daykiller Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Szereztem egy másik donor autót, ezúttal Isuzu Diesel! ;) -elektromos ablakokkal, -könyöklős hátsó ülésekkel, -kasztni egy szikrát sem rozsdás, ez szinte hihetetlen (jobb első kerékdob picit horpadt, és a motorháztetőn lejön a lakk) -14-es kerekekkel, (eredeti piros pótkerék is van benne :D ) -jó kis motorral, 261.000 van benne, megy mint állat :D . Franciából jöttek vele haza, megvan minden papírja, és még műszaki + biztosítás is van rajta év végéig! ;) ^_^ És mindezt 45.000-ért! :P Képek ITT. Az piros pótkerék nem eredeti. A pótkerék egy teljes értékű kerék. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Az piros pótkerék nem eredeti. A pótkerék egy teljes értékű kerék. :D Akkor ez miféle kerék lehet??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Akkor ez miféle kerék lehet??? :D én akkor láttam ilyen kereket általában ha valakinek defektje van és ez SZERINTEM ^_^ ien "ideiglenes kerék féle" Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 én akkor láttam ilyen kereket általában ha valakinek defektje van és ez SZERINTEM ^_^ ien "ideiglenes kerék féle" Én is erre gondoltam, amikor azt írtam "eredeti piros pótkerék"... (135-ös gumi van rajta :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 én akkor láttam ilyen kereket általában ha valakinek defektje van és ez SZERINTEM :P ien "ideiglenes kerék féle" Mankó keréknek hívják. :D Én is erre gondoltam, amikor azt írtam "eredeti piros pótkerék"... (135-ös gumi van rajta ^_^ ) Én meg úgy értettem, hogy Opelnál Astrába nem ilyen az eredeti. Az olyan kerék, mint amivel kigurult a gyártósorról (nekem pl egy 175/65R14-es Michelin, acélfelnin). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Halihó klubtag, van ám opeles csajok duma topic, meg szexes topic is, csak úgy mondom. ;) Szerencséd, hogy nem úgy jártál mint valaki-nem én- hogy a fogával próbálta meg lecsavarni a kupakot, aztán lejött a ragasztó meg bele a szájába. Aztán jött oda, hogy: mmmmm....mmmm....mm....mmmm. Mondom biztos igazad lehet, de nyisd ki a szád, ha velem beszélsz. :D Hát nem tudta. :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mai fénykép (telóval): http://img1.tar.hu/fpepe/img/77773188.jpg Mindkét számláló nevezetes értéket mutat :D Ez most milyen kilóméter óra...? valamiben mintha másabb lenne mint az enyém. Olyan tömzsibb... De lehet csak torzul látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Szereztem egy másik donor autót, ezúttal Isuzu Diesel! :D -elektromos ablakokkal, -könyöklős hátsó ülésekkel, -kasztni egy szikrát sem rozsdás, ez szinte hihetetlen (jobb első kerékdob picit horpadt, és a motorháztetőn lejön a lakk) -14-es kerekekkel, (eredeti piros pótkerék is van benne :D ) -jó kis motorral, 261.000 van benne, megy mint állat :D . Franciából jöttek vele haza, megvan minden papírja, és még műszaki + biztosítás is van rajta év végéig! :P ^_^ És mindezt 45.000-ért! :P Képek ITT. Húú..Az a fordulatszámos műszeregység ;) :P ;) ;) :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mankó keréknek hívják. :D Én meg úgy értettem, hogy Opelnál Astrába nem ilyen az eredeti. Az olyan kerék, mint amivel kigurult a gyártósorról (nekem pl egy 175/65R14-es Michelin, acélfelnin). Hja mankókerék, ez nem jutott az eszembe! ;) Akkor gyárilag ilyennel nem is jöttek ki astrák? :P Lehet valami más típusból örökölte akkor... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Ez most milyen kilóméter óra...? valamiben mintha másabb lenne mint az enyém. Olyan tömzsibb... De lehet csak torzul látom. Ugyan az, mint a Tiedé. ^_^ Mindegyik ilyen, max a W szám és a gyártó nem egyezik. Vagy dízelnél nem 220-ig van skálázva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Na de ezt a futóművet lessétek, külső stabrúd megilyenek azé, na meg a termosztáthoz nem kell lebontani a vezérlést... Az egy jó kocsi volt ;) legalábbis könnyen szerelhető :P pár szerszám elég volt hozzá hacsak a főtengely vagy valami szét nem szakadt ;) 1 hengerrel is haza tudtam jönni vele és egy váltórúd törés se volt vészes :D csak a kuplungnak nem tetszett, hogy fél kilométeren padlón kellett tartanom 4-be mire ki tudtam engedni :D és még egy Ifa se tudott megelőzni :P :D Halihó klubtag, van ám opeles csajok duma topic, meg szexes topic is, csak úgy mondom. ;) Húú..Az a fordulatszámos műszeregység :P ^_^ :P ;) ;) :D :P :D Épp mondani akartam.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Hello tik :D Na Zotya,azvan hogy tegnap hazafele nem rángatott a kocsi,meg nem is állt le,alapjárat is faxán fixen jár ^_^ Most menek vele kb 40 km-t,most kiderűl! Úgyhogy még egyszer köszi jövő hétig a cuccot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Hello tik ;) Tik a csoda :D még nem tollas a hátunk.. :D :P ;) Apropó, neked a mocitető gyári feka vagy azzal a karbon mintás fóliával van lehúzva? