Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A leggyorsabb köröm az első volt, igaz ott még nem ismertem a pályát,

és próbáltam a féltengelyre vigyázni (látszik is a visszafogottságom a

flikkflakk részeken...). De a másik két körben már gond volt a mocival,

az megdobta az időt.

Elküldve

igen-igen de utána már mejen a lóba :(

tényleg Gabi a poén kedvéért nem mértétek még a 0-100at?

mert így első bliccre igen meglepődtem,h mennyire megy 8)

Elküldve
  Idéz
Ez azért lehetséges, ugyanis a pálya eleje gyors és viszonylag unalmas volt, míg a második fele már technikás és izgalmas. :(

Ezt láttuk 8)

Kollegáim itt csokiztak :(

Nemhiába projektor és a folyósoi csend 1 dologra jó - csövön hallgatni a versenyed 8)

Elküldve
  Idéz
Jó munkahelyed van... Semmi meló, csak élvezkedés... Legalább vannak jó csajok is? :(

a jó jelző szinónimáit most nem kezdem el sorolni :(

jó csajok... jók lehettek ezelött 50 évvel :roll:

de esse biztos!

Elküldve

Nincs itt köztünk egy keresztúri GSi-s arc? A Ferihegyi-Pesti úti kereszteződésnél előzött meg, nagyon szép, tűzpiros GSi-vel.

Na, szal csak gratula a kocsijához, ha ismeritek. :(

Elküldve

jo kis 2 oldalas magánbeszélgetés megy itt Gabi vs Gergő ....

amugy Gabi sosem találom a nyomorult galériádat ! a francnak kell el dugni! :( aggyá má pontos linket te =)

szerkesztek; ez a pálcika emberes izé???!!! há ide sza*ok minnnyá... montam h ne dugd el :( cső

Elküldve

Ennyi kell Lacee :(

Nővérkéd hogy van :?:

amúgy Gabi oldalára ahányx felmejek én is 5 percig keresem a galériát oszt' mindig leesik, hogy azok az anorexiás tekergő alakok 5vözik nekünk a galériát :(

Elküldve

:( nah végre vlki aki szintén nem látja az amorf alakjaidat gabi!! :)cseréld le!! :D ha kell szerkesztek én neked egy szép galéria feliratot :( és még olvas6ó is lesz :D

Hát Gergő , köszöni megvan még :D most épp diétázik :lol: nyár elötti kúra :D jah és várja a kuncsaftjait 1000L ! mehettek opelesek hozzá szépen sorba kézápolásra :D mert alig van vendége... :/

Elküldve

Lacee!

Pedig nem egy IQ teszt az oldal. :(

Nekem nem a kezemet kellene ápolni, so nem sok hasznát veszem a nővérednek. :(

Leslie!

Nem csúszott az. Kicsit nagy krafttal közlekedtem néhány helyen. 8)

Elküldve

nah elökerültél te szlalom király?! :( akkor is csinálj másik feliratot ! a többség megszavazta :lol: vagy kérem kapcsoljjja ki ! :D amugy jok a videjok und télleg szépen muszikál a gép bár ez mindig is szépen muzsikált :D apropo faja nagyon a beömő móka az astrán!!!még jo h nálad a design másodlagos elem ;D

Gergő te meg küldessz sömöst növéremnek és már mehetsz is kezet poliroztatni hozzá :(

Elküldve

Ugyan a karosszéria címüben már megkérdeztem, de nem tolongtak a válaszadók. Astra F tetöléc leszedés. Roncsolás nélkül. Tolom, húzom, csavarom, lököm, taszajtom vagy ráncigálom?

Elküldve

A motortető leginkább a súlya miatt lett rácsinálva. :(

Sztem Gergő is mást políroztatna szívesen. :(

MOMC!

Sajna azt még nem szedtem le, ebben nem tudok segíteni. De tetőn

nincs csavar, úgyhogy valami patentos vagy rászorulós lehet.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.