Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Na de kérlek, én nős vagyok :P ;) küldjed már komám, küldjed.. ^_^ Biztos nem volt aki lefárassza.. :D :P Tudom főnököm, Tudom... Nekem is van barátnőm...aztán...nah.. ;) Ment a személyes üzi :D :P :P :D
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Tudom főnököm, Tudom... Nekem is van barátnőm...aztán...nah.. :P Ment a személyes üzi ;) :P :D :D Gyááá, ott van ám a kiscsaj ;) :D a hűűhás fotók még olyanok sincsenek mint az ájvivesek.. :D Há'baromi jól néz ki... :P :P ^_^
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Gyááá, ott van ám a kiscsaj :P ;) a hűűhás fotók még olyanok sincsenek mint az ájvivesek.. :D Há'baromi jól néz ki... ;) :D ^_^ Sanci szerelmes. :P :P
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sanci szerelmes. ^_^ :P Nem a ;) de volnának elképzeléseim a ma estével kapcsolatban.. ;) :D
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Visit My Website Ő sem rossz :P szép lábak :D Ja szép vékonyak, ha kitépném nem is vérezne, egy comb legyen vastag. :D Hi mindenki! Azt hallottam ,hogy azért is lehet a rángatás a kocsimban,mert a kipufogógáz visszavezető csővet ki kellene tisztítani ;) Nekem az hol van,ha van? ;) Kössze Sehol, a mienkből kihagyták. :P Ma egy irodában pakolásztuk a bútorokat, nem volt egyszerű úgy megcsinálni, hogy mindekinek tetszen, meg el is férjenek. Egy csaj nem jött még megnézni hová raktuk az íróasztalát, hát odaraktam a sarokba, mögötte hagytam 80 centi helyet ott mindenki befér. Beviharzik a hölgyemény, olyan 130kiló, egy combja mint az én derekam. :D Aszonygya szerinted az az asztal ott jó helyen van???? ^_^ Öööö, izéééé :P még nincs beállítva, csak odaraktam úgy nagyjából..... :P
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Ja szép vékonyak, ha kitépném nem is vérezne, egy comb legyen vastag. :P Tessék Zotya. :D ^_^
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Tessék Zotya. :D ^_^ Ez már nekem is sokk. :P
Najsz88 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül jó bontót Miskolcon és Hajdú-biharban? előre is kösz!
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül jó bontót Miskolcon és Hajdú-biharban? előre is kösz! A 37-esen Szerencs felé láttam párat, Hajdúban meg bőven kerül. :D
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Engem még egyszer se mértek be ;) Fatert már igen.... Bár részemről...ami késik nemmúlik... Sajnos 1szer be fognak ezt tudom... :P Fő az optimista hozzáállás ;) Hi mindenki! Azt hallottam ,hogy azért is lehet a rángatás a kocsimban,mert a kipufogógáz visszavezető csővet ki kellene tisztítani ^_^ Nekem az hol van,ha van? :D Kössze Igaz is, csak nem a Te motorodra :D
m_petya Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Fő az optimista hozzáállás :D Igaz is, csak nem a Te motorodra :P Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. ^_^
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. :D Nehéz, de nem lehetetlen, egy Győri srácnak, szintén Petya, van olyan elképesztő kartergáza, hogy ha nem húzza le csövet az injektorról szabályosan megfolytja a motort.
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Ahhoz kéne EGR szelep is nem? Anélkül kicsit nehéz lenne. :D Persze. Ez a cső, meg az EGR szelephez. Valójában nem is a csövet kell igazán takarítani hanem a szelepet, de azt is inkább lecsukni a p.csába ^_^
zozor Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Tessék Zotya. :D ^_^ Baszkiii... Megtelt a teló memóriája, ajdnem lefagyott... Ilyet ne csinálj többet lécci...:-D
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Baszkiii... Megtelt a teló memóriája, ajdnem lefagyott... Ilyet ne csinálj többet lécci...:-D Facé' kell minden linkre rányomkodni... :D ^_^
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Fő az optimista hozzáállás ^_^ Igaz is, csak nem a Te motorodra :P Sejtettem,ezért kérdeztem ha van akkor hol,mert én sem tudtam róla hogy van,de egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje :D Mind1 ,azért kössze mindenki ;)
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje ^_^ Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sejtettem,ezért kérdeztem ha van akkor hol,mert én sem tudtam róla hogy van,de egy "szerelő" mondta azt is nézzem meg,neki most nincs ideje :D Mind1 ,azért kössze mindenki :P Én azért odavittem volna keresse-mutassa meg, hogy legközelebb te is megtaláld. ^_^
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D A szakmát igen, csak a júzer autóját nem ^_^ :P
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Biztos nagyon jól is érti a szakmáját.. :D Aham :P Többet nem is viszem oda a kocsit! Szomszédom ajánlotta,hogy milyen jól dolgozik meg minden ^_^
Guest Sanci Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 A szakmát igen, csak a júzer autóját nem :P ;) Én is jobban értek a fauvé 2.0 tédéí motorhoz mint a sajátoméhoz.. :D ^_^
Pötty86 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 A szakmát igen, csak a júzer autóját nem :D ^_^ Az mit jelent hogy júzer autóját nem?
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Az mit jelent hogy júzer autóját nem? Az ötlet jó volt, csak a júzer>user>felhasználó (Te) autóját (kocsid) nem ismeri, mert akkor tudta volna hogy nincs benne.
Hjoe Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Az mit jelent hogy júzer autóját nem? user autója. user=felhasználó Szóval a szakmát érti, csak a te autódat nem...
Recommended Posts