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Épp mondani akartam.. :D És nekem is W=1111 ;) De jó lenne ;) Ugyan az, mint a Tiedé. :P Mindegyik ilyen, max a W szám és a gyártó nem egyezik. Vagy dízelnél nem 220-ig van skálázva? :D De minden olyan...csak valamiért másnak láttam :P de mármeg nem ^_^ Na mindegy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 És nekem is W=1111 :D De jó lenne ^_^ Há meg kő bótolni.. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Há meg kő bótolni.. :P :D Jóvón ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Tisztán vagy keverve? :D Tisztán, de volt benne még kb 30l benya is ^_^ Ha hazért fórumozni akkor keverve. Vagy a kútról ír. :D ;) :D :P :P Külső, vagy belső használat ? :P :D :D Nekem külső, a Cucunak belső ;) Amúgy ne kövezettek meg, de én nem iszok, max évente 1x :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Tik a csoda :D még nem tollas a hátunk.. :D ;) ;) Apropó, neked a mocitető gyári feka vagy azzal a karbon mintás fóliával van lehúzva? :P :P Nem rosszindulatból írtam,csak a Tik nálam a Ti :P Nem gyári feka,hanem én fújtam matt feketére :D De ne lásd meg közelebbről,olyan mintha valami bársonnyal lenne behúzva,érintésre meg apró szemcsék maradnak a kezeden :D Tegnap mini talin mondta is Opelosfater,ezzel -5 LE :P mert visszafogja az autó erejét ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Szereztem egy másik donor autót, ezúttal Isuzu Diesel! ;) -elektromos ablakokkal, -könyöklős hátsó ülésekkel, -kasztni egy szikrát sem rozsdás, ez szinte hihetetlen (jobb első kerékdob picit horpadt, és a motorháztetőn lejön a lakk) -14-es kerekekkel, (eredeti piros pótkerék is van benne :D ) -jó kis motorral, 261.000 van benne, megy mint állat ;) . Franciából jöttek vele haza, megvan minden papírja, és még műszaki + biztosítás is van rajta év végéig! :P ^_^ És mindezt 45.000-ért! :D Képek ITT. Te honnan szerzed ezeket az autókat, ilyen nevetséges áron??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" Miért írja ezt amikor Astrásgyereknek írnék üzenetet? 1et már írtam, válaszolt is, de a másodikra nemtudok.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" Miért írja ezt amikor Astrásgyereknek írnék üzenetet? 1et már írtam, válaszolt is, de a másodikra nemtudok.... ^_^ lehet úgy felzaklattad h egyből kikapcsolta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Hello tik :D Na Zotya,azvan hogy tegnap hazafele nem rángatott a kocsi,meg nem is állt le,alapjárat is faxán fixen jár :P Most menek vele kb 40 km-t,most kiderűl! Úgyhogy még egyszer köszi jövő hétig a cuccot :D :P Nem rosszindulatból írtam,csak a Tik nálam a Ti :P Nem gyári feka,hanem én fújtam matt feketére :D De ne lásd meg közelebbről,olyan mintha valami bársonnyal lenne behúzva,érintésre meg apró szemcsék maradnak a kezeden :P Tegnap mini talin mondta is Opelosfater,ezzel -5 LE ;) mert visszafogja az autó erejét :D Mi volt? Gyújtásmodul? Amúgy miből vonod ki azt az 5 LE-t. Akkor már nem is marad benne semmi. ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 ;) Nem rosszindulatból írtam,csak a Tik nálam a Ti :D Nem gyári feka,hanem én fújtam matt feketére :P Tudtam :D csak ugye északon van ám "kellesz" is meg Veszprém környékén "szokunk" :P ;) Azért kérdeztem volna mert nagy divat lett errefelé a karbonszínű fólia és mennyire is levakarható a bogarak róla, csak úgy kíváncsiságképp.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Hello tik ^_^ Na Zotya,azvan hogy tegnap hazafele nem rángatott a kocsi,meg nem is állt le,alapjárat is faxán fixen jár ;) Most menek vele kb 40 km-t,most kiderűl! Úgyhogy még egyszer köszi jövő hétig a cuccot :D Nincs mit, de most meg nekem rángat. ;) szerintem a kipuff lehet , mert időszakosan jön elő, és mire hazaértem megszünt, DE: Legalább gyakorlom a csőhegesztést mire Thuby ideér, és hogy tudjak rádiózni álló mocinál: Akciósan 18-ért vakami gagyitron egy év garival 74Ah. :P Kérdi az ürge mibe lesz? Mondom 1.4 f astra. De diesel ugye? Nem mér baj? Neeem, csak kérdeztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mi volt? Gyújtásmodul? Amúgy miből vonod ki azt az 5 LE-t. Akkor már nem is marad benne semmi. :D :P Aham,gyújtásmodul de majd ma kiderül tutira az e ^_^ Én nem vonom ki,csak opelosfater,mondtam neki én is,hogy még haza kell mennem ,ugyhogy ne vonogassunk ki semmit,mert egyhelyben fogok állni,és mondogatni hogy VUMMMM-Vummm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts