Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

MOMC!

Ezt ausztriában megtehették, mert ott más a szabályozás, és más a felsőbb körök hozzáállása.

Ha itt megteszed, jön a végrehajtó, és viszi az autót... :?

Sajnos ezzel az egy napos demonstrációval nem fog elérni senki semmit, max. egy unatkozós napja lesz a kutasoknak. :roll:

Megosztás:

Tisztelt hölgyek és úrak!

MOMC-nak teljesen igaza van! A Demonstrácionak nem az a célja, hogy földhöz vágja anyagilag a MOL-t vagy a Kormányt! Ahoz egy nap valóban kevés lenne! A demondtrácionak az a lényege hogy kifejezzük azt hogy nemtetszik sem egyik sem másik társaság hozzáálasa és az autósok folyamatos lehúzása! Aki akar az tankoljon előtte, utánna tök mindegy, de másodikán ne! Ezzel fejezve ki a nemtetszését!

Megosztás:

Vagy tudjátok mit álljunk ki mi is a Hősők terére az OPEL-jeinkel!!!

Kiváncsi lennék arra a végrehajtóra aki azért jönne, hogy elvigye az autoimat! Szerintem nem biztos, hogy emlékezne arra, hogy hogyan került a KBA-ra!

Én is nagyon megverném. :twisted: És még tanúim is lennének arra, hogy elesett. :(

Megosztás:

Tisztelt hölgyek és úrak!

MOMC-nak teljesen igaza van! A Demonstrácionak nem az a célja, hogy földhöz vágja anyagilag a MOL-t vagy a Kormányt! Ahoz egy nap valóban kevés lenne! A demondtrácionak az a lényege hogy kifejezzük azt hogy nemtetszik sem egyik sem másik társaság hozzáálasa és az autósok folyamatos lehúzása! Aki akar az tankoljon előtte, utánna tök mindegy, de másodikán ne! Ezzel fejezve ki a nemtetszését!

Jaja. Szerintem is ez csak jelzés értékű dolog. :wink: Viszont legalább jelezzük hogy vagyunk és nem tetszik ami itt megy. Lehet hogy leszarják magasról, sőt szinte biztos. De hátha legközelebb többen csatlakoznának a dologhoz, vagy más forumokon is lenne visszhangja. Valahol mindent el kell kezdeni. :wink:

Megosztás:

Benne akarsz lenni a hiradóban? :(

Mint tegnap a kukába szorult fickó? :( :lol:

Nem én ülök tökrészegen, sörösüveggel a kezemben, odaszögelve Börsön az M7 palánkján!A hawerommal!Akit egy ácskapocs rögzít, hogy le ne essen!A kezéhez ragasztva két üveg sörrel! :D :D :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.