Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Most se küldi el az üzenetet. A lényeg csak annyi, hogy köszi majd ha szólsz a műszeregységről! :D --- Ajjj...ilyen rossz időt. Horgászni akartam ma ^_^ Egész héten 1000fok meleg van..Süljön meg a paraszt a munkahelyén. Amikor ki tudna kapcsolódni rittig elkezd esni ez a szenny meg beborul meg hideg van :P Most darabokra tudnék verni valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Ejj de kongás van ^_^ Szóval minden Győrinek vagy környékinek üzenem,ma este 18:00-tól éjjel 00:00-ig ingyenes motordiagnosztika, hibakód- kiolvasás, fékerőmérés, futóműbeállítás és KRESZ-totó lesz a Magyar Autóklub Győri műszaki állomásán! Belinkelhettem volna :D ,uhhogy itt van: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/autoso...yorben/2165343/ Én menek,itt van 50 m-re :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Halihó klubtag, van ám opeles csajok duma topic, meg szexes topic is, csak úgy mondom. :P El sem hiszem, hogy ez csak másodikként jutott az eszedbe. ^_^ Köszönöm, igyekszem feltérképezni a terepet. :D ...és mielött még poénkodásra adnék lehetőséget hozzáteszem, nem csak a két fent említett topicra gondoltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Most se küldi el az üzenetet. A lényeg csak annyi, hogy köszi majd ha szólsz a műszeregységről! :P --- Ajjj...ilyen rossz időt. Horgászni akartam ma :P Egész héten 1000fok meleg van..Süljön meg a paraszt a munkahelyén. Amikor ki tudna kapcsolódni rittig elkezd esni ez a szenny meg beborul meg hideg van :P Most darabokra tudnék verni valamit Nekem is peca volt tervezve mára, de maradt az astra szerelés esőben! :D (bent ugyebár nem áztam :D ) Átszereltem a kormánycuccot kapcsolóstól, de ennyit szívni 2 db csavarral.... ^_^ :P A bamba németek mindenhova letörő fejű csavart raktak... ;) Gondolhatjátok mire kiszedtem őket... ;) Nah de a lényeg, hogy mostmár megvan! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Nem ismersz mindenkit. ^_^ :P ;) ;) :D :P Számból vetted ki a szót :P Az igaz, hogy nem ismerek mindenkit, de a hozzászólásokból (úgy általában) kiindulva gondolom ezt. :D Még Novyból sem nézem ki, pedig itt van elég nagy szája. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Átszereltem a kormánycuccot kapcsolóstól, de ennyit szívni 2 db csavarral.... :D ^_^ A bamba németek mindenhova letörő fejű csavart raktak... :P Gondolhatjátok mire kiszedtem őket... ;) ;) Pedig pont azon gondolkodom, szét merjem-e szedni egyedül a komplett műszerfalat, középkonzolostól. Mondjuk nem is a szétszedéstől félek, hanem az összerakástól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Miért nem indultak vele a Bamako-rallyn? ;) Zoltánt ismerve sztem kényelmesebb a hétvégi vásárokon kiakasztani a kedves de idióta vevőket mint homokot lapátolni a kocsi alól :D :P ^_^ Pedig pont azon gondolkodom, szét merjem-e szedni egyedül a komplett műszerfalat, középkonzolostól. Mondjuk nem is a szétszedéstől félek, hanem az összerakástól. :P Bontásban mi is királyak vagyunk :P :D no aztán mikor az összerakás jön.. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 :D ^_^ :P http://pics.coldline.hu/pics/53844-20100626-6VrPnN.jpg Ferde az ablaktörlőd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Nem a levegöszüröből jön ez a csö hanem az inyektor mellett van bekötve... ha kék vékony cső akkor az pedig a légszűrő ház elejétől megy az injektor házba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Jól kezdődik a Mantás film :D köcce ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Az igaz, hogy nem ismerek mindenkit, de a hozzászólásokból (úgy általában) kiindulva gondolom ezt. :D Még Novyból sem nézem ki, pedig itt van elég nagy szája. ;) Kevered a szezont a fazonnal kedves, az hogy vki oda mer szólni, meg az hogy vki bunkó az nem ugyan az. Bunkóknak nem kell nagy szájúaknak lenni. :P Attol függetlenül, hogy nagy a pofám, attol én is tudok kezétcsókolomot köszönni hölgyeknek, vagy lányoknak sziát, és nem a rövidítés értelmében ;) A csülök szót alapbol is utálom, még tányérban is, nem hogy... ^_^ Középkonzol szétszedésnek szerintem a DÁW J0Hnny féle leírás alapján nyugodtan nekiállhatsz, bár ott nincs leírva, hogyan kell kivenni a vészvillogó aljzatát, amire én is kíváncsi lennék, mert egyszer kiszedtem egyet, de eléggé meviselte az aljzatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Jól kezdődik a Mantás film :D köcce ^_^ Szivesen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Küszöb spoilereket hogy szokás felrakni??? Gsi spoilereknek van patent, és azzal kell felrakni, mint pl a csomiajtón lévő leceknek, jol tudom? Ezenkívül hogy szokás rögzíteni? Nem szeretném szétfurkálni a küszöböt, és az se lenne rossz ha le is lehetne majd szedni, úgy, hogy a festék a küszöbön maradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem mult héten mentem a kocsival és egyik pillantról a másikra megált két hengerem a motoregy merő olaj én arra gyanakszom hogy eltörtek az olaj lehuzó gyürökde viszont már hidrotökék is csörögnek ugy anyagias szerintetek mivel járok jobban egy másik motoral vagy ha megcsináltatom? segitsetek ha tudtok elöre is kösszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 (edited) Most se küldi el az üzenetet. A lényeg csak annyi, hogy köszi majd ha szólsz a műszeregységről! ^_^ --- Ajjj...ilyen rossz időt. Horgászni akartam ma :P Egész héten 1000fok meleg van..Süljön meg a paraszt a munkahelyén. Amikor ki tudna kapcsolódni rittig elkezd esni ez a szenny meg beborul meg hideg van ;) Most darabokra tudnék verni valamit Akkor csinál ilyet, ha a címzettnek megtelt a postaládája. :D Pedig pont azon gondolkodom, szét merjem-e szedni egyedül a komplett műszerfalat, középkonzolostól. Mondjuk nem is a szétszedéstől félek, hanem az összerakástól. ;) Lejössz a Blitzre, nem egy napra, lesznek ott elegen akik szétszedik-összerakják. :P Sziasztok! Lenne egy kérdésem mult héten mentem a kocsival és egyik pillantról a másikra megált két hengerem a motoregy merő olaj én arra gyanakszom hogy eltörtek az olaj lehuzó gyürökde viszont már hidrotökék is csörögnek ugy anyagias szerintetek mivel járok jobban egy másik motoral vagy ha megcsináltatom? segitsetek ha tudtok elöre is kösszi Milyen motor? Kicseréltem a kipuffot, és az AC-pumpát, viszonylag sima ügy volt mindkettő, a kipuffon nem volt felfogató kampó, ezért gyártottam egyet, a pumpát meg mókás volt a kocsi alatt fetrengve beforrasztani, miközbe csöpögött a nyakamba a szesz-benzin. Végülis a régi dobnak semmi baja, azért volt hangos, mert a leszakadt kampó kitépett belőle egy darabot, a belsejében viszont elég sok leveles rozsda volt, de úgy látom amúgy ép. Lehet visszahajtom lezárom, jó lesz majd még egyszer. Tök jó, hogy megint a motort hallom, nem a kipuffot, a pumpahang viszont kicsit hiányzik. Kicsit coptam vele, mert beleesett az előszűrő alja a tankba, de tükör-zseblámpa-kampó kombinációval kiszedtem. :D Thubynek üzenem, hogy simán lehet a géppel csövet hegeszteni, hozhatja a rendszert bármikor. Módosítva Június26, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Jól kezdődik a Mantás film ^_^ köcce ;) És jó is volt.. :P ;) Küszöb spoilereket hogy szokás felrakni??? Fogsz egy tubus F.B.S.-t és felrakod azzal :D ha meguntad odapirítasz neki hőlégfúvóval és lerántod róla :P és még a festék is a helyén marad.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 És jó is volt.. ^_^ :P Fogsz egy tubus F.B.S.-t és felrakod azzal ;) ha meguntad odapirítasz neki hőlégfúvóval és lerántod róla :D és még a festék is a helyén marad.. :D Az amatörök lehet hogy így csinálják, a porfik önmetsző, vagy átmenő csavarral. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Az amatörök lehet hogy így csinálják, a profik önmetsző, vagy átmenő csavarral. ^_^ De ezt neki nem kell tudnia ;) akkor nem kérdezte volna :P meg amúgyse akarja szétfúrkászni a kasznit.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 De ezt neki nem kell tudnia ;) akkor nem kérdezte volna ^_^ meg amúgyse akarja szétfúrkászni a kasznit.. :D Hát azért jobb a biztosra menni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Akkor csinál ilyet, ha a címzettnek megtelt a postaládája. Lejössz a Blitzre, nem egy napra, lesznek ott elegen akik szétszedik-összerakják. :P Milyen motor? Kicseréltem a kipuffot, és az AC-pumpát, viszonylag sima ügy volt mindkettő, a kipuffon nem volt felfogató kampó, ezért gyártottam egyet, a pumpát meg mókás volt a kocsi alatt fetrengve beforrasztani, miközbe csöpögött a nyakamba a szesz-benzin. Végülis a régi dobnak semmi baja, azért volt hangos, mert a leszakadt kampó kitépett belőle egy darabot, a belsejében viszont elég sok leveles rozsda volt, de úgy látom amúgy ép. Lehet visszahajtom lezárom, jó lesz majd még egyszer. Tök jó, hogy megint a motort hallom, nem a kipuffot, a pumpahang viszont kicsit hiányzik. Kicsit coptam vele, mert beleesett az előszűrő alja a tankba, de tükör-zseblámpa-kampó kombinációval kiszedtem. ^_^ Thubynek üzenem, hogy simán lehet a géppel csövet hegeszteni, hozhatja a rendszert bármikor. még jó hogy nem cseréltél hátul is féltengelyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 még jó hogy nem cseréltél hátul is féltengelyt ^_^ Azt nem, de az egyik fékcső bekötésnél láttam a kasztnin olyan nyomokat, minha fékfolyadék spriccelt volna rá, de kézzel megtapizva nem volt friss. Bosszantó lenne nem sokkal a műszaki után amikoris fékgondal állt a kocsi a szerelőnél majd két hétig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Azt nem, de az egyik fékcső bekötésnél láttam a kasztnin olyan nyomokat, minha fékfolyadék spriccelt volna rá, de kézzel megtapizva nem volt friss. Bosszantó lenne nem sokkal a műszaki után amikoris fékgondal állt a kocsi a szerelőnél majd két hétig. :D Lehet, hogy még akkor került oda amikor azt bütykölte az illető, nem? Mindenesetre nem jó ha rákerül a kasztnira mert tudtommal "megeszi"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Lehet, hogy még akkor került oda amikor azt bütykölte az illető, nem? Mindenesetre nem jó ha rákerül a kasztnira mert tudtommal "megeszi"... Hát nem láttam ott szerelés nyomokat, de maga a fékcső hollandija nem volt nedves, csak mellette kasztni, amúgy ott elméletileg alvázvédőzve van. Holnap lemosom aztán figyelgetem megint előjön-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Drága "amúgy" Lacikámnak, Brezsónak és ha van még Lászlónk természetesen neki is nagyon boldog névnapot kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts