m_petya Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hi! Rég jártál errefelé. A legegyszerűbb, ha a levétel előtt kihúzod a 0-állás pöckét, és megnézed, hova áll be a mutató, ugyanoda kell visszatenned utána ^_^ Sok Boldogat kívánok a ma ünneplőknek! :P Pont az a bajom, hogy nem mutat pontosan. Szóval meg akarom nézni, hogy nem mozdult e el a mutató. Belövöm a mutatót 70re, és a TID szerint akkor megyek 50-el. Amúgy írtam ezt a problémát tegnap a sebességváltó topicba. Ha oda beleolvasol, akkor átláthatod a problémámat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Juuuuuj ezek a franciák sehol sincsenek. :D Bazze, ezek voltak valaha világbajnokok??? ^_^ :P ;) Valaha a repülőgépgyártásban is elölrébb voltak, mint az Amcsik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Valaha a repülőgépgyártásban is elölrébb voltak, mint az Amcsik ^_^ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...port_17_C.1.jpg Ellenben autó helyett inkább parfümöket kellett volna gyártsanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Dáwid...Ajándékkal nemtok szolgálni, de régen ígértem 1 képet a kis tárolóról ami van az astrában. Tele van mindennel... :D van benne lőőőszer, olaajosdobozka, biztosítékok, injekciós izé, 1 kesztyűben a téli felnik csavarjai.stb... ^_^ És láttam 1 ilyen astrát.... Segge felemeleve az egekbe. Ott az enyémnek a széle :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Pont az a bajom, hogy nem mutat pontosan. Szóval meg akarom nézni, hogy nem mozdult e el a mutató. Belövöm a mutatót 70re, és a TID szerint akkor megyek 50-el. Amúgy írtam ezt a problémát tegnap a sebességváltó topicba. Ha oda beleolvasol, akkor átláthatod a problémámat :D Sztem nem kéne a TID-re hagyatkoznod, szerezz kölcsönbe egy GPS-t, vagy valahol az út mentén egy sebességmérővel hasonlítsd inkább össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Sztem nem kéne a TID-re hagyatkoznod, szerezz kölcsönbe egy GPS-t, vagy valahol az út mentén egy sebességmérővel hasonlítsd inkább össze. Vagy stopperral mérjed az útszéli oszlopkat, és számold ki ahogy Zotya ^_^ :D Hülyeséget félretéve FPepe módszerét ajánlom én is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Akkor megyek kunyerálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Csatlakozom az előttem szólókhoz. Boldog születésnapot, Dita és Dáwid! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Na figyu srác :P Norcinak van egy jó hawtolója, sztem olcsón megszámítja neked :P mostmár úgyis fullos a mocija úgyhogy bírni fogja :D azt toszogathatod a cityben csak nem ártana megültetni is.. ^_^ :P hmmm... ;) Nem kell az :D Fater a klinikán télen ifával tolja. Ilyen seprűs ifával... ;) elejére felteszik a nagy tolót és mehet a buli. Bár lehet Norci hótolója is tolná annyira mint az arra kitalált hótoló az ifán :D ilyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Boldog születésnapot Dáwid tesónak, és a fórumunk egyetlen női tagjának, Editnek ^_^ Hűha, mentségemre legyen, hogy itthon is mindíg elfelejtem a nők szülipanját/névanapját, gratula Edit, a legszebb kor! :D (Az elektromosból hoztam át.) A tapasztalt szemeket nehéz megtéveszteni. :P Még az enyém, de a kép kb. 5 éves. Nem tudom hol lelte meg. Halihó, ha azt mondom hiányoztál elhiszed? ;) Ha él addig... Egyébként ennél japánban durvább csak: ott a középsulis csajok nagy része ebből fedezi az új telefon, meg egyéb játékszer árát, vannak utcák, ahol kinn állnak. Sajna messze van... ;) Ahol voltunk Budepesten a Lidlibe melózni van egy utca kint állnak a lányok, volt jópár 16-18-éves gyönyörű arcú lányka, kicsit el is szomorodtam milyen világ van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Halihó, ha azt mondom hiányoztál elhiszed? :P Azé nem kell langyulni :D bár tudom, hogy szr idő van.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Azé nem kell langyulni :D bár tudom, hogy szr idő van.. ^_^ Jóvanna, csak kicsit nyaliztam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Köszönöm szépen Mindenkinek, akinek az eszébe jutottam ma. :D Annak külön is, aki telefonon köszöntött fel. :P Nagyon jólesett! Aranyosak vagytok! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 ...a legszebb kor! ^_^ Húszéves koromban is ezt mondták, csak azóta eltelt 14 év. ...és megöregedtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 ...és megöregedtem. :P Jah :D önbizalomhiányos.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Jah :D önbizalomhiányos.. ^_^ Csak némi önirónia. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Csatlakozom az előttem szólókhoz és nagyon boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Húszéves koromban is ezt mondták, csak azóta eltelt 14 év. ...és megöregedtem. :P Bezzeg amikor azt mondták nyanya, az meg nem tetszett. ;) Furcsa, én meg nem veszem észre a koromat, a multkor is mentünk a suliba a lányok elé, jöttek anyukák, mondom csókolom! Erre az asszony: B+ vagy 10 évvel fiatalabbak nálad! ^_^ :D Nem érzem magam 34 évesnek. ;) Anyukám is szokta mondogatni, már 5 éves korodban annyi eszed volt mint most. :P Már akkor is egy géniusz voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Jóvanna, csak kicsit nyaliztam. ^_^ Róla ugyis lepereg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Róla ugyis lepereg :D Tudom. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Már akkor is egy géniusz voltam. ;) Rád tapadt a hardver címkéje? :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Rád tapadt a hardver címkéje? :D ^_^ :P Sértéseid leperegnek a magasabb rendű inteligenciámról, egyszerű földi halandó. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Bezzeg amikor azt mondták nyanya, az meg nem tetszett. :P Furcsa, én meg nem veszem észre a koromat, a multkor is mentünk a suliba a lányok elé, jöttek anyukák, mondom csókolom! Erre az asszony: B+ vagy 10 évvel fiatalabbak nálad! :P ^_^ Nem érzem magam 34 évesnek. ;) Anyukám is szokta mondogatni, már 5 éves korodban annyi eszed volt mint most. :P Már akkor is egy géniusz voltam. :P Nem lehet a kedvembe járni, mi? :D Csak viccelődtem az előbb. :D Kedves volt amit írtál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Sértéseid leperegnek a magasabb rendű inteligenciámról, egyszerű földi halandó. ^_^ :P A lézerkardod mikor tilt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Üdv. valaki nem tud megbízható jó szállást mátrafüred és annak vonzáskörzetében hotel formájában. elszeretnék tölteni családommal 4 napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts