vette észre amíg elkészült a plakát? <_< A plakát alján ott van az apró betűsben, hogy "az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.." -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 mióta vagyok köteles bekötni magamat hátul lakot területen belül???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Unalmas? Ha Győrből lenne pálya a Balcsira lent lennék fél óra alatt, így meg másfél óra, és kiesik alólam a kocsi. Nem mintha az M1-en Bp-előtt nem lenne az útminőség kritikán alluli. :rolleyes: Pedig van. Győr - BP. M1- Aztán M7, és irány a Balcsi. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 mióta vagyok köteles bekötni magamat hátul lakot területen belül???? Bizony már nagyon régóta. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Megjötteeeeeeem! -_- :rolleyes: 1355. oldalnál hagytam abba a fórumozást kedden, ma meg 1372. oldal fogad. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Megjötteeeeeeem! -_- :rolleyes: 1355. oldalnál hagytam abba a fórumozást kedden, ma meg 1372. oldal fogad. <_< re. jó olvasgatást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 re. jó olvasgatást :rolleyes: Olvassa a t*köm! Már informáltak, hogy mi volt, elég tömören, így inkább nem érdekel. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Olvassa a t*köm! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 mióta vagyok köteles bekötni magamat hátul lakot területen belül???? Bizonyára kellemes érzés, mikor a sofőr beköti magát, te pedig mögé ülsz és pusztán lazaságból, egy kis koccnál, bucira fejeled az ő fejét is, aztán meg majd megy a sírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Megjötteeeeeeem! B) :rolleyes: 1355. oldalnál hagytam abba a fórumozást kedden, ma meg 1372. oldal fogad. :D most olvasom Fogy. topicba milyen jól ment a gépezet :D <_< :) meg folyt minden! B) am milyen volt a VOLT? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Bizonyára kellemes érzés, mikor a sofőr beköti magát, te pedig mögé ülsz és pusztán lazaságból, egy kis koccnál, bucira fejeled az ő fejét is, aztán meg majd megy a sírás. ahoz előbb át kell fejelnem a fejtámlát, meg sírni amúgy is csak a lányok szoktak <_< amúgy meg nem lazaság kérdése, csak nem szeretek összeolvadni az üléssel :rolleyes: meg had döntsem már el én h potenciális vese donor szeretnék e lenni, vagy sem -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 most olvasom Fogy. topicba milyen jól ment a gépezet B) :rolleyes: :D meg folyt minden! :) am milyen volt a VOLT? <_< Kibeb*szott nagy VOLT. VOLT beszabehu. B) Ugye én a rock/metal vonalat képviselem, így Ossian, Insane, Blind Myself, Watch My Dying, Road, Depresszió, Soulfly és Ákos koncerteken voltam. Nameg beesett egy Prodigy és Massive Attack, meg egy Dub FX. :D Isten Háta Mögött koncerten nem voltam, le is lettem árulózva. -_- (Ugye Dzs0ni? :D) Hát igen, jól fogyaszt a kicsikém. Megtartjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Kibeb*szott nagy VOLT. VOLT beszabehu. :D Ugye én a rock/metal vonalat képviselem, így Ossian, Insane, Blind Myself, Watch My Dying, Road, Depresszió, Soulfly és Ákos koncerteken voltam. Nameg beesett egy Prodigy és Massive Attack, meg egy Dub FX. :) Isten Háta Mögött koncerten nem voltam, le is lettem árulózva. <_< (Ugye Dzs0ni? :D) Hát igen, jól fogyaszt a kicsikém. Megtartjuk. B) de 170-nél nem volt lelkifurka igaz?? B) :rolleyes: -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ahoz előbb át kell fejelnem a fejtámlát, meg sírni amúgy is csak a lányok szoktak -_- amúgy meg nem lazaság kérdése, csak nem szeretek összeolvadni az üléssel :rolleyes: meg had döntsem már el én h potenciális vese donor szeretnék e lenni, vagy sem :D :) Az utas kussol és engedelmeskedik, ha mégsem, akkor nem kötelező autóval menni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ahoz előbb át kell fejelnem a fejtámlát Katt.. Az asszony munkatársának a testvéréék baleseteztek, a férjének szétment a feje, a nőnek a mellkasa nyílt szét, a nagyobbik lánynak az arca torzult el teljesen, a kissebbik lánynak pedig agyrázkódása lett.. :rolleyes: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Az utas kussol és engedelmeskedik, ha mégsem, akkor nem kötelező autóval menni. :rolleyes: <_< -_- :D ezt kifogom irni a kocsira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 És ez? 12 en egy Trabantban. :rolleyes: http://www.rtlhirek.hu/video/94683 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 És ez? 12 en egy Trabantban. :rolleyes: http://www.rtlhirek.hu/video/94683 nem is tudom hogy tudott megmozdulni szegény kis kétütemű!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 de 170-nél nem volt lelkifurka igaz?? :) :rolleyes: <_< B) Nem volt. Fényképészeket sem láttunk. :D És ez? 12 en egy Trabantban. -_- http://www.rtlhirek.hu/video/94683 Mi szombat hajnalban kilencen voltunk egy 5 személyes Mazdában. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 mióta vagyok köteles bekötni magamat hátul lakot területen belül???? Régóta. Megjötteeeeeeem! -_- :rolleyes: 1355. oldalnál hagytam abba a fórumozást kedden, ma meg 1372. oldal fogad. <_< Na hát akkor ez hosszú éjszaka lesz. B) ahoz előbb át kell fejelnem a fejtámlát, meg sírni amúgy is csak a lányok szoktak B) amúgy meg nem lazaság kérdése, csak nem szeretek összeolvadni az üléssel :) meg had döntsem már el én h potenciális vese donor szeretnék e lenni, vagy sem :D :D Egy fejtámla nem állít meg egy 50Km/h-val repülő 70-80 kilós testet. Ez tiszta fizika. Mindenki maga dönti el mikor lesz vesedonor, de nagyon rossz látni a koporsónál álló anyukákat-apukákat, egyéb hozzátartózókat, részemről ennek a témának vége, mert senkit nem akarok meggyőzni semmiről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Egy fejtámla nem állít meg egy 50Km/h-val repülő 70-80 kilós testet. Link. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Link. :rolleyes: Akkor már ez kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem semmi csaj vagy, az asszony is nyírja a füvet benzinesssel, de fűkasza még nem volt a kezében. :) "Játszottam" már nagy Hiltinek nevezett jószággal is. Kerítésalapot törtünk vele. :D Megjötteeeeeeem! -_- :rolleyes: Jó, hogy itt vagy. <_< Ne mond, hogy nem hiányoztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 :rolleyes: <_< -_- ezt kifogom irni a kocsira :D Egész pontosan így volt jelen anno. KUKA UTAS VÉSD AZ ÉSZBE, NE SZÓLJ BELE A VEZETÉSBE! No, de a lényeg a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Visit My Website Link. :rolleyes: Akkor már ez kell neki. ezek a videók valóban nagyon szívhezszólóak és elgondolkodtatóak meg ijesztőek is! <_< vmelyiket még nem is láttam belőlük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts