Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Anti, Pista - Astra vs. Vectra.

Szherintem vectra 3x kényelmesebb és sokkalta több luxusfeelingje van, amelyiken meg ott a carryboy az meg még picsázza is csúnyán a gsiket vidáman :(

Tanúsíthatom.

C20XE motoros vectra... egy ismerősé.. ritkán talizunk, jól nyomja a srác, és nagyon laza..(szentmihályin úgy rongyolt át a piroson,mintha zöld lett volna /este 11-12 között és csak zebra, szal nem volt nagyon gáz.. igaz én satuztam 8)

Nah szóval azt a vectrát nem tudtam elpicsázni.. sőőt. én kaptam 1-2 autót!! Még a híres 3.omban is!! Nagyon ment!!

Pedig semmi extra. Sport rendszer + direktszürő oszt csá...

Lehet a váltója az ütős vagy nem tom.. de nagyon ment... :shock: :oops:

Megosztás:

én 1ik éjszaka tavaly nyáron kinn gettóltam tsajommal meg 1 spanommal pcnél és odajött egy v2000res srác, hogy lássuk!

mi 3an gsiben ők 2en a vectrában és hullára gyalázott a kiscsávó....

pedig még ki is röhögött,h 1 milkát kiadtam a gsiért, merthogy ő 600ért vette a vaectráját...

Megosztás:

Sztem akkor ő lesz.. :( Kicsit tényleg fura stílusa van :(

Túl laza csákó, és kicsit olyan minta el lenne szálva magátol, meg mintha lenézné a gyengébb járgányokat, de még éppenhogy a "belefér" kategoria szintjén..

Mondjuk ha nem ismerném(bár ez enyhe túlzás) akkor valszeg kreténnek mondanám :lol: :D

Megosztás:

miért turkálnék töki?

Azok ottan vannak publicban, nem úgy mint pl Kess-é aki azt hiszi rádob egy jelszót és akkor már meg se lehet nézni :( :(

Én nem írtam át semmit :roll:

Valóban...

Mélykék bűvészkedett valamit és most már látható a kép, ha rákattintok!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.