mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Sziasztok! Holnap délután megyünk az asszonnyal a Lurdyba. Szeretne egy új telefont venni. Mikortályt szoktatok ott lenni? :D Percre pontosan nem tudom mikor kezd gyűlni a nép, de este nyolc előtt nem túl sanszos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Percre pontosan nem tudom mikor kezd gyűlni a nép, de este nyolc előtt nem túl sanszos. Köszi hát majd meglátom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hát ilyen se sűrűn van, hogy délben én töröm meg a csendet. :P :D Jelentem, nem mindegyik manuális állítású fényszóróból lehet elektromos állításút csinálni. Miután kb. a duplájába kerül az elektromos állítású, úgy döntöttem nem cserélem vissza, inkább lemondok erről a komfortról. ;) Kiderült, hogy a hűtőventillátorom azért nem működik, mert valami valahol zárlatos. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QEB3LpyCGso Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QEB3LpyCGso Ebaytuning.de... Vegyük meg, rakjuk fel, fújjuk le. Ollé. Kreatív gondolkodás minek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ma vezettem egy 1.7D Opel Combo-t. ^_^ Könnyeb a szervója, mint a VW-Jé. :P Nagyon furcsa volt alacsonypadlóst vezetni ennyi Astranélküliség és VW vezetgetés után. :D Köszönöm elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ma vezettem egy 1.7D Opel Combo-t. :P Könnyeb a szervója, mint a VW-Jé. ;) Nagyon furcsa volt alacsonypadlóst vezetni ennyi Astranélküliség és VW vezetgetés után. :D Köszönöm elég. Szokod az erőt? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ma vezettem egy 1.7D Opel Combo-t. ^_^ Könnyeb a szervója, mint a VW-Jé. :P Nagyon furcsa volt alacsonypadlóst vezetni ennyi Astranélküliség és VW vezetgetés után. :D Köszönöm elég. Hogy áll az autód javítása? ;) Azt tudom, hogy a fényezőre vársz. Arra gondolok, hogy gyári új elemeket kapsz a sérült részek helyett vagy nem fizetné ki úgysem a gyári drága dolgokat a biztosító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Szokod az erőt? :D Ha az erőnek ilyen zakatoló hangja van, akkor inkább nem kérem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hát ilyen se sűrűn van, hogy délben én töröm meg a csendet. :P :D Jelentem, nem mindegyik manuális állítású fényszóróból lehet elektromos állításút csinálni. Miután kb. a duplájába kerül az elektromos állítású, úgy döntöttem nem cserélem vissza, inkább lemondok erről a komfortról. ;) Kiderült, hogy a hűtőventillátorom azért nem működik, mert valami valahol zárlatos. ^_^ Szia! Sziasztok! :D Nekem elektromos van benne... de sosem használom. Még akkorsem ha meg van pakolva a hátulja. Állandóan középállásban van. ;) Viszont mégis van 1 dolog amit majd tél előtt fogok venni bele. Valami szép fehéres fényű izzó :P De az még odébb van. :P Hálistennek. NEmsokára záróra... legyen már vége :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hogy áll az autód javítása? ;) Azt tudom, hogy a fényezőre vársz. Arra gondolok, hogy gyári új elemeket kapsz a sérült részek helyett vagy nem fizetné ki úgysem a gyári drága dolgokat a biztosító? Itt a válasz. ^_^ Ha az erőnek ilyen zakatoló hangja van, akkor inkább nem kérem. :D Most vérig sérted minnyá a traktorosokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Hogy áll az autód javítása? :P Azt tudom, hogy a fényezőre vársz. Arra gondolok, hogy gyári új elemeket kapsz a sérült részek helyett vagy nem fizetné ki úgysem a gyári drága dolgokat a biztosító? Nem biztosítózás történt, hanem a károkozó saját zsebből állja. Eddig 50k a költség, elvileg péntekre lesz meg. Elvileg. Bár látszólag nem komoly a kár (lökős és ajtócsere, valamint jobb hátsó sárvédőív), de gyári alkatrészbe nem olcsó és a fösték se. Lehetséges lett volna a GTK. Jameg hátfal is deformálódott, valamint a hátsó ajtó zárhídja, de aztán beszéltem a biztosítási ügynökömmel és az Allianz azonnal fizetett volna 200k-t zsebbe. ^_^ Már nagyon hiányzik. Természetesen, ha nem úgy kapom vissza, ahogy előzőleg kinézett, akkor feljebb viszem a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Itt a válasz. ^_^ Most vérig sérted minnyá a traktorosokat. :P Nem... Lepereg :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Szia! Sziasztok! ^_^ Nekem elektromos van benne... de sosem használom. Még akkorsem ha meg van pakolva a hátulja. Állandóan középállásban van. :D Viszont mégis van 1 dolog amit majd tél előtt fogok venni bele. Valami szép fehéres fényű izzó :P De az még odébb van. ;) Hálistennek. NEmsokára záróra... legyen már vége ;) Én rendszeresen használom, igaz a jobb oldali nem üzemel. Illetve a motor pörög, de a foncsor nem mozog vele. :D Amúgy annyit használom, hogy éjszaka tökig vagy 1-es állásba állítom, nappal meg totál le (3), mert minek világíjjon előre napközben. :P Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Én rendszeresen használom, igaz a jobb oldali nem üzemel. Illetve a motor pörög, de a foncsor nem mozog vele. ^_^ Amúgy annyit használom, hogy éjszaka tökig vagy 1-es állásba állítom, nappal meg totál le (3), mert minek világíjjon előre napközben. :D Szerintem. Multkor néztem amúgy, hogy működik-e... Közel voltam a falhoz hallottam hogy a motor pörög de nem láttam változást. Hátrébb álltam, onnantól már jól látható volt, hogy mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem biztosítózás történt, hanem a károkozó saját zsebből állja. Eddig 50k a költség, elvileg péntekre lesz meg. Elvileg. Bár látszólag nem komoly a kár (lökős és ajtócsere, valamint jobb hátsó sárvédőív), de gyári alkatrészbe nem olcsó és a fösték se. Lehetséges lett volna a GTK. Jameg hátfal is deformálódott, valamint a hátsó ajtó zárhídja, de aztán beszéltem a biztosítási ügynökömmel és az Allianz azonnal fizetett volna 200k-t zsebbe. :P Már nagyon hiányzik. Természetesen, ha nem úgy kapom vissza, ahogy előzőleg kinézett, akkor feljebb viszem a dolgokat. :D Szerencséje van a károkozónak, mert látom, hogy nem belöle akarsz meggazdagodni. Viszonylag kevésnek tünik az az 50 ropi a károkért. Szurkolok, hogy ha kész lesz, szebb legyen, mint új korában! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Szerencséje van a károkozónak, mert látom, hogy nem belöle akarsz meggazdagodni. Viszonylag kevésnek tünik az az 50 ropi a károkért. Szurkolok, hogy ha kész lesz, szebb legyen, mint új korában! :D Nem tudom milyen volt új korában, mert 2004-es német import. :P Köszi! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem tudom milyen volt új korában, mert 2004-es német import. ;) Köszi! ^_^ Nézted a motor-topicot? Lenne egy kis gondom a gyertyákkal vagy nem tudsz hozzászólni? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem biztosítózás történt, hanem a károkozó saját zsebből állja. Eddig 50k a költség, elvileg péntekre lesz meg. Elvileg. Bár látszólag nem komoly a kár (lökős és ajtócsere, valamint jobb hátsó sárvédőív), de gyári alkatrészbe nem olcsó és a fösték se. Lehetséges lett volna a GTK. Jameg hátfal is deformálódott, valamint a hátsó ajtó zárhídja, de aztán beszéltem a biztosítási ügynökömmel és az Allianz azonnal fizetett volna 200k-t zsebbe. ^_^ Már nagyon hiányzik. Természetesen, ha nem úgy kapom vissza, ahogy előzőleg kinézett, akkor feljebb viszem a dolgokat. :D A 200 realis ár! 50-el nagyot bux! (vagy magyarosan bukoll :P ) 50 még a piktornak sem elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 A 200 realis ár! 50-el nagyot bux! (vagy magyarosan bukoll :D ) 50 még a piktornak sem elég. De nem ám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 A 200 realis ár! 50-el nagyot bux! (vagy magyarosan bukoll ^_^ ) 50 még a piktornak sem elég. De nem ám :P Egy szót sem említettem arról, hogy a festő már ki van fizetve ebből az összegből. Ez csak a karosszéria. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ha az erőnek ilyen zakatoló hangja van, akkor inkább nem kérem. :D Nem tudom mit vagytok úgy oda :D ma egyedül egy 6-os bömbivel és egy Evo 7-tel nem bírtam a 4-esen :P az összes többit toltam le a p..ba.. ;) :P A 200 realis ár! 50-el nagyot bux! (vagy magyarosan bukoll :P ) 50 még a piktornak sem elég. Ajajj :D tavaly a maci új lökije festetlenül 84-be fájt a csávónak ^_^ legközelebb ne rodeózzon a parkolóban pótcsokival :P és szépen végződött így az éve, pláne az újéve.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Megjött a Zasszony száguldozásának eredménye....50 helyett 72 km/h. Az mennyit is ér? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Most vérig sérted minnyá a traktorosokat. ;) Rájukfér, úgy is nagy a szájuk a fogyitopicban. ;) :P Megjött a Zasszony száguldozásának eredménye....50 helyett 72 km/h. Az mennyit is ér? :D Számold ki! :D Kösz Öcsibácsi, Istenkirály vagy ( leborulós szmájli). ^_^ Olyan mintha vadi új lenne, szinte sajnálom leszabni a helyéről, csak ugye más a felfogatásom. Még nem tudom belejátszani, "sajnos" 3/4-tankom van. Biztos jó halk lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts