mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://hvtm.totalcar.hu/car/m/opel/570541.jpg Érdekes az a két kipuff.Még ha kreálmány is. 8) Most ménnnn jelenítetted meg teeeeeeeeeeeee ? Így soha nem fogja ő is megtanulni :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://hvtm.totalcar.hu/index.php3?ID=9000&carID=869 Igazából ezt láttam meg először :twisted: Szerintem félelmetesen jól megcsinálják az egyes autókat! Igazi tehetségek! Nem tudom, miért nem így dobják ki a gyárból a gépeket! :dontknow: Bár akkor az is unalmas lenne, ha mindenkinek hasonlóan pöpec autója lenne! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Lenne még egy kérdésem: a car/m/opel könyvtárszerkezetet honnan lehet tudni? :?: :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ez sem rossz! :wink: Mélykék!Ha 1X leírtad, hogy hogy kell, legalább én is gyakoroltam egy kicst, mert eddig ez nekem is sötét folt volt! :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Anti, Pista - Astra vs. Vectra. Szherintem vectra 3x kényelmesebb és sokkalta több luxusfeelingje van, amelyiken meg ott a carryboy az meg még picsázza is csúnyán a gsiket vidáman :( Tanúsíthatom. C20XE motoros vectra... egy ismerősé.. ritkán talizunk, jól nyomja a srác, és nagyon laza..(szentmihályin úgy rongyolt át a piroson,mintha zöld lett volna /este 11-12 között és csak zebra, szal nem volt nagyon gáz.. igaz én satuztam 8) Nah szóval azt a vectrát nem tudtam elpicsázni.. sőőt. én kaptam 1-2 autót!! Még a híres 3.omban is!! Nagyon ment!! Pedig semmi extra. Sport rendszer + direktszürő oszt csá... Lehet a váltója az ütős vagy nem tom.. de nagyon ment... :shock: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 én 1ik éjszaka tavaly nyáron kinn gettóltam tsajommal meg 1 spanommal pcnél és odajött egy v2000res srác, hogy lássuk! mi 3an gsiben ők 2en a vectrában és hullára gyalázott a kiscsávó.... pedig még ki is röhögött,h 1 milkát kiadtam a gsiért, merthogy ő 600ért vette a vaectráját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem egy fekete vas volt? :( A srác akit említettem Titusznak híjják.. és arrafelé lakik asszem feléd valahol... (bár téged se tudlak pontosan :oops: 8) ) (hátha ismered.. te mindenkit ismersz :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nem tom a nevét, mert kicsit de tényleg csak a normális körülményeken belül kretén volt és nagyon nem izgatott. Azt hiszem azt mondta, hogy ő palotai, de 100,h pár évvel fiatalabb volt nálam, max 20 lehetett :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Sztem akkor ő lesz.. :( Kicsit tényleg fura stílusa van :( Túl laza csákó, és kicsit olyan minta el lenne szálva magátol, meg mintha lenézné a gyengébb járgányokat, de még éppenhogy a "belefér" kategoria szintjén.. Mondjuk ha nem ismerném(bár ez enyhe túlzás) akkor valszeg kreténnek mondanám :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 hát megszolgált ezért a jelzőért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Remélem, sikerül! Esetleg nagyobb méretben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :arrow: http://img.tar.hu/mezogsi/img/11871242.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Bocsánat! Ez túl nagy lett!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Bocsánat! Ez túl nagy lett!!! 800 x 600 a max. Írd át légyszi klikkelhető linkre. Köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Átírtam! Viszont nem tökéletes! Nem baj, menni fog ez előbb-utóbb! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://img.tar.hu/mezogsi/img/11871242.jpg ad6ok könnyítési tippeket ha gondolod :( klima minusz 80kg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://img.tar.hu/mezogsi/img/11871242.jpg Köszi. A piros rész volt fölös :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ad6ok könnyítési tippeket ha gondolod :( klima minusz 80kg :( Te turkálsz a képeim között???? :lol: Mit írtál át, hogy most már megjelenik a kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 miért turkálnék töki? Azok ottan vannak publicban, nem úgy mint pl Kess-é aki azt hiszi rádob egy jelszót és akkor már meg se lehet nézni :( :( Én nem írtam át semmit :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Mit írtál át, hogy most már megjelenik a kép?.... Én írtam át és ott van az idézetben, hogy mi nem klappolt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 miért turkálnék töki? Azok ottan vannak publicban, nem úgy mint pl Kess-é aki azt hiszi rádob egy jelszót és akkor már meg se lehet nézni :( :( Én nem írtam át semmit :roll: Valóban... Mélykék bűvészkedett valamit és most már látható a kép, ha rákattintok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mélykék bűvészkedett :arrow: :book: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Obuda-ujpest kornyeken tudtok valami normalis helyet ahol vallalnak motormosast? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Obuda-ujpest kornyeken tudtok valami normalis helyet ahol vallalnak motormosast? Ehhez csak vmi motor pucolo cucc, plusz gőzborotva kell. Legalábbis itthon ks így szoktam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Obuda-ujpest kornyeken tudtok valami normalis helyet ahol vallalnak motormosast? Toyota Sakura-nál szerintem lehet motort is mosatni. Penny Market, Westel épület Kaszás egyik "széle". Megvan GH ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts