opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 MOMC! Ezt ausztriában megtehették, mert ott más a szabályozás, és más a felsőbb körök hozzáállása. Ha itt megteszed, jön a végrehajtó, és viszi az autót... :? Sajnos ezzel az egy napos demonstrációval nem fog elérni senki semmit, max. egy unatkozós napja lesz a kutasoknak. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tisztelt hölgyek és úrak! MOMC-nak teljesen igaza van! A Demonstrácionak nem az a célja, hogy földhöz vágja anyagilag a MOL-t vagy a Kormányt! Ahoz egy nap valóban kevés lenne! A demondtrácionak az a lényege hogy kifejezzük azt hogy nemtetszik sem egyik sem másik társaság hozzáálasa és az autósok folyamatos lehúzása! Aki akar az tankoljon előtte, utánna tök mindegy, de másodikán ne! Ezzel fejezve ki a nemtetszését! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Vagy tudjátok mit álljunk ki mi is a Hősők terére az OPEL-jeinkel!!! Kiváncsi lennék arra a végrehajtóra aki azért jönne, hogy elvigye az autoimat! Szerintem nem biztos, hogy emlékezne arra, hogy hogyan került a KBA-ra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Vagy tudjátok mit álljunk ki mi is a Hősők terére az OPEL-jeinkel!!! Kiváncsi lennék arra a végrehajtóra aki azért jönne, hogy elvigye az autoimat! Szerintem nem biztos, hogy emlékezne arra, hogy hogyan került a KBA-ra! Én is nagyon megverném. :twisted: És még tanúim is lennének arra, hogy elesett. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tisztelt hölgyek és úrak! MOMC-nak teljesen igaza van! A Demonstrácionak nem az a célja, hogy földhöz vágja anyagilag a MOL-t vagy a Kormányt! Ahoz egy nap valóban kevés lenne! A demondtrácionak az a lényege hogy kifejezzük azt hogy nemtetszik sem egyik sem másik társaság hozzáálasa és az autósok folyamatos lehúzása! Aki akar az tankoljon előtte, utánna tök mindegy, de másodikán ne! Ezzel fejezve ki a nemtetszését! Jaja. Szerintem is ez csak jelzés értékű dolog. :wink: Viszont legalább jelezzük hogy vagyunk és nem tetszik ami itt megy. Lehet hogy leszarják magasról, sőt szinte biztos. De hátha legközelebb többen csatlakoznának a dologhoz, vagy más forumokon is lenne visszhangja. Valahol mindent el kell kezdeni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Én automatikusan teljesítem a demonstráció feltételeit, mivel fizetésig egy kanyi vasam sem maradt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Mikor lehet megnézni a vasat? Nagyon kíváncsi lennék rá!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Én automatikusan teljesítem a demonstráció feltételeit, mivel fizetésig egy kanyi vasam sem maradt. :( Ezzel én is így vok :( És utoljára meg a tali elött tankoltam.. sztrájkolok... igaz nem önszántamból :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tom! Ne türelmetlenkedj! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tom! Ne türelmetlenkedj! :( Hát csak gondoltam egybe lehetne kötni egy sörözéssel... Esetleg még meg is hívnálak. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 A vas bemutatása és a sör nem igazán összeegyeztethető. :( De külön majd biztos megejtjük mindkét dolgot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 A vas bemutatása és a sör nem igazán összeegyeztethető. :( De külön majd biztos megejtjük mindkét dolgot. :( Hát jó. A dolgok koordinálását Rád bizom, de aztán tényleg legyen meg mind a kettő! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nem kell aggódni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hát jó. A dolgok koordinálását Rád bizom, de aztán tényleg legyen meg mind a kettő! :lol: :D Ej srácok!Hát Tom kivonul 3 rekesz sörrel Budaörsre, ott megvizsgáljátok a gépet, aztán meg indulhat a sörözde. Na??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Sajnos az élőhelyem nem alkalmas ilyen jellegű összeröffenések lebonyolítására. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Sajnos az élőhelyem nem alkalmas ilyen jellegű összeröffenések lebonyolítására. :( Esetleg egy park, garázslejáró, valami folyam?Vagymittudomén! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Persze, majd kiülünk az M7 zajvédő palánkra az ucca végén, aztán addig sörözünk, amíg le nem fordulunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Csak te, mert nem bírod... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Persze, majd kiülünk az M7 zajvédő palánkra az ucca végén, aztán addig sörözünk, amíg le nem fordulunk... :( Szög, ácskapocs, dobozragasztó?Hm? :?: :( :lol: :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Benne akarsz lenni a hiradóban? :( Mint tegnap a kukába szorult fickó? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Gabi! Viccesen áll a párbaj a kársztájlingon.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Én már évezredek óta nem is nézem... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Kihívott egy buzuki... :roll: és nem kicsit vezet... :roll: :? biztos sok userneve van, és sok a haver... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Persze, azért is hagytam abba a kihívásokat, mert ott az a nyerő, aki egyszerre legalább 100 segget nyal. Én meg nem szeretem a szart a számban. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Benne akarsz lenni a hiradóban? :( Mint tegnap a kukába szorult fickó? :( :lol: Nem én ülök tökrészegen, sörösüveggel a kezemben, odaszögelve Börsön az M7 palánkján!A hawerommal!Akit egy ácskapocs rögzít, hogy le ne essen!A kezéhez ragasztva két üveg sörrel! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts