Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az a csollány! Nem a Szilveszter, hanem amivel tele van az árokpart amikor muszáj bemennem az erdőbe pisilni, és rövidnadrág van rajtam. :P

Ne szivass, 100-al nem is tud repülni egy darázs. :P :D

Mákod volt, hogy le tudtad venni a bukót, képzeld ha beledagad a fejed. ;)

Még jó, hogy csak a lábodat támadják! :D

Dehogynem :D sőőt, akkor még csak tolatott! ;) :D

Csupa jóindulat vagy ;) :P :P A legjobban az idegesített, hogy az a k.cs.g földidarázs elrepült, és nem tudtam bosszútállni :P^_^ :P :D

Megosztás:

Gyárekek, kezdődik!!! Mármint az érettségi. 7:30kor megmondják, ki mikor lesz, én asszem kedden kerülök sorra- legalábbis remélem, mert még át akarom olvasni az anyagot :D

Híjnye..zabszem még befér? ^_^ Voltam olyan ideges mint az állat. ;) De azzal nyugtattam magam, hogy a statisztika szerint majdnem mindenki átmegy. Volt a sulban egy pedellus-udvari munkás-hóhányó ürge, ritka negy tapló volt, kérdeztük, magának van érettségije? Há mán hogyne vóna, ide gyártam én is! ;) Na bakker, akkor mi mi a factól fosunk?! :P

Megosztás:

Hát azért annyira no para, mert nem bízom a véletlenre, de az az egészséges félelem megvan... ^_^

Nekem csak történelemből volt félnivalóm, ezért aztén előtte annyi nappal ahány tétel volt megfogadtam, hogy 1nap/1tétel. Persze bactam tanulni, azért aztán lett belőle 1nap /2 tétel....stb. Persze kihúztam Hitler hatalomra jutását, vagy valami ilyesmit, amiről halvány lila gőzöm sem volt. Beszéltem valamit a zsidók deportálásáról, meg hogy virslit meg sört osztogattak, hogy megfogják a népet a pártnak. Na aztán a 4 évig tök szigorú töritanár elkezdett kérdezni, hogy ugye így volt, meg ugye ekkkor volt, én meg bólogattam. 2-el átengedtek. Egyik osztálytársam meg kihuzta a tételt, visszaadta, de nem engedték neki, vallaták, de nem ment. Mégis visszaadta a tételt, aztán kihúzta ugyanazt mégegyszer. :D

Megosztás:

Sok sikert :D Én olyan kibaszott álmosan megyek most be dolgozni..éjszaka a vállam miatt alig aludtam. Alig bírtam ráfeküdni :D :P áú..

Az a csollány! Nem a Szilveszter, hanem amivel tele van az árokpart amikor muszáj bemennem az erdőbe pisilni, és rövidnadrág van rajtam. :P

Csollány???Így még nem is hallottam, de tök jól hangzik ^_^ ;) Debreceniek úgy hívják,hogy csalán, kint viszont nagyszülőknél csillánt. ;)

Mennyibe kerül Astra F dizelhez Mahle dugattyú??? Multkor egy ember ( biciklivel járó, okoskodó, hozzánemértő tuskó ) elkezdte magyarázni hogy egy generálozás kijön egy 100asból, engem átkúrtak, és egy Mahle dugattyú 6-8ezer forint, egy új hengerfej, kompletten pedig 30... Ahoz képest enyém 70 volt...Fel tud húzni az ilyen nagyon.. Ott okoskodott meg mindenféle idiótának elhordott hogy engem hogy átb*sztak. Meg azt mondja, !!!!vadiújan!!!! tud dizelbe adagolót szintén 30ért. Mondtam neki, adjon már telefonszámot... De akkor hirtelen nem tudott mondani. Gyööökér

Megosztás:

Sziasztok

Szerintetek hol találok olyan kis műanyag bizbaszt, ami a motorháztető kitámasztókart rögzíti? Mi lehet a neve? Nagyon zörög menet közben és már rég eltört....

A UNIX honlapján nem találom.

Opel Boltban, vagy Csergőnél biztosan kapsz. Megmondod, hogy a kitámasztókart amibe be lehet pattintani, az kell, tudni fogják.

Megosztás:

Sziasztok

Szerintetek hol találok olyan kis műanyag bizbaszt, ami a motorháztető kitámasztókart rögzíti? Mi lehet a neve? Nagyon zörög menet közben és már rég eltört....

A UNIX honlapján nem találom.

A száma: 90191598, 11 80 215. 500Ft darabja, 2 hete vettem az enyémhez is.

Megosztás:

Ez már 3baros ac volt... ;) 430ekm futott neből volt, nem csoda, hogy elhalt.

Am nem vicces, mert lurdynál kajak beletolattak a seggébe....

Miért ;)?

Ja télleg, neked már SE-d van. :P

Tudom, hogy nem vicces, mert csak most olvastam, hogy beletolattak. :D Komolyan testvérek. ^_^ Mennyire küldték meg? Fotó? Kérdésedre előre válaszolva: enyém még mindig nincs kész. Eddig 50k lett ráköltve és a fényezőre kell várni, aki még nincs kifizetve. :P :D

Megosztás:

meg szilikonzsír.

Az utsó 1 évben csak a polcról látta :D na jó, a ajtókéderek meg a tetőablak kédere ősszel át lettek kenve de semmi több.. ;)

Marha jó vétel.

De nem az isten háta mögött ;) egy hasonló kéró lett volna itt helyben, azonnal beköltözhetően (haveroméké volt, elváltak) 5 milláért hozzám vágták volna a tulajdonlapot csak vegyük meg :P ott a gond hogy lóvé a világban sem, meg mire, a melóhelyem vagy fizet vagy nem és így ugye nem lehet belemenni dolgokba :D se az áprilisi lóvémat se a májusit nem láttam még ^_^

Megosztás:

Az utsó 1 évben csak a polcról látta :P na jó, a ajtókéderek meg a tetőablak kédere ősszel át lettek kenve de semmi több.. :D

De nem az isten háta mögött ;) egy hasonló kéró lett volna itt helyben, azonnal beköltözhetően (haveroméké volt, elváltak) 5 milláért hozzám vágták volna a tulajdonlapot csak vegyük meg ;) ott a gond hogy lóvé a világban sem, meg mire, a melóhelyem vagy fizet vagy nem és így ugye nem lehet belemenni dolgokba :D se az áprilisi lóvémat se a májusit nem láttam még ^_^

Erre J0hnny reagálni fog. Hol van Palika? :P :P

Megosztás:

Na hello mindenki!

Most hoztam el a kocsit szervízből,megtörtént az Ac pumpa csere :P

A dúrva az ,hogy hetek óta büdös volt a kocsiban,és nem tuttam mitől,

aztán most a szerelő ledöbbentett! ^_^

Egy rohadt egér volt a bűnös!!!

Azt mondta ingyen agyon csapta, ;) ezért nem számol rá a végösszegre :D

Az autó idefele nem rángatott,de majd kiderűl hosszab távon!

Megosztás:

Ja télleg, neked már SE-d van. :P

Tudom, hogy nem vicces, mert csak most olvastam, hogy beletolattak. ;) Komolyan testvérek. ^_^ Mennyire küldték meg? Fotó? Kérdésedre előre válaszolva: enyém még mindig nincs kész. Eddig 50k lett ráköltve és a fényezőre kell várni, aki még nincs kifizetve. ;) :D

Nem látszik semmi. A csomiajtó díszlécén láttam egy kis behorpadást, de azt is csak ha úgy esik rá a fény, itthon már nem találtam meg.. :D

A másik srác lökösén jobban látszik, pedig az fényezetlen vót. :P

Megosztás:

Van 50.000 ért egy francia rendszámost Német turbós (azt hiszem) CD felszereltségű astra F a környéken eladó, ma lehet elugrok megnézni. Már az elektromos ablak miatt is megéri, azt majd lehet elpasszolom! :D

Nekem főleg a moci kellene, mivel a donorba benyás volt!

Lábán megy, csak lejárt a francia műszakija...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.