MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :( A maradékot lefotózhatnád, h a jelenlevők okuljanak, és esetleg ne törni kelljen. Filózgattam én is azon, h nem kell oda. Nade tömessem ki gittel utána, és fényeztessem telibe? Hát... Elég gány lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én át szeretném fényezni, aztán visszaraknám. Annyit nem ér amekkora melóval el lehetne nyomtalanul tüntetni. Szerintem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 lenyomod gombokat (mer ugye kettö van a sinen)....utána toligatni kell...nyil irányába ...de leirni ezt igy elég nehéz....probálgatni kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én át szeretném fényezni, aztán visszaraknám. Annyit nem ér amekkora melóval el lehetne nyomtalanul tüntetni. Szerintem :? Színre? Hm, nem is rossz ötlet. Szedd csak le! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :( Én már szedtem le, de nem volt valami EU konform, ezért nem akartam okoskodni. Simán belüről ráfogtam az elején is kipattintottam. Nemtom van-e rá valami hivatalos leszedési mód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Sztem Gergő is mást políroztatna szívesen. :( Gabi bá meg ismer :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én is erre gondoltam, csak mielött letöröm, meghalgatom valaki hasznos tanácsait -gondoltam én :( Én minden évben le szoktam szedni. Kiszedni az alá szorult szemetet + mocskot. A hátuljánál kezdem, ujjal erősen alá kell marni! Aztán szép óvatosan lepattog végig. Csak a patentok tartják, semmi csavar nincs benne! Ha használsz tetőcsomagtartót, akkor nem jó ötlet a fényezése, mert azok a csúszó takarók könyem összecsikaródnak! Szerintem.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Az ötlet jónak tünt nekem is (hiszen én találtam ki) :( Kicsit dolgozgatók, aztán nekimegyek. A fejleményeket megírom, vagy ide, vagy pedig a "keres" rovatba, hogy tetölécet vennék. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Pjoc! Köszi! Na ez már konkrét tanács. Már megyek is pattintani. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Opel16v! milyen benzint szoktál tankolni a WRC-dbe? 95, 98, 99+, vagy adalékolsz hozzá vagy speciális üzemanyagod van hozzá? Én azt hallottam hogy toluollal nagyon mennek a gépek, csak nem lesznek hosszú életűek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 mos' maj' jön a metabondos vakerral figyeld meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 mos' maj' jön a metabondos vakerral figyeld meg :( Mi legyen ? Írjunk helyette választ mi ? Úgy is zdujuk mit fog körmölni :wink: :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Shima 98. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Shima 98. :( tévedtünk Pista :( ne haragudj ezé' Gabi16V magaslaba vóóóót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 tévedtünk Pista :( ne haragudj ezé' Gabi16V magaslaba vóóóót :wink: Várjunk még a hibás következtetések levonásával !!!! Azt még nem írta le, hogy mi is az a "Shima" :wink: :D :D :D :D Biztos valami új csodaszer :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szerintem Gergő érti ezt a tájszólást. 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szerintem Gergő érti ezt a tájszólást. 8) :( biza 8) gabi láttad a hájbóllt hemi részéről? asszem ezt híjják úgy h hüjje leszek kihagyni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szerintem Gergő érti ezt a tájszólást. 8) :( Szerintem ez még gyengébb válasz volt, mit az én felvetésem :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Aztec! Mit? :( Pííísta! Szerintem nem. De látom ma megint kötözködős kedvedben vagy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 hogy hemi pedzegette,h ugyanmár csináljunk egy echte puncis topikot. ezt most nem tudtam mégvirágabb nyelven mondani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szerintem nem. De látom ma megint kötözködős kedvedben vagy. :( Mindig ez az utolsó mentsvárad, amikor már nem tudsz mit írni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 amúgy mos' kivételesen +in' Pistának van igaza... az a korszaka régebben volt! én már mondtam is nekije múltkori gsi meetingnél, hogy veszített régi fényéből, majd rá 2 percre rá be kellett látnom, hogy kontrája olyan jól sikerült, hogy vissza kellett vonnom felelőtlen kijelentésem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Aztec! Most engedtesse meg Nekem had legyen egy kis szőke fürt a hajamban... Szal miért is lenne jó ez az echte puncis topic? :( Csak azé' kérdem, me' Én nem beszélni szeretek róla. 8) Pííísta! Most játszuk azt, hogy Én vagyok a továbbtanulási tanácsadód... Mennyééé politikusnak! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 me2 Gabi, csak 1 másik topikban említve lett,h kell echte hely ahova jóni képek mehetnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts