Guest Sanci Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Megjött a Zasszony száguldozásának eredménye....50 helyett 72 km/h. Az mennyit is ér? ^_^ 30 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Megjött a Zasszony száguldozásának eredménye....50 helyett 72 km/h. Az mennyit is ér? :P 30 :D Jaja. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Rájukfér, úgy is nagy a szájuk a fogyitopicban. :P ^_^ Számold ki! ;) Kösz Öcsibácsi, Istenkirály vagy ( leborulós szmájli). :D http://kep.psharing.com/373495.jpg Olyan mintha vadi új lenne, szinte sajnálom leszabni a helyéről, csak ugye más a felfogatásom. Még nem tudom belejátszani, "sajnos" 3/4-tankom van. Biztos jó halk lesz. Azt az alsó szűrőt hol lehet kapni külön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Rájukfér, úgy is nagy a szájuk a fogyitopicban. :D :P Számold ki! :P Engem nem hat meg....másfél év alatt még nem szoktam hozzá teljesen. Hiába, az 1.8-as után a szívem azt súgná add el a fenébe és vegyél benzines omegát (legalább), de az eszem szerint jójez....occó etetni, könnyebb odafigyelni a sebessághatárokra :P Azé nem mindegy, hogy 20 lityi nafta---->380 km a pesti dugókban :P ;) Köszi a linket :D 30 ^_^ Köszi ;) Elvitte a hálószoba parkettáját..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Azt az alsó szűrőt hol lehet kapni külön? Pölö itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tudtátok, hogy megszünt az ncore, meg az összes nagyobb magyar hasonló oldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Pölö itt. Nekem pont olyan kellene mint a képen. Talán van nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tudtátok, hogy megszünt az ncore, meg az összes nagyobb magyar hasonló oldal? Visit My Website Tudunk róla. Én az elsők között megtudtam, jött pár telefon hívás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Visit My Website Tudunk róla. Én az elsők között megtudtam, jött pár telefon hívás. ^_^ Nincs meccs? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nincs meccs? :D ^_^ Még másfél óra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nincs meccs? :D :P Tössék? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tössék? :D Most zajlik valami amit világbajnokságnak hívnak...tudod ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem tudom mit vagytok úgy oda :D ma egyedül egy 6-os bömbivel és egy Evo 7-tel nem bírtam a 4-esen :D az összes többit toltam le a p..ba.. ;) :P Én Tiv.-ét láttam menet közben, bevallom, kellemes meglepetés volt. ^_^ Sokkal lomhábbnak gondoltam a dízeleket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Most zajlik valami amit világbajnokságnak hívnak...tudod :D Tudom, de nem értettem a kérdését. ^_^ Amúgy nemsokára jönnek haveromék, elvisszük az egyik tv-nket haveromhoz és ott sörözés közben meccset nézünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tössék? ^_^ Melyik részét nem érted? :D Csak azért emeltem ki a hozzászólásodat, hogy tudd neked szól. Nincs meccs? Azaz nem tévét nézel, ha tudsz fórumozni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hát ilyen se sűrűn van, hogy délben én töröm meg a csendet. :P :D Jelentem, nem mindegyik manuális állítású fényszóróból lehet elektromos állításút csinálni. Miután kb. a duplájába kerül az elektromos állítású, úgy döntöttem nem cserélem vissza, inkább lemondok erről a komfortról. ;) Ezt ki mondta? Simán befaragtam....egy kis kreativitás, egy-két célszerszám és meg is van :D ;) Amúgy melyik oldali kéne? Van egy balosom szabadon.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tudom, de nem értettem a kérdését. :D Amúgy nemsokára jönnek haveromék, elvisszük az egyik tv-nket haveromhoz és ott sörözés közben meccset nézünk. ^_^ Fráncűzise vagy Mekszikáná??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Én Tiv.-ét láttam menet közben, bevallom, kellemes meglepetés volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 El sem hiszitek hogyan jártam ma reggel. Egy körorvosi rendelőt újjítunk fel, mellette van a doktornő szolgálati lakása, átt lehet menni bentről is. Reggel nem volt túl meleg, hosszúnadrágban mentem melózni, aztán mire odeértünk rájöttem, hogy melegem lesz. 7-kor úgy sincs mozgás, beálltam a sarokba, hosszúnadrág le, rövidbe bújtam volna bele, kinyílik az átjáróajtó, dokinő beviharzik, a festőt kereste, mint utólag kiderült. Persze ahogy bejött a szeme sarkából látta, hogy van ott valaki, hátranézett, én meg ott álltam polóban, zokniban, egyik kezemben a melegítőnaci, a másikban a rövid. :P Aszondja, hoppá, bocsánat. Semmi frappáns nem