Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Márk is jár aaaszem oda :P ;) ;)

Egyszer itassuk már leeee és komponáljunk ^_^

Ő tuti nem volt, és inni se fog. Viszont Bandival meg lehetne csinálni. :D :P :P :D

Elküldve
Ezt a labdát talán nem kellett volna feldobni. :P ^_^

Itt elgondolkoztam, hogy miért... :D

Nem mondod, hogy nem hallottál még olyanról. :P ;)

...aztán rájöttem. :D Egyébként meg nincs annyi alkoholmentes, amiért lecserélném. ;)

Elküldve
én azért mondom, mert olyan édesen nézel! (ezt szoktam rá mondani) ;) ^_^ :P ;) :D

Óóó, miket nem tudsz, Zsengekorú! :P Azt hittem azt akartad mondani, hogy összeragadtak a szemeim, vagyis elmentem aludni. :P

Amúgy meg honnan tudod, jártál egy bizonyos közösségi oldalon? :D

Elküldve
Óóó, miket nem tudsz, Zsengekorú! ;) Azt hittem azt akartad mondani, hogy összeragadtak a szemeim, vagyis elmentem aludni. :D

Amúgy meg honnan tudod, jártál egy bizonyos közösségi oldalon? :D

nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom :P Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is :P ^_^ ez egy ilyen csevegés volt ;) :P

Elküldve
Zánkán. Szabadstrand, csak a parkolásért kellett kicsengetni 2000forintot, mert nem voltam hajlandó kilómétereken keresztül cihülni a cuccokat. Én hülye ott fújtam fel a matracot, majdnem kiköptem a tüdőm, hazafele meg elhoztam felfújva a caravanban. :P Itthon meg figyel a kompresszor a polcon. ^_^

Ezért "szeretem" a szabadstrandot, lényegében ugyanazt a pénzt kifizeted, de se egy büfé, se semmi...

nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom :P Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is :P ;) ez egy ilyen csevegés volt :D ;)

Olvastam. Aranyos és mosolyogtató is egyben. :D

Elküldve
nem csak eszembe jutott és gondoltam megosztom ;) Opeles90 is mondott egy jót ha megtalálod olvasd el azt is ;) :D ez egy ilyen csevegés volt :P ^_^

Inkább hívj Lacinak :D

Elküldve
Itt elgondolkoztam, hogy miért... ^_^

Végülis lényegtelen, mert bár magas labda volt lehet csak nekem,mert senki nem csapta le. ;)

Ezért "szeretem" a szabadstrandot, lényegében ugyanazt a pénzt kifizeted, de se egy büfé, se semmi...

Ezt azért nem mondanám, mert bár Zamárdin gyalogolni kell úgy 500métert, hogy vehessél fagyit-jégrémet, stb, (ez amúgy 3 gyereknél kifejezetten előny) Zánkán 15, és fél méterre voltak az árusok a plédtől. Végülis nem tudok annyi pénzt vinni, ami ne fogyna el estére. :D Szerencsére tegnap csak üzemanyagköltségem volt, mert mire hazértem "jött" pont annyi pénz egy munkából amit valakinek szereztem mint amennyit költöttünk. :P

Elküldve

Hmmm...Elgondolkdtunk faterral azon amit Sanci mondott... Minek menjünk most pályán...Debrecenből végig le máriafürdőre országúton... :D

GPS szerint 7és félóra az út és 400 kilóméter. ( pályán szintén 400 kilóméter csak ott nincs 7és félóra az út )

Aztán így elkerülnénk pestet, meg az odaút egy kis kirándulás lenne ^_^

Elküldve
Hmmm...Elgondolkdtunk faterra azon amit Sanci mondott... Minek menjünk most pályán...Debrecenből végig le máriafürdőre országúton... ^_^

GPS szerint 7és félóra az út és 400 kilóméter. ( pályán szintén 400 kilóméter csak ott nincs 7és félóra az út )

Aztán így elkerülnénk pestet, meg az odaút egy kis kirándulás lenne :P

Érd-Velence 2,5 óra. :D

Elküldve
Inkább 30 vagy alatta... :D De egy Egér út(ahol kezdődik a 7es, és Érd másik oldala is 40perc volt.

De mitől ilyen sok?Ilyen sokan vannak, vagy ennyire szemét az út? vagy mindkettő?

Elküldve
De mitől ilyen sok?Ilyen sokan vannak, vagy ennyire szemét az út? vagy mindkettő?

Baleset volt az m7esen...meg rendőrcsaj irányította a forgalmat a martonvásári lámpánál...Mondjuk visszafelé működött a lámpa, és akkor is álltunk Baracskától....

Elküldve
Baleset volt az m7esen...meg rendőrcsaj irányította a forgalmat a martonvásári lámpánál...Mondjuk visszafelé működött a lámpa, és akkor is álltunk Baracskától....

Azigen... "rendőrök irányítják a forgalmat ezért torlódásra lehet számtani"

Amúgy így lenne az út

385306.jpg

Elküldve
Úgy látom beugrasz Mezőfalvára. ^_^

ezekszerint keresztülmegyünk rajta :P Bár kissé sokallom a 7és félórát :D

Bármég az is lehet, hogy Dunaföldvárnál megyünk alsószentiván felé, onnan Tamásiba, és fel a balatonpartjára. Tamásiban már voltam a fürdőben

Elküldve
ezekszerint keresztülmegyünk rajta :P Bár kissé sokallom a 7és félórát ^_^

Bármég az is lehet, hogy Dunaföldvárnál megyünk alsószentiván felé, onnan Tamásiba, és fel a balatonpartjára. Tamásiban már voltam a fürdőben

Én azt hiszem inkább maradnék a pályán, csak sokkal korábban indulnék. :D Úgysem egy napra mentek, tudtok pihenni amikor odaértek.

Kora hajnalban még hűvös is van és nincsenek olyan sokan.

Elküldve

Hogyan tud visszafele működni a lámpa? :D A piros után jön a zöld-sárga? ^_^ :P

Elküldve
Én azt hiszem inkább maradnék a pályán, csak sokkal korábban indulnék. :D Úgysem egy napra mentek, tudtok pihenni amikor odaértek.

Kora hajnalban még hűvös is van és nincsenek olyan sokan.

Igen. Viszont így még sose mentünk :P És olyan helyeken is járnánk legalább, ahol még eddig sosem. Kissé már uncsi ez az M3-Pest-M7-Balaton formáció. ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.