Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :(

A maradékot lefotózhatnád, h a jelenlevők okuljanak, és esetleg ne törni kelljen.

Filózgattam én is azon, h nem kell oda. Nade tömessem ki gittel utána, és fényeztessem telibe? Hát... Elég gány lenne.

Megosztás:

Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :(

Én már szedtem le, de nem volt valami EU konform, ezért nem akartam okoskodni. Simán belüről ráfogtam az elején is kipattintottam. Nemtom van-e rá valami hivatalos leszedési mód.

Megosztás:

Én minden évben le szoktam szedni. Kiszedni az alá szorult szemetet + mocskot. A hátuljánál kezdem, ujjal erősen alá kell marni! Aztán szép óvatosan lepattog végig. Csak a patentok tartják, semmi csavar nincs benne! Ha használsz tetőcsomagtartót, akkor nem jó ötlet a fényezése, mert azok a csúszó takarók könyem összecsikaródnak!

Szerintem.... :(

Megosztás:

amúgy mos' kivételesen +in' Pistának van igaza...

az a korszaka régebben volt!

én már mondtam is nekije múltkori gsi meetingnél, hogy veszített régi fényéből, majd rá 2 percre rá be kellett látnom, hogy kontrája olyan jól sikerült, hogy vissza kellett vonnom felelőtlen kijelentésem :(

Megosztás:

Aztec!

Most engedtesse meg Nekem had legyen egy kis szőke fürt a hajamban...

Szal miért is lenne jó ez az echte puncis topic? :(

Csak azé' kérdem, me' Én nem beszélni szeretek róla. 8)

Pííísta!

Most játszuk azt, hogy Én vagyok a továbbtanulási tanácsadód...

Mennyééé politikusnak! :twisted:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.