jutott eszembe, egy szál facba, mondom neki, he-he látott már ilyet nem? ^_^ Aszondja persze, és ment tovább. :D Egész nap kerültem , a lányához jött a barátnője délben vihogtak meg felém pislogtak, azt se tudtam hová nézzek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Melyik részét nem érted? :D Csak azért emeltem ki a hozzászólásodat, hogy tudd neked szól. Nincs meccs? Azaz nem tévét nézel, ha tudsz fórumozni. :D Most nincs meccs, majd lesz. :D :P Ne legyé bunkóóóó. :P :P El sem hiszitek hogyan jártam ma reggel. Egy körorvosi rendelőt újjítunk fel, mellette van a doktornő szolgálati lakása, átt lehet menni bentről is. Reggel nem volt túl meleg, hosszúnadrágban mentem melózni, aztán mire odeértünk rájöttem, hogy melegem lesz. 7-kor úgy sincs mozgás, beálltam a sarokba, hosszúnadrág le, rövidbe bújtam volna bele, kinyílik az átjáróajtó, dokinő beviharzik, a festőt kereste, mint utólag kiderült. Persze ahogy bejött a szeme sarkából látta, hogy van ott valaki, hátranézett, én meg ott álltam polóban, zokniban, egyik kezemben a melegítőnaci, a másikban a rövid. ;) Aszondja, hoppá, bocsánat. Semmi frappáns nem jutott eszembe, egy szál facba, mondom neki, he-he látott már ilyet nem? :P Aszondja persze, és ment tovább. ^_^ Egész nap kerültem , a lányához jött a barátnője délben vihogtak meg felém pislogtak, azt se tudtam hová nézzek. ;) Kellemetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ezt ki mondta? Simán befaragtam....egy kis kreativitás, egy-két célszerszám és meg is van :D ;) Amúgy melyik oldali kéne? Van egy balosom szabadon.... :D A szerelőm, meg az egyik villamosságis kollégája. Én azt mondtam neki, hogy simán átrakható, mindenféle alakítás nélkül, mert ezt logikáztam ki abból, hogy "átrakható". ;) Mindkét oldalit le kellett cserélni, komolyabb kavicsfelverődés miatt, de köszönöm! ^_^ Mindegy túlélem. Mivel sosem kellett fizetnem neki, ilyen dolgokért nem reklamálnék. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 El sem hiszitek hogyan jártam ma reggel. Egy körorvosi rendelőt újjítunk fel, mellette van a doktornő szolgálati lakása, átt lehet menni bentről is. Reggel nem volt túl meleg, hosszúnadrágban mentem melózni, aztán mire odeértünk rájöttem, hogy melegem lesz. 7-kor úgy sincs mozgás, beálltam a sarokba, hosszúnadrág le, rövidbe bújtam volna bele, kinyílik az átjáróajtó, dokinő beviharzik, a festőt kereste, mint utólag kiderült. Persze ahogy bejött a szeme sarkából látta, hogy van ott valaki, hátranézett, én meg ott álltam polóban, zokniban, egyik kezemben a melegítőnaci, a másikban a rövid. :P Aszondja, hoppá, bocsánat. Semmi frappáns nem jutott eszembe, egy szál facba, mondom neki, he-he látott már ilyet nem? ^_^ Aszondja persze, és ment tovább. :D Egész nap kerültem , a lányához jött a barátnője délben vihogtak meg felém pislogtak, azt se tudtam hová nézzek. ;) Hi! Ez cink,de ettől szép az élet :D ;) Még ha neked esett volna mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 :D Már bizseregtek az ujjaid, mikor írok valami olyasmit amibe bele lehet kötni vagy ki lehet forgatni, mi? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 El sem hiszitek hogyan jártam ma reggel. Egy körorvosi rendelőt újjítunk fel, mellette van a doktornő szolgálati lakása, átt lehet menni bentről is. Reggel nem volt túl meleg, hosszúnadrágban mentem melózni, aztán mire odeértünk rájöttem, hogy melegem lesz. 7-kor úgy sincs mozgás, beálltam a sarokba, hosszúnadrág le, rövidbe bújtam volna bele, kinyílik az átjáróajtó, dokinő beviharzik, a festőt kereste, mint utólag kiderült. Persze ahogy bejött a szeme sarkából látta, hogy van ott valaki, hátranézett, én meg ott álltam polóban, zokniban, egyik kezemben a melegítőnaci, a másikban a rövid. :P Aszondja, hoppá, bocsánat. Semmi frappáns nem jutott eszembe, egy szál facba, mondom neki, he-he látott már ilyet nem? ^_^ Aszondja persze, és ment tovább. :D Egész nap kerültem , a lányához jött a barátnője délben vihogtak meg felém pislogtak, azt se tudtam hová nézzek. ;) Ilyenkor jön az, hogy: anyukád már kapott, ti is szeretnétek? ;) Már bizseregtek az ujjaid, mikor írok valami olyasmit amibe bele lehet kötni vagy ki lehet forgatni, mi? :D Persze, erre vártam már egy hónapja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Én Tiv.-ét láttam menet közben, bevallom, kellemes meglepetés volt. :D Sokkal lomhábbnak gondoltam a dízeleket. ^_^ Ugye hogy nem lomha az? :P És ugye hogy nem is zakatol? ;) Igaz, a tiéd azért halkabb. De hát, benyás. :P ;) Te meg mit röhögsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts