hening Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 ... :D Ezt most nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Volt valaki itt az ingyenes mérésen az autóklubnál? Tegnap este írtam. Én voltam lennt,mindent megnéztek,leteszteltek,kaptam ajándékot is ^_^ Egy guminyomás mérőt,2 matrinyát,meg egy újságot,de szerintem azt azért adták,mert sokat kell várni ;) Azt mondták az autó teljessen jó állapotban van a korához képest :P ,csak vegyek gyári helyzetjelzőt ,meg tegyem vissza a gyári kiput,mert így nem fog átmenni vizsgán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Volt valaki itt az ingyenes mérésen az autóklubnál? Tegnap este írtam. Én voltam lennt,mindent megnéztek,leteszteltek,kaptam ajándékot is ^_^ Egy guminyomás mérőt,2 matrinyát,meg egy újságot,de szerintem azt azért adták,mert sokat kell várni ;) Azt mondták az autó teljessen jó állapotban van a korához képest :P ,csak vegyek gyári helyzetjelzőt ,meg tegyem vissza a gyári kiput,mert így nem fog átmenni vizsgán :D ez jó hír! ;) miért milyen helyzetjelződ van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 ez jó hír! :D miért milyen helyzetjelződ van? Háát az led izzó,és halvány kéken világít ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Háát az led izzó,és halvány kéken világít :D jah..am nekem is kék van benne nem LED de kék ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 nem tudom erről mi a vélemény de előbb sztem kezdenék a kisebb tagságival szép fokozatosan! Hát csak két fokozat van. ;) 1.4 c14se a motor Aha, és miből gondolod/tudod, hogy két henger nem megy, meg mit jelent konkrétan az, hogy csupa olaj a motor? Kívül olajos a motortér? Volt valaki itt az ingyenes mérésen az autóklubnál? Tegnap este írtam. Én voltam lennt,mindent megnéztek,leteszteltek,kaptam ajándékot is :P Egy guminyomás mérőt,2 matrinyát,meg egy újságot,de szerintem azt azért adták,mert sokat kell várni :D Azt mondták az autó teljessen jó állapotban van a korához képest ;) ,csak vegyek gyári helyzetjelzőt ,meg tegyem vissza a gyári kiput,mert így nem fog átmenni vizsgán :D Hát akkor visszarakod műszakira a régit. De tudtommal egy csomó autó mászkál az utcán sportdobbal mindel szaroztam volna a műszakin? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ezt most nem értem. Én sem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Én sem.. :D Jól elbeszélgettek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Jól elbeszélgettek. :D "Félszavakból is.." ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Jól elbeszélgettek. :D Én sem értem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 "Félszavakból is.." :P Mint este az asszonnyal, pislog felém, mondom te is arra gondolsz amire én? Aszongya aha, na jóccakát! ;) Bacca meg. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Mint este az asszonnyal, pislog felém, mondom te is arra gondolsz amire én? Aszongya aha, na jóccakát! :P Bacca meg. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Mint este az asszonnyal, pislog felém, mondom te is arra gondolsz amire én? Aszongya aha, na jóccakát! :P Bacca meg. :D ^_^ ;) ;) :D :P :P ez nagyon nagy volt..!! :P neki is megmutatod ezeket a hozzászólásokat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Én sem.. :D Nem azt nem értem, hogy miért éri meg, vagy miért nem neked. Azzal tisztában vagyok, hogy vannak akik nem tudják kihasználni a klub adta kedvezményeket, sajnos. Ám erről sztem nem a klub tehet. Itt helyben sem volt semmilyen kedvezményt adó hely. Itt most nem az EDC-re gondolok. Ám én személy szerint jártam ki két autós boltnál a kedvezményt. A másik, amire gondolni tudok, hogy azon akadtál fenn, amit írtam, miszerint is örülök, ha vki nem csak a kedvezmények miatt lép be. A harmadik, hogy elbeszélünk egymás mellett, és közel hasonló nézeteket vallunk ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Nem azt nem értem, hogy miért éri meg, vagy miért nem neked. Azzal tisztában vagyok, hogy vannak akik nem tudják kihasználni a klub adta kedvezményeket, sajnos. Ám erről sztem nem a klub tehet. Itt helyben sem volt semmilyen kedvezményt adó hely. Itt most nem az EDC-re gondolok. Ám én személy szerint jártam ki két autós boltnál a kedvezményt. A másik, amire gondolni tudok, hogy azon akadtál fenn, amit írtam, miszerint is örülök, ha vki nem csak a kedvezmények miatt lép be. A harmadik, hogy elbeszélünk egymás mellett, és közel hasonló nézeteket vallunk ez ügyben. Nekem a második jött le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 "Félszavakból is.." :P Nabazzz...akkor most jól megcáfoltalak. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Hát akkor visszarakod műszakira a régit. De tudtommal egy csomó autó mászkál az utcán sportdobbal mindel szaroztam volna a műszakin? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Hát akkor visszarakod műszakira a régit. De tudtommal egy csomó autó mászkál az utcán sportdobbal mindel szaroztam volna a műszakin? ^_^ Méé te műszakiztatsz? :P Vagy én sem értem,ma senki nem ért semmit ;) ;) szerintem általánosságban beszél..! :D de ki tudja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi jókivánságokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 szerintem általánosságban beszél..! :P de ki tudja. :D Hát ha most tudom még csak meg hogy műszakiztat akkor ^_^ Tényleg ,itt Győrben van valami jó műszakiztató aki ilyeneket nem néz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Hát ha most tudom még csak meg hogy műszakiztat akkor :D Tényleg ,itt Győrben van valami jó műszakiztató aki ilyeneket nem néz? akkor megvan az emberünk..! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 akkor megvan az emberünk..! :P De meg ám,rászállok mint kakira a ganalytúró ^_^ Na mennem kell kertbe,majd áste :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Jóhát, mindig ez a nem tetszik, meg tetszik dolog. Szabvány az szabvány. Firefox szabvány szerint igyekszik megjeleníteni egy weblapot, IE8 meg magasról tesz rá. :D Ezért van az is, hogy néhány oldal, ami kifejezetten rókára van fejlesztve, IE8-on barmul jelenik meg. De pofázhatok én, nincs nekem itt hitelem ahhoz, hogy megfogadják a tanácsaimat. :D Hja és a biztonsági rések az IE8-ban... ^_^ :P ;) ;) nekem semmi bojom sincs az IE8 al :P kivéve azt hogy félévente egyszer vissza kell állítani, mert elfelejti a képeket megjeleníteni :P Boldogságosságosat a Lászlóknak!! Dita irtam neked vmit, de úgylátom már megint nem érdekellek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Dita irtam neked vmit, de úgylátom már megint nem érdekellek ^_^ Hová írtál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Sátor? :D Sátorozzon az akinek nincs caravanja! :D ;) Nem akarlak eladni csupán egy lehetőséget vázoltam. ^_^ Nekem nincs. ;) Úgyhogy marad a sátor. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts