Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Most nézem a tévét... Baja beesett a víz alá. ^_^ A Pennymarketben arra nem volt idejük hogy kimenjenek az üzletből, a bevásárlókocsit már töki érő vízben tolták ki :D

Elküldve

amikor olajkályhám volt, velem is előferdült, hogy ahhoz hogy beinduljon benzint kellett beleraknom jócskán.. szal nem igazán nagy hír - nekem :D ^_^

Amugy meg nagy csalódást okoztatok ma este.....mindenki. Meg sem kérditek, hogy mitől benzinszagú a mancsom. :P
Elküldve
Amugy meg nagy csalódást okoztatok ma este.....mindenki. Meg sem kérditek, hogy mitől benzinszagú a mancsom. ^_^

Benzintől.

Gondoltuk hogy ezt még valahogy kiokokodjuk :P :D

Elküldve
Benzintől.

Gondoltuk hogy ezt még valahogy kiokokodjuk ;) :D

Há jóvan de távol áll tőlem a benga... :P Ja és most, hogy igy rákérdeztél leszedtem a feliratot az autó oldaláról. Olyan nagynak tűnik. ^_^

Elküldve
Há jóvan de távol áll tőlem a benga... ;) Ja és most, hogy igy rákérdeztél leszedtem a feliratot az autó oldaláról. Olyan nagynak tűnik. :P

Leszedted? ^_^ Nekem tetszett :D

Elküldve
Leszedted? ^_^ Nekem tetszett :D

Jó de nem volt 100% egyenes és néhol nagyobb köz volt a betük közt. Mindenki szívta a vérem, hogy leszedtem minden feliratot meg emblémát róla s akkor a legnagyobb cuccot rajta hagyom.

Elküldve

Hááát a zenét nem nagyon hallani a csontok zörgésétől. :P

Mi a szőrömmel tudom a retkes benga szagot uninstalálni a kezemről? Na most járjon a szájatok bengás társaság ;)

Idővel. Amúgy is minek leszedni, Benzinszag. ^_^

Dáwid! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D

Bizony, ezt neked!Klikk ide! :D

Elküldve

Köszönöm ^_^ , viszont ;)

Bizony, ezt neked!Klikk ide! :P

Köszi :D

Boldog születésnapot Dáwid tesónak, és a fórumunk egyetlen női tagjának, Editnek ;)

Köfke (az első felét :P )

Elküldve
Heppit mind2-nek!

Köcc ^_^

(dízelben nincs? :P :P )

Isten - Isten az ünneplőknek!

Meglesz ;) kk

Én is csatlakozom Nagyon Boldog Születésnapot Dáwid.. ;) :D a gázpedálod érjen bokáig :P

Köcke, Ha esetleg bokáig érne, akkor majd visszataposom :D :P

Elküldve

Én is mindkettőtöknek! taps.gif

pias.gif

Elküldve
...

Ui: ahányszor ránézek a képedre, mindig Tápiószecső cartárs jut eszembe, ugyanilyen kinézetű autója van (volt?).

(Az elektromosból hoztam át.)

A tapasztalt szemeket nehéz megtéveszteni. :D

Még az enyém, de a kép kb. 5 éves. Nem tudom hol lelte meg.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.