spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Kösssszii :rolleyes: Nekem ezt dobta : The remote host or network may be down. Please try the request again. Jól néz ki. Mondjuk gyorsan kiégetném asszem ;) Mikor mentek a raktárba ? Neked nem való az ilyen. Fél8at mondtam Márknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Zizihaverék elmentek ausztriába, találkozóra. Innen senki sem megy?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Zizihaverék elmentek ausztriába, találkozóra. Innen senki sem megy?? :rolleyes: Dehogynem, reggel 8kor indulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Dehogynem, reggel 8kor indulás. Jaaaaa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Úgy emlékszem hogy külső hőmérő hiba. :rolleyes: Nekem is van, de csak télen, nyárra megjavul. :D Tegyük fel... Azt mondanák.. az astráért cserébe adnak 1et tök ingyen, és ugyanannyit fogyaszt mint az astra... elcserélnéd? :D Ne offolj!!!! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Zizihaverék elmentek ausztriába, találkozóra. Innen senki sem megy?? :rolleyes: Jennersdorfba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jennersdorfba ? Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ja. Mi is megyünk. Innen: GPS 47.156737,16.464554 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Mi is megyünk. Innen: GPS 47.156737,16.464554 Holnap hajnalban (4-5körül) indul egy csapat, 8kor egy következő, mennek még délután is. Valamint szombaton is indul 1-2 turnus. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 ....Holnap hajnalban (4-5körül).... Ez de kemény :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jövök haza, Fóton megáll mögöttem egy sötétkék Tigra. Várunk a sorunkra, egyszercsak közelebb jön és hangosan felpörgeti a motort. ;) Benézek a visszapillantóba, és látom hogy integet. :rolleyes: Átfut az agyamon, hogy egyetlen Tigrás ismerősöm sincs. :D Próbálom "beazonosítani" az arcát, hátha csak a kocsi más... De a végén már olyan hevesen integetett, hogy elnevettem magam és visszaintegettem. :D Gyanús, hogy nem a márka iránti szeretet miatt volt a heves üdvözlés, hanem egyszerűen csak összetévesztett valakivel. :D Minnyá megkérdezem a Tigrásokat, hátha bevállalja valamelyikük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na helló mindenki! Régebben írtam hogy megáll az autó menet közben, meg chek lámpa felvillan,megtorpan az autó menet közben. Na most azt hiszem van egy tippem:többen mondták is lehetséges hibának a benzinpumpát. Ma megint megállt az autó,durrogott a leömlőnél mikor ugrált. Most a parkolóban csináltam azt hogy adtam gyújtást,kattant az ac relé,aztán hátulról a pumpa is hallatszott, és ezt ismételtem 3x. Aztán negyedikre nem jött semmi hang se előről se hátúlról,5.-re sem,majd 6. ra megint hallatszott :rolleyes: Ez akkor csak pumpa hiba lesz ugye? Hibakód nincs ;) Nos?Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na helló mindenki! Régebben írtam hogy megáll az autó menet közben, meg chek lámpa felvillan,megtorpan az autó menet közben. Na most azt hiszem van egy tippem:többen mondták is lehetséges hibának a benzinpumpát. Ma megint megállt az autó,durrogott a leömlőnél mikor ugrált. Most a parkolóban csináltam azt hogy adtam gyújtást,kattant az ac relé,aztán hátulról a pumpa is hallatszott, és ezt ismételtem 3x. Aztán negyedikre nem jött semmi hang se előről se hátúlról,5.-re sem,majd 6. ra megint hallatszott :rolleyes: Ez akkor csak pumpa hiba lesz ugye? Hibakód nincs ;) Nos?Ötlet? Vagy kontakt hiba az ECU-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na helló mindenki! Régebben írtam hogy megáll az autó menet közben, meg chek lámpa felvillan,megtorpan az autó menet közben. Na most azt hiszem van egy tippem:többen mondták is lehetséges hibának a benzinpumpát. Ma megint megállt az autó,durrogott a leömlőnél mikor ugrált. Most a parkolóban csináltam azt hogy adtam gyújtást,kattant az ac relé,aztán hátulról a pumpa is hallatszott, és ezt ismételtem 3x. Aztán negyedikre nem jött semmi hang se előről se hátúlról,5.-re sem,majd 6. ra megint hallatszott :rolleyes: Ez akkor csak pumpa hiba lesz ugye? Hibakód nincs ;) Nos?Ötlet? Pumpa csere nekem is volt MV6-ban. Hibakód ott sem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Vagy kontakt hiba az ECU-ban. Faxa,akkor még választhatok is melyiket cseréljem :rolleyes: Kőőősziiii ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Pumpa csere nekem is volt MV6-ban. Hibakód ott sem volt. Hát remélem az lesz,bár nem tom miért remélem,de remélem ;) Köszi neked is!!! Szerintem kicserélem a pumpát,oszt kiderűl :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Pumpa csere nekem is volt MV6-ban. Hibakód ott sem volt. Én is cseréltem pár hónapja, és az enyémben sem volt hibakód. Bár nekem menet közben nem állt le, csak akkor volt gond ha újra akartam indítani. (Bocsánat, cseréltettem. Nem ugyanaz. :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani a GM kódját egy alkatrésznek? A szóban forgó kütyü a következő: 1996-os Opel Astra 5 ajtós, X14XE motorhoz főtengelyszíjtárcsa. A lényeg az Astrán van, mert Corsa/Tigra tárcsám már van itthon, ami X14XE motorhoz van, de Astrára nem jó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hát remélem az lesz,bár nem tom miért remélem,de remélem :D Köszi neked is!!! Szerintem kicserélem a pumpát,oszt kiderűl ;) Nekem van egy MV6-ból. Igaz rossz. Csak fel kell újítatni és már be is építheted. :D 14000 körül volt az új. Én is cseréltem pár hónapja, és az enyémben sem volt hibakód. Bár nekem menet közben nem állt le, csak akkor volt gond ha újra akartam indítani. (Bocsánat, cseréltettem. Nem ugyanaz. :rolleyes: ) Az MV6-os is olyan volt. Vagy indult simán, vagy kalapácsos kongatásra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na helló mindenki! Régebben írtam hogy megáll az autó menet közben, meg chek lámpa felvillan,megtorpan az autó menet közben. Na most azt hiszem van egy tippem:többen mondták is lehetséges hibának a benzinpumpát. Ma megint megállt az autó,durrogott a leömlőnél mikor ugrált. Most a parkolóban csináltam azt hogy adtam gyújtást,kattant az ac relé,aztán hátulról a pumpa is hallatszott, és ezt ismételtem 3x. Aztán negyedikre nem jött semmi hang se előről se hátúlról,5.-re sem,majd 6. ra megint hallatszott :rolleyes: Ez akkor csak pumpa hiba lesz ugye? Hibakód nincs ;) Nos?Ötlet? Faxa,akkor még választhatok is melyiket cseréljem :D Kőőősziiii :D Ha felnyomja a nyomást a pumpa, akkor utánna nem fog búgni azonnal a követellező próbálkozáskor csak egy kis idő, talán fél perc mulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hali! Nah megvolt a napi jócselekedet... G astra kereszteződésbe leállt, segítettem félretolni. Csávónak lángolt a motor mögött/alatt valami...illetve ezt ő mondta. mondtam neki próbáljon már indítózni 1et. Önindító meg se mukkant...én arra gyanakodok... És rohadt büdös égett szaga volt.... Edit! Fel tudsz majd jönni msnre? Mondani akarok valamit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Edit! Fel tudsz majd jönni msnre? Mondani akarok valamit. ;) Mond csak nyugodtan, addíg nézem a tévét. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Mond csak nyugodtan, addíg nézem a tévét. :D :rolleyes: áááá.... ;) Nem is miattatok félek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 áááá.... :rolleyes: Nem is miattatok félek Tudod ez olyan duma, mint hogy alszik már a gyerek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Tudod ez olyan duma, mint hogy alszik már a gyerek? :D :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts