opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 A leggyorsabb köröm az első volt, igaz ott még nem ismertem a pályát, és próbáltam a féltengelyre vigyázni (látszik is a visszafogottságom a flikkflakk részeken...). De a másik két körben már gond volt a mocival, az megdobta az időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 szép az a 2. kör :( elején a 40. sec környékén még néztem kicsit szervófilingesen fogod a kormányt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 "szervófilingesen fogod a kormányt " Azért még nem WRC... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 igen-igen de utána már mejen a lóba :( tényleg Gabi a poén kedvéért nem mértétek még a 0-100at? mert így első bliccre igen meglepődtem,h mennyire megy 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 "mejen a lóba " He? vászmákogsz? :( Nem mértem, de olyan 9 körül lehet ráérzésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 arra utaltam,h elején még lájtos kormánytekergetés a végére elég komoly vezetéstechnikai bemutatóba mejen át :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ez azért lehetséges, ugyanis a pálya eleje gyors és viszonylag unalmas volt, míg a második fele már technikás és izgalmas. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ez azért lehetséges, ugyanis a pálya eleje gyors és viszonylag unalmas volt, míg a második fele már technikás és izgalmas. :( Ezt láttuk 8) Kollegáim itt csokiztak :( Nemhiába projektor és a folyósoi csend 1 dologra jó - csövön hallgatni a versenyed 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Jó munkahelyed van... Semmi meló, csak élvezkedés... Legalább vannak jó csajok is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Jó munkahelyed van... Semmi meló, csak élvezkedés... Legalább vannak jó csajok is? :( a jó jelző szinónimáit most nem kezdem el sorolni :( jó csajok... jók lehettek ezelött 50 évvel :roll: de esse biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 "jók lehettek ezelött 50 évvel " Valamiben lehet hogy jók voltak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Valamiben lehet hogy jók voltak... :( most is jók.... valamiben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nincs itt köztünk egy keresztúri GSi-s arc? A Ferihegyi-Pesti úti kereszteződésnél előzött meg, nagyon szép, tűzpiros GSi-vel. Na, szal csak gratula a kocsijához, ha ismeritek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 jo kis 2 oldalas magánbeszélgetés megy itt Gabi vs Gergő .... amugy Gabi sosem találom a nyomorult galériádat ! a francnak kell el dugni! :( aggyá má pontos linket te =) szerkesztek; ez a pálcika emberes izé???!!! há ide sza*ok minnnyá... montam h ne dugd el :( cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ennyi kell Lacee :( Nővérkéd hogy van :?: amúgy Gabi oldalára ahányx felmejek én is 5 percig keresem a galériát oszt' mindig leesik, hogy azok az anorexiás tekergő alakok 5vözik nekünk a galériát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nem tudom, nekem 1ből +lett a galéria, meg a videjók. :( Gabi, jól toltad neki, kár, h csúszott ezerrel. Ja, meg atom a verda hangja. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( nah végre vlki aki szintén nem látja az amorf alakjaidat gabi!! :)cseréld le!! :D ha kell szerkesztek én neked egy szép galéria feliratot :( és még olvas6ó is lesz :D Hát Gergő , köszöni megvan még :D most épp diétázik :lol: nyár elötti kúra :D jah és várja a kuncsaftjait 1000L ! mehettek opelesek hozzá szépen sorba kézápolásra :D mert alig van vendége... :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 szólj nekije h menni akarok :( azt a galéria dolgot én sem értettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Lacee! Pedig nem egy IQ teszt az oldal. :( Nekem nem a kezemet kellene ápolni, so nem sok hasznát veszem a nővérednek. :( Leslie! Nem csúszott az. Kicsit nagy krafttal közlekedtem néhány helyen. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hát mondjuk az a galéria felirat engem is elsöre megobbantott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 De legalább egyedi... :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Így is lehet mondani :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nah elökerültél te szlalom király?! :( akkor is csinálj másik feliratot ! a többség megszavazta :lol: vagy kérem kapcsoljjja ki ! :D amugy jok a videjok und télleg szépen muszikál a gép bár ez mindig is szépen muzsikált :D apropo faja nagyon a beömő móka az astrán!!!még jo h nálad a design másodlagos elem ;D Gergő te meg küldessz sömöst növéremnek és már mehetsz is kezet poliroztatni hozzá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ugyan a karosszéria címüben már megkérdeztem, de nem tolongtak a válaszadók. Astra F tetöléc leszedés. Roncsolás nélkül. Tolom, húzom, csavarom, lököm, taszajtom vagy ráncigálom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 A motortető leginkább a súlya miatt lett rácsinálva. :( Sztem Gergő is mást políroztatna szívesen. :( MOMC! Sajna azt még nem szedtem le, ebben nem tudok segíteni. De tetőn nincs csavar, úgyhogy valami patentos vagy rászorulós lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts