beligrom Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba ;) azt még valami taxisféle is leszek tán.. :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :D azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna :P Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :P Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) tcs befigyel azér :P ha nektek ez a sietős akkor tudom mér kapom havonta a csekkeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 http://m.blog.hu/su/subba/image/0000610/grindvi3.gif Nem tudom mit gondolt amikor elindult, vagy a tábla még nem volt ott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ....mér kapom havonta a csekkeket.... Hümmmmm....valamit részletre vettél ? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Hümmmmm....valamit részletre vettél ? ;) ;) :D Gyááá gyerekek :P kegyetlenül szakad az esőőő.. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 esetleg egy külön bejáratú trafit, és 30ezerenként törleszti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Hümmmmm....valamit részletre vettél ? :D ^_^ :P mostmár annyit rámtukmáltak h lehet kénytelen leszek részletbe fizetni ;) mondjuk vicces h még a rabolt pénzen is van kamat Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba :D azt még valami taxisféle is leszek tán.. :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :P azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna :P Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :D Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) :D a zene az nem rossz!! :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ;) a zene az nem rossz!! ;) :P :P :D :P tudom furcsa ízlésű egy diszkópatkány vagyok ^_^ Asszony imént csörög, a 4-esen ömlik az eső némi jéggel fűszerezve valahol Téglás környékén.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ;) ;) tudom furcsa ízlésű egy diszkópatkány vagyok ^_^ Asszony imént csörög, a 4-esen ömlik az eső némi jéggel fűszerezve valahol Téglás környékén.. :D akkor ezt nézd meg..nekem igen bejön..!! :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 akkor ezt nézd meg..nekem igen bejön..!! :P ^_^ ;) Egész jó :D kicsit nekem nem feelingem de azért jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 jogsi: 4 matyikirály+ha 40 felett vagy akkor még 4 matyikirály az orvosi Köszi! Sajna már az előzőnél is kedvezményes voltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Egész jó :D kicsit nekem nem feelingem de azért jó :P erre lehet méggyorsabban hazaérnél ;) ;) ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na szevasztok! Meggyűntem. :Dhát nem mondanám eseménytelennek a délutánt.. Előszöris.... Tele volt a megye rendőrökkel...hemzsegtek a zserbók.. másodszor....mértek.. ( szabályosan mentem :P ) harmadszor....Egy ugyanaz a viharfelhő HÁROMSZOR kapott el.... :D 1X nyírábrányban, 1X vámsopércsen, 1X amikor mentem be faterért a munkahelyére itt debrecenben Csináltam egy pár fotót amikor mentem bele a felhőbe. ^_^ ilyen szabályos voltam ma felhő 1 felhő 2 felhő 3 felhő 4 felhő 5 felhő 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ....zserbók.... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ Nem a sütik ;) a bozótlakók.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nem a sütik :P a bozótlakók.. ^_^ És még milyen férgek.... :D Fekete H astrából mértek Hát találkoztam azokkal a rendőrökkel, kifele a 48ason 2 motorsrendőrrel, 1-el debrecen határában, 1-el vámospércs határában, visszafele 2-t láttam debrecenben, és amikor mentem faterhoz előttem állt 1.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na szevasztok! Meggyűntem. :Dhát nem mondanám eseménytelennek a délutánt.. Előszöris.... Tele volt a megye rendőrökkel...hemzsegtek a zserbók.. másodszor....mértek.. ( szabályosan mentem ;) ) harmadszor....Egy ugyanaz a viharfelhő HÁROMSZOR kapott el.... :D 1X nyírábrányban, 1X vámsopércsen, 1X amikor mentem be faterért a munkahelyére itt debrecenben Csináltam egy pár fotót amikor mentem bele a felhőbe. ^_^ ilyen szabályos voltam ma felhő 1 felhő 2 felhő 3 felhő 4 felhő 5 felhő 6 Ha ott 90 volt a megengedett,akkor még rád is előzök. :D Szerintem olyan 78-80 körül mehettél,az ilyet akadályozásnak veszem. ;) szerk. Az Én órámat alapul véve. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül :P meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül :P meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^ Vagy fogsz két vágott plexi kockát, amibe gravírozni szoktak lézerrel, és belegravíroztatod a képeiket. Asszonypajtás kapja az uráét és fordítva. Vagy egy közös képüket. Olyan frankó cuccokat láttam a Kodaknál, hogy már tudom is mit kap anyuka az évfordulónkra. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül ;) meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^ Háát..Bocsi tesóm, de ilyen helyeket nemtudok. :P Ha ott 90 volt a megengedett,akkor még rád is előzök. :P Szerintem olyan 78-80 körül mehettél,az ilyet akadályozásnak veszem. :P szerk. Az Én órámat alapul véve. :D Nem jártál tegnap véletlenül a faraktár-híd környékén? :P olyan 4 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Bocsi, milyen programmal tudnék zenét megvágni? Pl egy mp3 as zenéből egy részletet kivágni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Bocsi, milyen programmal tudnék zenét megvágni? Pl egy mp3 as zenéből egy részletet kivágni? Goldvawe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Vagy fogsz két vágott plexi kockát, amibe gravírozni szoktak lézerrel, és belegravíroztatod a képeiket. Asszonypajtás kapja az uráét és fordítva. Vagy egy közös képüket. Olyan frankó cuccokat láttam a Kodaknál, hogy már tudom is mit kap anyuka az évfordulónkra. :P :P Áá, borosok akárcsak mi csak ugye ritkán jutok jófajtához és nagyon személyest akarunk :P Háát..Bocsi tesóm, de ilyen helyeket nemtudok. :D Nem jártál tegnap véletlenül a faraktár-híd környékén? ;) olyan 4 körül Már megoldódott :D mire nem jó a rokonság ^_^ Nem ;) viszont a Fórumot 2x is megjártam ingyéparkolni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Goldvawe ^_^ Köszi. Valami magyar esetleg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Áá, borosok akárcsak mi csak ugye ritkán jutok jófajtához és nagyon személyest akarunk :D Már megoldódott :D mire nem jó a rokonság ^_^ Nem ;) viszont a Fórumot 2x is megjártam ingyéparkolni :P :P :P :P Jaj fiúk... Szerintetek bemértek? ;) Most kicsit kezdek fosni... 50-60 között volt a mutató :D Bár csal..de akkoris. Most félek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts