Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Bekapod te a 2 litres fűnyíróddal :D Neki 1.6-os modellmotorja van ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Neki 1.6-os modellmotorja van :D Juuuuj...epk meg ne lássa mit irtam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Juuuuj...epk meg ne lássa mit irtam. :D Nekem is 2 literes ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nekem is 2 literes ^_^ Ha zolinak hozzáadjuk a váltót meg önindító meg akksi akkor kijön a 2 liter. Ugyhogy pszzzzzt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Mi lessz abból az autóból? Mozgó diszkó vagy bordéjj vagy kurvakemény tuninggép vagy telefonfülke vagy mozgó oltár? ;) Ez ebben a sorrendben és összegezve :D először nyomja a dídzsét, aztán felveszi a kiscsajt majd valahol meg"khm" :D gyorsan elhajt aztán meg reménykedik, hogy nem volt-e valami nemi betegsége :D :P :P Én annyira nem vagyok oda a dízelért, szerintem eléggé kiábrándító, amikor pl. a vadi új, csilivili TDi nyomja a kormot, amikor odalép és ez nem egyedi eset, szóval nem hinném, hogy adagolóhibás vagy ilyesmi. A benzinest sokkal tisztábbnak tartom, főleg adott esetben egy etanolos alternatívával, még a dízel krumpliolajos alternatívája ellen is. Azt meg ki lehet bírni, hogy kicsit tovább kell pörgetni. Szerintem egy ugyanolyan korú/állapotú dízel sokkal szennyezőbb, mint egy benzines. Na de vedd alapul, hogy az a lényegesen nagyobb lóerőt sem a legyek hordják össze benne hanem oda azért kell némi anyag :P ugyanúgy mint az 1.2 100 lónak vagy az 1.4 140-nek :D vagy vegyük alapul a mi gépparkunkat- az enyém 1700 ccmmel 68 paci míg az asszonyé az 1248 ccmmel 70 ^_^ és kormol mindkettő mint a barom ha belelépek csak ugye a maci könnyebb is és az megy is ;) de mindettől függetlenül a fogyasztásuk ugyanazon hajtásnál közel azonos :D A benzines feltétlen tisztább bár láttam én már olyan szalonautót ami padlógázzal kezdte a pályafutását és biza az is lőtt akkora kormot mint bármelyikünké :P ami viszont a dízel előnye az alacsonyabb fordulati nyomaték és ezáltal az alacsonyabb fogyasztás, természetesen épeszű felhasználási körülmények közt :P mert ugye ha egy dízelt hajtanak akkor nem marad messze a benzinestől ;) viszont a mai kifinomult benzinesek is képesek közel dízeles fogyasztást produkálni.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ez ebben a sorrendben és összegezve ;) először nyomja a dídzsét, aztán felveszi a kiscsajt majd valahol meg"khm" :D gyorsan elhajt aztán meg reménykedik, hogy nem volt-e valami nemi betegsége ;) :D :P Na de vedd alapul, hogy az a lényegesen nagyobb lóerőt sem a legyek hordják össze benne hanem oda azért kell némi anyag ;) ugyanúgy mint az 1.2 100 lónak vagy az 1.4 140-nek :D vagy vegyük alapul a mi gépparkunkat- az enyém 1700 ccmmel 68 paci míg az asszonyé az 1248 ccmmel 70 ^_^ és kormol mindkettő mint a barom ha belelépek csak ugye a maci könnyebb is és az megy is ;) de mindettől függetlenül a fogyasztásuk ugyanazon hajtásnál közel azonos :D A benzines feltétlen tisztább bár láttam én már olyan szalonautót ami padlógázzal kezdte a pályafutását és biza az is lőtt akkora kormot mint bármelyikünké ;) ami viszont a dízel előnye az alacsonyabb fordulati nyomaték és ezáltal az alacsonyabb fogyasztás, természetesen épeszű felhasználási körülmények közt :P mert ugye ha egy dízelt hajtanak akkor nem marad messze a benzinestől ;) viszont a mai kifinomult benzinesek is képesek közel dízeles fogyasztást produkálni.. :P hehe...emlékszel amikor az enyémnek adtál 1 kövér gázt?? :P Még a füstölős korszakában.... :D ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 hehe...emlékszel amikor az enyémnek adtál 1 kövér gázt?? ;) Még a füstölős korszakában.... :P :P :D :D Kövér gázt? :P Csak lassan és finoman felpörgettem :D na azt még az unokabátyám Liaza se tudná lenyomni kormolásban.. ;) :D :P Jah, írt vissza a csaj.. ^_^ :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Kövér gázt? ^_^ Csak lassan és finoman felpörgettem :D na azt még az unokabátyám Liaza se tudná lenyomni kormolásban.. :P ;) ;) Hát úgy értem, hogy alapjárathoz képest a legmagasabb fordulat amin pörgött :D Kapott a pofájára :P de az aszfalt is meg a levegő is. Szép adag korom volt :P És mit írt???? Most is itt volt a naplónál kb 1 órája :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ez ebben a sorrendben és összegezve :D először nyomja a dídzsét, aztán felveszi a kiscsajt majd valahol meg"khm" :P gyorsan elhajt aztán meg reménykedik, hogy nem volt-e valami nemi betegsége ;) :D :P (1)Na de vedd alapul, hogy az a lényegesen nagyobb lóerőt sem a legyek hordják össze benne hanem oda azért kell némi anyag ;) ugyanúgy mint az 1.2 100 lónak vagy az 1.4 140-nek :D vagy vegyük alapul a mi gépparkunkat- az enyém 1700 ccmmel 68 paci míg az asszonyé az 1248 ccmmel 70 ^_^ és kormol mindkettő mint a barom ha belelépek csak ugye a maci könnyebb is és az megy is :D de mindettől függetlenül a fogyasztásuk ugyanazon hajtásnál közel azonos :D A benzines feltétlen tisztább bár láttam én már olyan szalonautót ami padlógázzal kezdte a pályafutását és biza az is lőtt akkora kormot mint bármelyikünké :P ami viszont a dízel előnye az alacsonyabb fordulati nyomaték és ezáltal az alacsonyabb fogyasztás, természetesen épeszű felhasználási körülmények közt :P mert ugye ha egy dízelt hajtanak akkor nem marad messze a benzinestől ;) viszont (2)a mai kifinomult benzinesek is képesek közel dízeles fogyasztást produkálni.. :P És ez a lényeg: 1) Nekem a 2.0 16V (benzines) ugyanúgy 150 lovas, mint pl. egy 2.0 TDi, mégsem nyom kormot kövér gázra (na jó, az enyém igen, mert a hengerfejet lassan mókolni kéne, de ez csak a kora miatt van, de amit előzőleg írtam, hogy egy ugyanilyen korban lévő dízel rosszabb lenne). 2) Ez is a dízel ellen szól, mert ma már a fogyasztás sem érv már a dízel mellett és tegyük hozzá megint a károsanyag kibocsájtást, amire mondjuk sokan tesznek (bevallom nekem is fontosabb a teljesítmény), de ha nem muszáj, akkor minek kormoljunk, ha kevesebb anyagból is megcsinálják a legyek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hát úgy értem, hogy alapjárathoz képest a legmagasabb fordulat amin pörgött :P Kapott a pofájára ;) de az aszfalt is meg a levegő is. Szép adag korom volt ;) És mit írt???? Most is itt volt a naplónál kb 1 órája :D :P Hát szép ^_^ Ez maradjon inkább az én kis titkom :D :P majd msnen bemásolom.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 muha ha :P egyébként a gyári rezgéscsillapítást pótoltam, ésremélhetőleg valamennyivel hő és hangszigeteltebb islesz ^_^ most jönnek ilyennel az ajtók ;) ;) :D neeem és nincs urban legendes műszerfalragasztás technokollal :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 neeem és nincs urban legendes műszerfalragasztás technokollal :P ;) ;) Pedig 1x megnézném a fejed mikor be vagy cibálva :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hát szép ^_^ Ez maradjon inkább az én kis titkom :D ;) majd msnen bemásolom.. ;) Oké.Lesz belőle valami kis szórakozás, vagy hasonló? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Oké.Lesz belőle valami kis szórakozás, vagy hasonló? :D ;) Khm.. :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ... neeem és nincs urban legendes műszerfalragasztás technokollal ;) ;) :D És amúgy Árpinak is hívnak mi? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 hehe...emlékszel amikor az enyémnek adtál 1 kövér gázt?? :D Még a füstölős korszakában.... ^_^ :P ;) ;) Add oda Tiv cartársnak. Neki van elképzelése a kövér gázról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Khm.. ;) :P :D Add oda Tiv cartársnak. Neki van elképzelése a kövér gázról Himba? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 És ez a lényeg: ..hogyha most ott tartanék, hogy autót vegyek akkor 16nz vagy inkább sh :D azt teszek a környezetvédelemre :D zabál ez is-az is ^_^ csak azt még én is képes vagyok kalapáccsal meg spájszervassal megjavítani :D :P :P :P Himba? ;) Brutálszép és nagyon csini az a csaj.. :D Mivel nem az övé lehet hf plusz tsai.. ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ..hogyha most ott tartanék, hogy autót vegyek akkor 16nz vagy inkább sh :P azt teszek a környezetvédelemre :D zabál ez is-az is ^_^ csak azt még én is képes vagyok kalapáccsal meg spájszervassal megjavítani :D :P ;) ... Nekem, ha cűgölős családi autónak kéne, akkor egy C20NE pl. Astra Caravan-t vennék (ha már ez a topik ;) ) . Annak a motornak úgyis kb. dízeles a nyomatékgörbéje és azt aztán tényleg lehet pajszerral is javítani olyan igénytelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Add oda Tiv cartársnak. Neki van elképzelése a kövér gázról Hja, egy dízeles, aki tudja hogy kell tolni a szekérnek :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ..hogyha most ott tartanék, hogy autót vegyek akkor 16nz vagy inkább sh :D azt teszek a környezetvédelemre :D zabál ez is-az is ^_^ csak azt még én is képes vagyok kalapáccsal meg spájszervassal megjavítani :D :D :P Brutálszép és nagyon csini az a csaj.. :P Mivel nem az övé lehet hf plusz tsai.. :P ;) ;) hehe... :P Bizony :D Na dobbantok haza. Szerúúúú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hja, egy dízeles, aki tudja hogy kell tolni a szekérnek :D ^_^ Soltvadkerti Burnout :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nekem, ha cűgölős családi autónak kéne, akkor egy C20NE pl. Astra Caravan-t vennék (ha már ez a topik :P ) . Annak a motornak úgyis kb. dízeles a nyomatékgörbéje és azt aztán tényleg lehet pajszerral is javítani olyan igénytelen. Jaja :P anno úgy indultam el, hogy 2.0 és min 120 ló de inkább 150 felett :D de egy valamire való se volt a szemem előtt, a jelenlegit kivéve így maradt a kompromisszum.. :D Hja, egy dízeles, aki tudja hogy kell tolni a szekérnek ^_^ :P Az biztos ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Soltvadkerti Burnout :D Most hétvégén, az az előzőn ^_^ a bmwsek adtak a burnoutnak Soltvadkerten ;) :P Most nézem Diszkó Sándor klubtárs képe illene is a kocsiba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Most nézem Diszkó Sándor klubtárs képe illene is a kocsiba ;) Jóóreggeeeeelt.. ^_^ :P Nem garantálom de lehet az is van valahol 1-2 kisebb egész darab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts