Novy Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Jóóreggeeeeelt.. ^_^ :P Nem garantálom de lehet az is van valahol 1-2 kisebb egész darab :D dehogy kell ;) Pénteken jön a szép kárpit anyag,és remélem szombaton már össze is rakom teljesen a belsejét, persze csak ideiglenesen :P Legközelebb viszont csak akkor szeretném szétszedni már, ha lesz elektromos ablakom, tükröm, hangszóró szettem, fejegységem, kapaszkodós lámpáim stb stb, szóval úgy nyár végére remélhetőleg :P ;) majd télen kiélem az elektromos ablakot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Jaj de keménygyereket láttam amikor jöttem hazafele... Kb van vagy....16 éves. 10 másodpercenként köpött 1et, szívja a cigit amiből 1 centit nem tüdőzött le, és olyan szánalommal, lenézően vagy nem is tudom hogy hogy nézett az emberekre..Hogy gyáááá... Fülében..1ik oldalt 1 fültágító...de olyan volt min 1 félbetört csavarhúzó nyele, másik oldalon csilivili kockaalakú szarság :D ^_^ Jaj de nagy isten állatkertje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 dehogy kell ^_^ Pedig feszíthetnél vele így :D A csajoknak tuti bejön.. :P ;) Jaj de keménygyereket láttam amikor jöttem hazafele... :P ;) Jaj de nagy isten állatkertje... Van belőlük bőven de kíváncsi lennék kibírnának-e csak egy szimpla 2 hetes kiképzést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Pedig feszíthetnél vele így ^_^ A csajoknak tuti bejön.. ;) :D : még hasonlít is rám :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Van belőlük bőven de kíváncsi lennék kibírnának-e csak egy szimpla 2 hetes kiképzést :D Neeem....Ez a keményvagyok, ha valaki beszól leszúrom féle mert én vagyok a jani... 1szóval..kisköcsögök ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Add oda Tiv cartársnak. Neki van elképzelése a kövér gázról Hja, egy dízeles, aki tudja hogy kell tolni a szekérnek ^_^ :P Az totál padló volt. ;) 1-2 sebességben. :D Jó hangja volt a turbó lefújószelepnek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 még hasonlít is rám :P Csak őt nem látták egész évben félmeztelenül rohangálni az ájviven.. ;) ;) Jó hangja volt a turbó lefújószelepnek. :P Meg a 3 hengernek :D sajnos én is hallottam már az enyémtől, és pont zöldkártya közben :P de azé jól jött hirtelen ott az egynyóc i :P levizsgázott az enyém nevében.. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ;) :D Meg a 3 hengernek :D sajnos én is hallottam már az enyémtől, és pont zöldkártya közben ;) de azé jól jött hirtelen ott az egynyóc i :P levizsgázott az enyém nevében.. ^_^ :P Az már csak a végén volt. A harmadik menet végén szált el a himba. Két jó menetem volt előtte, és persze még előtte a szlalomverseny, amin szintén padlógázzal mentem végig párszor. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A harmadik menet végén szált el a himba. Két jó menetem volt előtte, és persze még előtte a szlalomverseny, amin szintén padlógázzal mentem végig párszor. :D Az enyémé is a harmadik felpörgetéskor durrant el ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ..............és bekaphatja az összes dízeles. :D Kapja be a fogaskerék ^_^ Azért szó szerint stílust kellett váltani mikor átültem a dieselbe az 1.8-asból. Szokatlan volt, hogy ahol a benzinesben 2-ig vissza kellett pakolni, azt a diesel nem igazán kultiválta. Az sem nyerte el a tetszésemet, hogy amíg a benzinesben 50-ig elég volt 1× váltani, az ennél legalább 2 ha nem pörgetem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ez maradjon inkább az én kis titkom... Hóhányóóó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hóhányóóó! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ma du. elment a lányom az egyik barátnőjéhez, kutyát sétáltatni. Gondolta felhozza megmutatni. ^_^ :P Nem a lányom kicsi. ;) ;) Azt hittem jegesmedve. :D 65 kilos maci Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ma du. elment a lányom az egyik barátnőjéhez, kutyát sétáltatni. Gondolta felhozza megmutatni. ^_^ :P Nem a lányom kicsi. ;) ;) Azt hittem jegesmedve. :D 65 kilos maci nem tudom kit nézzek :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 nem tudom kit nézzek :D ^_^ Áhh. Most jön az, hogy van egy 72 kilós tacskótok ? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 nem tudom kit nézzek ;) :D A kutyát kell. :D ^_^ A lányom még csak 19 éves. :P Ja, és 8 évig sportlövő voltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Áhh. Most jön az, hogy van egy 72 kilós tacskótok ? ;) ;) áhhh.. csivava! :D A kutyát kell. :D ^_^ A lányom még csak 19 éves. :P én issss!! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nincs vkinek két fél dizsi gömbje?:P Már csak az hiányzik a kocsi tetejéhez, hogy elkészüljön ;) http://pics.coldline.hu/pics/52634-20100623-7LOQTa.jpg http://pics.coldline.hu/pics/52635-20100623-VHWAqH.jpg A merevítésbe habot fújtál? :D muha ha :D egyébként a gyári rezgéscsillapítást pótoltam, ésremélhetőleg valamennyivel hő és hangszigeteltebb islesz :P most jönnek ilyennel az ajtók :D :D :D neeem és nincs urban legendes műszerfalragasztás technokollal ;) :P :P A kárpit alá rakod, vagy bele az ajtóba? A kutyát kell. ^_^ :P A lányom még csak 19 éves. ;) Ja, és 8 évig sportlövő voltam. :P Ezt már elbaxtad, nem kellett volna belinkelni a képet. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A kutyát kell. :D ^_^ A lányom még csak 19 éves. :P Ja, és 8 évig sportlövő voltam. ;) Ez csak neked "csak". ;) Én meg öttusáztam, űgyh lóháton is el tudok menekülni miközben átúszom a futópályát és célba lövök párbajtőrrel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ez csak neked "csak". ^_^ Én meg öttusáztam, űgyh lóháton is el tudok menekülni miközben átúszom a futópályát és célba lövök párbajtőrrel. :P vehetek leckéket??? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 vehetek leckéket??? :P :D Nem, mert Tiv tudja a címem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nem, mert Tiv tudja a címem. :D ez nem az én napom... :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ez nem az én napom... ^_^ :D ...és fogadjunk, hogy dolgozni se voltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ...és fogadjunk, hogy dolgozni se voltál. helyileg nem, ma csak a pincében raktam rendet. ^_^ megtaláltam a régi Matchboxaimat és kicsit játszottam velük! :P ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nem, mert Tiv tudja a címem. :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts