Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ^_^ :P ;) ;) Hmmm, nagyon csinos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Hmmm, nagyon csinos! :D Köszi ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ma megvagyok magammal elégedve. Összeraktam a gázszabályzó kart a kaszán és MŰKÖDIK! :D Elkapott a Zotya féle pillanatragasztó láz és sikerült megoldani a dolgot. :P Holnap letesztelem, aztán meglátjuk tartós lesz-e. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ^_^ :P ;) ;) A fehérnek is jól áll a sötétítés! :D Bontottak vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 A fehérnek is jól áll a sötétítés! :D Bontottak vagy nem? Csak az ajtókárpitot szedték le, és az üveget sem szedték ki. Aztán kivülre ráraktak egy ilyen próbát, és berajzolgatták, hogy milyenre vágják. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Csak az ajtókárpitot szedték le, és az üveget sem szedték ki. Aztán kivülre ráraktak egy ilyen próbát, és berajzolgatták, hogy milyenre vágják. ;) Jól néz ki. :P Mennyi patent tört? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Erre vagyok jó. :P Miért, szerinted van még valami amit jól csinálok? :P ;) Most mondja azt sejtelmesen, hogy én azt honnan tudhatnám? :D :D Köszi ;) Cép ótó, mennyibe fájt? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Most mondja azt sejtelmesen, hogy én azt honnan tudhatnám? :D :P Cép ótó, mennyibe fájt? ^_^ 26rongyba volt 70%os hővédős, 99% UV védős, biztonsági, és nem látnak be 1 csöppet sem. "alu dark" Jól néz ki. :D Mennyi patent tört? ;) :P 1sem :P Azt mondták multnyáron rengeteg astra caravant csináltak és már rutinmunka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 26rongyba volt 70%os hővédős, 99% UV védős, biztonsági, és nem látnak be 1 csöppet sem. "alu dark" Nem volt sok, és a kilátást mennyire zavarja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Nem volt sok, és a kilátást mennyire zavarja? Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom :D Ezt az mondta, aki feltette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom :D Ezt az mondta, aki feltette. Ez az ami engem zavar, de a meleg miatt jó lenne, biztos kevésbé melegszik fel az utastér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Éjszaka csak a fényeket látod, nappal pedig árnyékot csinál az utastér hátsó részébe. De amúgy engem 1 csöppet sem zavart. MEg nappal kicsit olyan zöldes benyomást kelt a tájban, és olyan kellemes szempihentetős érzés. 1 kicsit sem zavaró. Bár még ugye éjszakára nem volt lehetőség tapasztalni..ma este már nem is fogom ^_^ Ezt az mondta, aki feltette. Sziasztok! Te, nem ám elalszol menet közben annyira szempihentetős :P Nagyon jól néz ki különben ;) ,cserélünk üveget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Sziasztok! Te, nem ám elalszol menet közben annyira szempihentetős ^_^ Nagyon jól néz ki különben ;) ,cserélünk üveget? :D köszi :D Az elsőt cserélhetjük, be van repedve :P ;) Ez az ami engem zavar, de a meleg miatt jó lenne, biztos kevésbé melegszik fel az utastér. Most lehet nem fogod elhinni, mielőtt jöttem elfele ( 7kor lett kész)... Még azért a napnak volt egy kis ereje.. kiálltam vele és a melegreálltam vele..beültem előlre, nap sütött be...és éreztem ahogy jön a forróság. Beültem hátulra...és semmi, éreztem hogy ejj de hüvös és nem jön be a hő. nagyon durván jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Apropó Zotya! Ma voltam Gyarmaton bontóba,de nem kaptam gyújtásmodult :D Holnap megyek valószínű Öttevényre,állítólag ott is van bontó,ha ott kapok,akkor oda is adom a cuccot! Na az autód jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Apropó Zotya! Ma voltam Gyarmaton bontóba,de nem kaptam gyújtásmodult :D Holnap megyek valószínű Öttevényre,állítólag ott is van bontó,ha ott kapok,akkor oda is adom a cuccot! Na az autód jó lett? Itt Győrben nézted? Jó lett persze, viszaraktam még aznap este a régi pumpát, majd ha lessz időm szétszedem a Bosch-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Asszony azzal fogadott itthon, hogy az "autóján" elment az index, meg az ablaktörlő megállt félúton. ^_^ Találtam egy rossz biztosítékot, de attól nem gyógyult meg. Kiderült, hogy elfüstölt az ablaktörlő motorja, vitte magával a vezérlőreléjét, az index relét, meg a fesszabályzót :D Még jó, hogy kukáztam hozzá már egy fél autónyi cuccot. Ha szerencsém van találok a garázsban komplett ablaktörlő szerkezetet, a többit már megoldottam.....ha nem, legfeljebb átalakítom kézzel rángatósra ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Itt Győrben nézted? Jó lett persze, viszaraktam még aznap este a régi pumpát, majd ha lessz időm szétszedem a Bosch-t. Nem ,Győrben nem,annyi időm nem volt,de hol lehetne megnézni? Újonnan nem veszek,arra most nincs keret :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 KÉSZ AZ ASTRAA!!!! ;) :D :P :P http://kep.psharing.com/384481.jpg http://kep.psharing.com/384482.jpg http://kep.psharing.com/384494.jpg nagyon jó lett ugye h nem volt baj.. :P és külön kösz hogy a ködfényszórót nem látni :P ;) :D am most értem haza Győrből azt a sok szúnyogot ami volt, refivel olyan volt minta esne a hó! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Te Alex, miért szöksz meg a csevegőből mindig? ;) Hiányzol ám ide. :D Azért szököm meg, mert közbe maszek munkával is foglalkoznom kell ;) Most pl nem szököm meg :D ...és megint meglépett. ^_^ Nem állsz szóba velem? :P Hogyne állnék szóba veled..... mond/írd :P KÉSZ AZ ASTRAA!!!! :P :P :D :D Csini... De ne vedd sértésnek, de nekem úgy tetszik ha körbe le van húzva...így egy kicsit olyan haszongépjármű beütése van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 nagyon jó lett ugye h nem volt baj.. :P és külön kösz hogy a ködfényszórót nem látni :P ;) :D am most értem haza Győrből azt a sok szúnyogot ami volt, refivel olyan volt minta esne a hó! ^_^ jaja nem volt semmi gáz. Igazán nincs mit :P ;) mostmár hátsó képeket fogok feltenni róla :D :D Tegnap debrecenben volt irtás. Tök jó. kb 15 emelet magasan repül az írtógép, és tök közel van és wrrúúúúúúúm..és tökjó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Nem ,Győrben nem,annyi időm nem volt,de hol lehetne megnézni? Újonnan nem veszek,arra most nincs keret ;) Pü-megy. Úgy döntöttem a züllés útjára lépek, alső lépésként vettem egy doboz Soproni szűz-et. Leszakadt akarika amikor ki akaram nyitni, úgyhogy kénytelen voltam konzervnyitóval körbevágni, kicsit ki is lötyögött. ^_^ Életemben először iszom sört..háááát..vettem volna inkább Kólát, nem igen akar fogyni. :P Vissza lehet ezt valahogy zárni, hogy elrakjam holnapra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 jaja nem volt semmi gáz. Igazán nincs mit :D :P mostmár hátsó képeket fogok feltenni róla ;) :D Tegnap debrecenben volt irtás. Tök jó. kb 15 emelet magasan repül az írtógép, és tök közel van és wrrúúúúúúúm..és tökjó ;) győrben is volt én is bírom a repülőt :P :P hazafele egy részen útépítés miatt lámpa van és pont nem értem el leállítottam a motort tök csend lett és lehetett hallani ahogy kopognak gondolom a tetőre szálltak rá, meg előtte letekertem az ablakot hát azt mondanom sem kell nem is lehetett bírni!! szóval nagyon durva volt!! ^_^ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Pü-megy. Úgy döntöttem a züllés útjára lépek, alső lépésként vettem egy doboz Soproni szűz-et. Leszakadt akarika amikor ki akaram nyitni, úgyhogy kénytelen voltam konzervnyitóval körbevágni, kicsit ki is lötyögött. ^_^ Életemben először iszom sört..háááát..vettem volna inkább Kólát, nem igen akar fogyni. :P Vissza lehet ezt valahogy zárni, hogy elrakjam holnapra? :D Az kábító mentes...nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 győrben is volt én is bírom a repülőt ;) ;) hazafele egy részen útépítés miatt lámpa van és pont nem értem el leállítottam a motort tök csend lett és lehetett hallani ahogy kopognak gondolom a tetőre szálltak rá, meg előtte letekertem az ablakot hát azt mondanom sem kell nem is lehetett bírni!! szóval nagyon durva volt!! ^_^ :D :D Gyááá.... Engem akkor a balatonon felkajálnak. Tényleg jövőhéten ilyenkor már ott vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts