astrásgyerek Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Az a csollány! Nem a Szilveszter, hanem amivel tele van az árokpart amikor muszáj bemennem az erdőbe pisilni, és rövidnadrág van rajtam. :P Ne szivass, 100-al nem is tud repülni egy darázs. :P :D Mákod volt, hogy le tudtad venni a bukót, képzeld ha beledagad a fejed. ;) Még jó, hogy csak a lábodat támadják! :D Dehogynem :D sőőt, akkor még csak tolatott! ;) :D Csupa jóindulat vagy ;) :P :P A legjobban az idegesített, hogy az a k.cs.g földidarázs elrepült, és nem tudtam bosszútállni :P^_^ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Gyárekek, kezdődik!!! Mármint az érettségi. 7:30kor megmondják, ki mikor lesz, én asszem kedden kerülök sorra- legalábbis remélem, mert még át akarom olvasni az anyagot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Gyárekek, kezdődik!!! Mármint az érettségi. 7:30kor megmondják, ki mikor lesz, én asszem kedden kerülök sorra- legalábbis remélem, mert még át akarom olvasni az anyagot :D Híjnye..zabszem még befér? ^_^ Voltam olyan ideges mint az állat. ;) De azzal nyugtattam magam, hogy a statisztika szerint majdnem mindenki átmegy. Volt a sulban egy pedellus-udvari munkás-hóhányó ürge, ritka negy tapló volt, kérdeztük, magának van érettségije? Há mán hogyne vóna, ide gyártam én is! ;) Na bakker, akkor mi mi a factól fosunk?! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Hát azért annyira no para, mert nem bízom a véletlenre, de az az egészséges félelem megvan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Hát azért annyira no para, mert nem bízom a véletlenre, de az az egészséges félelem megvan... ^_^ Nekem csak történelemből volt félnivalóm, ezért aztén előtte annyi nappal ahány tétel volt megfogadtam, hogy 1nap/1tétel. Persze bactam tanulni, azért aztán lett belőle 1nap /2 tétel....stb. Persze kihúztam Hitler hatalomra jutását, vagy valami ilyesmit, amiről halvány lila gőzöm sem volt. Beszéltem valamit a zsidók deportálásáról, meg hogy virslit meg sört osztogattak, hogy megfogják a népet a pártnak. Na aztán a 4 évig tök szigorú töritanár elkezdett kérdezni, hogy ugye így volt, meg ugye ekkkor volt, én meg bólogattam. 2-el átengedtek. Egyik osztálytársam meg kihuzta a tételt, visszaadta, de nem engedték neki, vallaták, de nem ment. Mégis visszaadta a tételt, aztán kihúzta ugyanazt mégegyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sok sikert :D Én olyan kibaszott álmosan megyek most be dolgozni..éjszaka a vállam miatt alig aludtam. Alig bírtam ráfeküdni :D :P áú.. Az a csollány! Nem a Szilveszter, hanem amivel tele van az árokpart amikor muszáj bemennem az erdőbe pisilni, és rövidnadrág van rajtam. :P Csollány???Így még nem is hallottam, de tök jól hangzik ^_^ ;) Debreceniek úgy hívják,hogy csalán, kint viszont nagyszülőknél csillánt. ;) Mennyibe kerül Astra F dizelhez Mahle dugattyú??? Multkor egy ember ( biciklivel járó, okoskodó, hozzánemértő tuskó ) elkezdte magyarázni hogy egy generálozás kijön egy 100asból, engem átkúrtak, és egy Mahle dugattyú 6-8ezer forint, egy új hengerfej, kompletten pedig 30... Ahoz képest enyém 70 volt...Fel tud húzni az ilyen nagyon.. Ott okoskodott meg mindenféle idiótának elhordott hogy engem hogy átb*sztak. Meg azt mondja, !!!!vadiújan!!!! tud dizelbe adagolót szintén 30ért. Mondtam neki, adjon már telefonszámot... De akkor hirtelen nem tudott mondani. Gyööökér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok Szerintetek hol találok olyan kis műanyag bizbaszt, ami a motorháztető kitámasztókart rögzíti? Mi lehet a neve? Nagyon zörög menet közben és már rég eltört.... A UNIX honlapján nem találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok Szerintetek hol találok olyan kis műanyag bizbaszt, ami a motorháztető kitámasztókart rögzíti? Mi lehet a neve? Nagyon zörög menet közben és már rég eltört.... A UNIX honlapján nem találom. Opel Boltban, vagy Csergőnél biztosan kapsz. Megmondod, hogy a kitámasztókart amibe be lehet pattintani, az kell, tudni fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok Szerintetek hol találok olyan kis műanyag bizbaszt, ami a motorháztető kitámasztókart rögzíti? Mi lehet a neve? Nagyon zörög menet közben és már rég eltört.... A UNIX honlapján nem találom. A száma: 90191598, 11 80 215. 500Ft darabja, 2 hete vettem az enyémhez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 A száma: 90191598, 11 80 215. 500Ft darabja, 2 hete vettem az enyémhez is. Tengermély tiszteletem és köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 TE JÓISTEN :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ez már 3baros ac volt... ;) 430ekm futott neből volt, nem csoda, hogy elhalt. Am nem vicces, mert lurdynál kajak beletolattak a seggébe.... Miért ;)? Ja télleg, neked már SE-d van. :P Tudom, hogy nem vicces, mert csak most olvastam, hogy beletolattak. :D Komolyan testvérek. ^_^ Mennyire küldték meg? Fotó? Kérdésedre előre válaszolva: enyém még mindig nincs kész. Eddig 50k lett ráköltve és a fényezőre kell várni, aki még nincs kifizetve. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 meg szilikonzsír. Az utsó 1 évben csak a polcról látta :D na jó, a ajtókéderek meg a tetőablak kédere ősszel át lettek kenve de semmi több.. ;) Marha jó vétel. De nem az isten háta mögött ;) egy hasonló kéró lett volna itt helyben, azonnal beköltözhetően (haveroméké volt, elváltak) 5 milláért hozzám vágták volna a tulajdonlapot csak vegyük meg :P ott a gond hogy lóvé a világban sem, meg mire, a melóhelyem vagy fizet vagy nem és így ugye nem lehet belemenni dolgokba :D se az áprilisi lóvémat se a májusit nem láttam még ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Az utsó 1 évben csak a polcról látta :P na jó, a ajtókéderek meg a tetőablak kédere ősszel át lettek kenve de semmi több.. :D De nem az isten háta mögött ;) egy hasonló kéró lett volna itt helyben, azonnal beköltözhetően (haveroméké volt, elváltak) 5 milláért hozzám vágták volna a tulajdonlapot csak vegyük meg ;) ott a gond hogy lóvé a világban sem, meg mire, a melóhelyem vagy fizet vagy nem és így ugye nem lehet belemenni dolgokba :D se az áprilisi lóvémat se a májusit nem láttam még ^_^ Erre J0hnny reagálni fog. Hol van Palika? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Na hello mindenki! Most hoztam el a kocsit szervízből,megtörtént az Ac pumpa csere :P A dúrva az ,hogy hetek óta büdös volt a kocsiban,és nem tuttam mitől, aztán most a szerelő ledöbbentett! ^_^ Egy rohadt egér volt a bűnös!!! Azt mondta ingyen agyon csapta, ;) ezért nem számol rá a végösszegre :D Az autó idefele nem rángatott,de majd kiderűl hosszab távon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 TE JÓISTEN :D ^_^ :P hol lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 hol lehet venni? Biztos lehet házilag csinálni. Autód méretére vágott átlátszó fólia, és felragasztva rá valami fehér matrica. :D Vagy felfestve rá, vagy ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ja télleg, neked már SE-d van. :P Tudom, hogy nem vicces, mert csak most olvastam, hogy beletolattak. ;) Komolyan testvérek. ^_^ Mennyire küldték meg? Fotó? Kérdésedre előre válaszolva: enyém még mindig nincs kész. Eddig 50k lett ráköltve és a fényezőre kell várni, aki még nincs kifizetve. ;) :D Nem látszik semmi. A csomiajtó díszlécén láttam egy kis behorpadást, de azt is csak ha úgy esik rá a fény, itthon már nem találtam meg.. :D A másik srác lökösén jobban látszik, pedig az fényezetlen vót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Nem látszik semmi. A csomiajtó díszlécén láttam egy kis behorpadást, de azt is csak ha úgy esik rá a fény, itthon már nem találtam meg.. ^_^ A másik srác lökösén jobban látszik, pedig az fényezetlen vót. :P Ki volt az amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ki volt az amúgy ? :D Egy debreceni srác, jött ő is Jennersdorfba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Egy debreceni srác, jött ő is Jennersdorfba... Áhám. Tali képek kapcsán sztájlingon nézelődjek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Áhám. Tali képek kapcsán sztájlingon nézelődjek ? Egy galériát már bedobott az egyik srác, meg pár külföldi van...visszakeressem? asdgfa adfadsgha Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Van 50.000 ért egy francia rendszámost Német turbós (azt hiszem) CD felszereltségű astra F a környéken eladó, ma lehet elugrok megnézni. Már az elektromos ablak miatt is megéri, azt majd lehet elpasszolom! :D Nekem főleg a moci kellene, mivel a donorba benyás volt! Lábán megy, csak lejárt a francia műszakija... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Egy galériát már bedobott az egyik srác, meg pár külföldi van...visszakeressem? asdgfa adfadsgha Kösziiiiiii, gondolom, más is beleles majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Egy debreceni srác, jött ő is Jennersdorfba... Milyen kocsi volt? :D Mármint színre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts