beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 ha vmi nyomorult áll be a sor elejére egy határozott gázadással jelzem neki még pirosnál h át fogok menni rajta :D aztán határozottan elindulok egyenesen (ez nagyon fontos) egyből lehúzódik az összes ^_^ próbáljátok ki! :P (persze a lehuzott ablaknál dübörgő zene plusz előnyt ad, olyankor álltalába megállnak mögöttem vagy melettem és csak a második elé szenvednek be ;) amelyik meg normális és tud motorozni az megáll középen és mire én észreveszem h zöld addigra már a következő lámpánál van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 ha vmi nyomorult áll be a sor elejére egy határozott gázadással jelzem neki még pirosnál h át fogok menni rajta ^_^ aztán határozottan elindulok egyenesen (ez nagyon fontos) egyből lehúzódik az összes :P próbáljátok ki! ;) (persze a lehuzott ablaknál dübörgő zene plusz előnyt ad, olyankor álltalába megállnak mögöttem vagy melettem és csak a második elé szenvednek be ;) amelyik meg normális és tud motorozni az megáll középen és mire én észreveszem h zöld addigra már a következő lámpánál van :D Ha nyekkenő gumival indulok el az határozottnak számít? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ha nyekkenő gumival indulok el az határozottnak számít? :D azt csak különös esetekben szoktam alkalmazni amikor valami nagyonnagynyomott áll oda vagy ideges vagyok ^_^ elég ha csak a benzin fogy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 azt csak különös esetekben szoktam alkalmazni amikor valami nagyonnagynyomott áll oda vagy ideges vagyok :P elég ha csak a benzin fogy ;) Én kb 1 hónapja csináltam 1 olyat, hogy elég nagy volt a lámpánál a sor... és 2X is megfogott mert állandóan szarakodtak. aztán amikor láttam, hogy 2.-ra is megfog nem indultam el...csak lassan gurultam. És a mögöttem levő rámdudált ( pedig már felváltott a lámpa ).. Na kb 15-20 métert végigkapart szegény,mert úgy odatapostam neki idegességembe hogy minek dudál ha úgyis piros. Guminak is éreztem a szagát, a mögöttemlevő meg eltünt a füstben :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Én is köszönöm a névnapi köszöntőket :D Dita nekem is ugyanolyan színű sedanom van mint neked, összetartunk? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Én kb 1 hónapja csináltam 1 olyat, hogy elég nagy volt a lámpánál a sor... és 2X is megfogott mert állandóan szarakodtak. aztán amikor láttam, hogy 2.-ra is megfog nem indultam el...csak lassan gurultam. És a mögöttem levő rámdudált ( pedig már felváltott a lámpa ).. Na kb 15-20 métert végigkapart szegény,mert úgy odatapostam neki idegességembe hogy minek dudál ha úgyis piros. Guminak is éreztem a szagát, a mögöttemlevő meg eltünt a füstben :D ^_^ én azért ennél jobban féltem az új nyárikat :P mérnem álltál inkább meg? ;) hétvégén csajommal meg gyerekünkkel mentünk anyósomékhoz elől vmi nagy teherautó 7-8 kocsis sor, beérjük őket. megyünk nyugiba, beér mögém a szürke fosuki cfift, végig jön a seggembe, előttem kb 1,5 autónyi hely, mondom szúszá, ittvan mindenki meg hátul csomagok. eccer csak látom bal szememmel előz a fosuki, "jól belátható helyen", már jönnek is szembe bevágodik elém, de miután még csak annyit se mondott bocs, kicsit eldurrant az agyvizem, nah etanolpower refi fel, bal lámpa kicsit balra ki, 20 centire mögötte, bambul a visszapillantóba, bambul, aztán egy ugyanolyan jó helyen kielőz megint nagy dudálás, megint épp h befért, elment megnyugodtam. átérünk 60on, 21es út, látom megint ott szerencsétlenkedik, teccsó után két sáv lesz, elkezdi előzni a jobbsávot, dehát a cucunak nincs ellenfele ( ;) ) lazán mentem végig a seggébe refivel, kihuzodik melléérek, vmi 30 éves tanyasi suttyó bámul át, én rázom a fejem, aszony mondja már elég lesz, mondom jóvan, rátaposok, megelőzöm aztán ahol leszűkül megint egy sávra szépen visszalassítok 150ről 80ra :P elkezd előzni, kicsit odalépek, má néznek át azt mutogatnak :D röhögtem egy jót és elengedtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Jaj de nagy "hungaristát" láttam... Hátára írva, "Forever hungary" Legalább magyarul lenne felírva...és ne kisbetűvel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Jaj de nagy "hungaristát" láttam... Hátára írva, "Forever hungary" Legalább magyarul lenne felírva...és ne kisbetűvel... :D nem igen szereted őket?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 nem igen szereted őket?? ^_^ Nincs velük különösebb bajom... csak 1-2 annyira bugyuta... Megkérdezném tőle, hogy na ha ilyen nagy Hungaristának tartod magad mondd meg nekem mikor volt az aranybulla, vagy mondjuk mondja el Kossuth programját, vagy Széchenyi programját...Elküldene a a pichába.. :D Mert van olyan Hungarista ismerősöm aki történelemtanár...és Ő tényleg mondhatja magára. Nem ilyen kigyúrt, nem egy kopasz nagydarab állat..hanem 1 kisember, aki mindíg hordja a nagymagyarország kitűzőjét, és tudja a történelmet. Az ilyen szerintem inkább Hungarista, mint az ilyen óriási 2ajtós szekrények akik azt se tudják hanyadikán van elseje, meg csak rombol a nemzetiünnepeken. Meg amúgyis...Hungarista...Ha valaki ezt a szót kimondja senkinek sem egy hazafi Magyar ember fog eszébejutni, hanem 1 félelemkeltő agresszív ember. Sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Nincs velük különösebb bajom... csak 1-2 annyira bugyuta... Megkérdezném tőle, hogy na ha ilyen nagy Hungaristának tartod magad mondd meg nekem mikor volt az aranybulla, vagy mondjuk mondja el Kossuth programját, vagy Széchenyi programját...Elküldene a a pichába.. :D Mert van olyan Hungarista ismerősöm aki történelemtanár...és Ő tényleg mondhatja magára. Nem ilyen kigyúrt, nem egy kopasz nagydarab állat..hanem 1 kisember, aki mindíg hordja a nagymagyarország kitűzőjét, és tudja a történelmet. Az ilyen szerintem inkább Hungarista, mint az ilyen óriási 2ajtós szekrények akik azt se tudják hanyadikán van elseje, meg csak rombol a nemzetiünnepeken. tök igaz amit mondasz, na nekem is van egy haverom ő is ien "hungarista" ne tudd meg milyen vitáim vannak vele azon akadtam ki a legjobban amikor azt mondja hogy ő tudja mivolt '56 ban! mondom neki mondom haver te arról semmit se tudsz és akkor is neki van igaza nem hagyja magát ő tudja mi volt akkor. Megőrülök! ^_^ (mellesleg velem egy idős) szóval igen elég "érdekesek" tudnak lenni! az ezzel kapcsolatos politikai dolgokba pedig a Fórum szabályai miatt nem megyek bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 tök igaz amit mondasz, na nekem is van egy haverom ő is ien "hungarista" ne tudd meg milyen vitáim vannak vele azon akadtam ki a legjobban amikor azt mondja hogy ő tudja mivolt '56 ban! mondom neki mondom haver te arról semmit se tudsz és akkor is neki van igaza nem hagyja magát ő tudja mi volt akkor. Megőrülök! :D (mellesleg velem egy idős) szóval igen elég "érdekesek" tudnak lenni! az ezzel kapcsolatos politikai dolgokba pedig a Fórum szabályai miatt nem megyek bele! Rá kell hagyni. ;) Mondani kell amikor vitázik: "jó neked van igazad..oooké...peeeersze...iiiiigen íííígy van..". Innentől látni fogja, hogy ráhagyod és csak őt fogja dühíteni a dolog. Dehogy tudja, hogy mi volt 1956-ban... ^_^ Szerintem a Fórumunk mélyentisztelt "korosabb",tapasztaltabb tagjai se tudják, nemhogy a mi 20as korosztályunk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 haveromék akkor hungarisátk h a választások előtt konzerveket raktároztak a pincébe mert ha az politikai szervezet marad a trónon akkor háború lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Rá kell hagyni. ;) Mondani kell amikor vitázik: "jó neked van igazad..oooké...peeeersze...iiiiigen íííígy van..". Innentől látni fogja, hogy ráhagyod és csak őt fogja dühíteni a dolog. Dehogy tudja, hogy mi volt 1956-ban... :D Szerintem a Fórumunk mélyentisztelt "korosabb",tapasztaltabb tagjai se tudják, nemhogy a mi 20as korosztályunk. ^_^ így van megint csak igazad van, ma nagyon egyetértünk mindenben :P haveromék akkor hungarisátk h a választások előtt konzerveket raktároztak a pincébe mert ha az politikai szervezet marad a trónon akkor háború lesz ;) belőlük is van olyan ez biztos akinek az állásfoglalása helyes és mindezt békésen vallja de akit én ismerek az sajnos nem ilyen...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Dita nekem is ugyanolyan színű sedanom van mint neked, összetartunk? :D Mindenképp! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 haveromék akkor hungarisátk h a választások előtt konzerveket raktároztak a pincébe mert ha az politikai szervezet marad a trónon akkor háború lesz :P Erről van szó..az agyszint :D így van megint csak igazad van, ma nagyon egyetértünk mindenben ;) belőlük is van olyan ez biztos akinek az állásfoglalása helyes és mindezt békésen vallja de akit én ismerek az sajnos nem ilyen...! Mikor nem? :D ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mikor nem? :P :D ^_^ mondd azt hogy nem jó a kocsim :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 mondd azt hogy nem jó a kocsim ;) :D :P :P Mé mondanék ilyet :D :P Beszarás...egy fehér caravan F astra elállta az utat a munkahelyem előtt...az ablakból figyelem az eseményeket... :D Busz már legalább 15 perce ott áll mögötte, nem tud továbbmenni, astra caravan tulajdonosa sehol, már a rendőrök is kint vannak :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mé mondanék ilyet :D :D Beszarás...egy fehér caravan F astra elállta az utat a munkahelyem előtt...az ablakból figyelem az eseményeket... :P Busz már legalább 15 perce ott áll mögötte, nem tud továbbmenni, astra caravan tulajdonosa sehol, már a rendőrök is kint vannak :D ^_^ :P ;) csak vicc volt! :P ;) abból már vontatás lesz cseszheti a tulaj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mé mondanék ilyet :P ;) Beszarás...egy fehér caravan F astra elállta az utat a munkahelyem előtt...az ablakból figyelem az eseményeket... :D Busz már legalább 15 perce ott áll mögötte, nem tud továbbmenni, astra caravan tulajdonosa sehol, már a rendőrök is kint vannak :D ^_^ :P ;) nem lehet mindenki jofej akinek astárja van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 csak vicc volt! :D ;) abból már vontatás lesz cseszheti a tulaj :P Tudom én :D Hát igen...De a vicc, hogy kijöttek a rendőrök.. és az egészben annyi változás van, hogy..már nem csak a buszsofőr áll tehetetlenül, de csípőretett kézzel még két zserbó is :D ^_^ Ami a szép a történetben, hogy az astra a csíkozott "forgalom elől elzárt területre" állt. Ezt sztem el emelik innen. :P nem lehet mindenki jofej akinek astárja van :P nem lehet mindenki olyan jófej mint mi? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 nem lehet mindenki olyan jófej mint mi? :D ^_^ burkoltan ezt irtam igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 burkoltan ezt irtam igen ^_^ :P Amúgy sztem cikk lesz róla a haon.hu oldalon. MErt a fényképészünk már kint volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 ;) Amúgy sztem cikk lesz róla a haon.hu oldalon. MErt a fényképészünk már kint volt ^_^ címlapon én csak annyit láttam hogy fokozott rendőri ellenőrzés van szal vigyázz.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 címlapon én csak annyit láttam hogy fokozott rendőri ellenőrzés van szal vigyázz.. ;) :D Most szedik le a dísztárcsáját... ^_^ Emelik rá a trélerre. Ma megyek még ki a vámospércsire...de sztem fater vezet. :P Ő meg nem ez a nagyon gyorshajtós típus. Szétnézünk a bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Most szedik le a dísztárcsáját... :D Emelik rá a trélerre. Ma megyek még ki a vámospércsire...de sztem fater vezet. :P Ő meg nem ez a nagyon gyorshajtós típus. Szétnézünk a bontóban. mi a látogatás fő célja ha nem vok kíváncsi! ;) ;) am most nézem nincs is olyan sok közöttünk születésnapilag :D :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts