spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Kapnának. :D Azért az vakmeleg, hogy negyed óra alatt, csak a mindig meleg dolgokat felhozó Ádámka reagált a két csajszira. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....ójajj :rolleyes:.... Ezért nem értél rá ma este ? ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Ezért nem értél rá ma este ? :rolleyes: ;) :D :D Tomi023 hívott volna, de nem hívott.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sic_1.4-3901264 Mi marad a 60 paripából ha bekapcsolja a klímát? :rolleyes: És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272 Lehet hogy be van faragva valahova a műszerfalba.....Sajnos nem mindenki törekedik a gyári megoldásra. üdv. Na meg vannak a székek. A hátsók Egy pöttyet szélesebbek de be lesznek préselve. Az elsők minden hogyan nagyon jók, csak a sínnel kell mókolni. Szóval lesz vele munka de BENNE LESZ. Olyan nem volt amit nem tudtunk meg csinálni. :D Akit érdekel holnap lesznek képek Földi állapotban. Hétvége fele pedig már az elsők bent lesznek :D (kicsit optimista hozzáállás.) Mindenkit érdekel...De szerintem ezt már írtam...Nyomasd a képeket ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mindenkit érdekel...De szerintem ezt már írtam...Nyomasd a képeket :rolleyes: :D HOLNAP ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 HOLNAP :rolleyes: ÉGENFENN ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sly88 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Széép estét mindenkiek aki erre olvas! ebben a percben regisztráltam, óriási segítségre lenne szükségem! F karaván 1.4, 8v, tegnap a gyújtáselosztó megadta magát szén = 0. csere megvolt, utánna próbakör, pont mint elötte smile.gif kicsit "bubugott" a kipufogó már elötte is, csere után ez megmaradt. Hiba: nagyobb kigyorsításkor a motor megtorpan, lefullad, utánna le is áll,valamennyit hül utánna újra beindul, nagyon szabálytalanul jár. valaki találkozott már ilyennel? tapasztalat, ötlet hogy miért csinálhatja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Tomi023 hívott volna, de nem hívott.. :rolleyes: Páhhhhhhhh.... Akkor ennek örömére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Páhhhhhhhh.... Akkor ennek örömére :rolleyes: Miért nem vagyok meglepődve? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ....Mi marad a 60 paripából ha bekapcsolja a klímát? :rolleyes:.... Kevéske gondolom, de van hűs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nincs is jobb egy jó hideg barnasörnél. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Páhhhhhhhh.... Akkor ennek örömére :D http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115..._115_126584.jpg De geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :rolleyes: ;) :D Emléxem,beszabehu volt a kalocsai tecsóban,amiker ezt a képet csináltad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 De geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :rolleyes: ;) :D Emléxem,beszabehu volt a kalocsai tecsóban,amiker ezt a képet csináltad! :D Ne lopjad a wifit. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Ne lopjad a wifit. :rolleyes: ;) Nem lopom,vodás saját 3G! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Miért nem vagyok meglepődve? :rolleyes: Mert egyetemista vagy....ennyi ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nem lopom,vodás saját 3G! :D Megsérültél? ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 http://www.napiszar.com/wp-content/uploads...8_7584656_n.jpg ójajj :rolleyes: Hogy is szokta Márk mondani? Halálba! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hogy is szokta Márk mondani? Halálba! :rolleyes: Vagy "Hú de megbasználak angyalom!" ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 De geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :rolleyes: ;) :D Emléxem,beszabehu volt a kalocsai tecsóban,amiker ezt a képet csináltad! :D Te figyelj már. Szeliden általában hol szokott lenni a szállás ? Mármint 2009-ben ott volt valami csere-bere igaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Te figyelj már. Szeliden általában hol szokott lenni a szállás ? Mármint 2009-ben ott volt valami csere-bere igaz ? 3 camping van egymás melett,mind3 jó,nekem nem volt velük bajom,nem tom most melyikben lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Megsérültél? ;) :rolleyes: Annyira vidéken vagyunk,hogy itt semmi nincs,céges sticknet meg kollegánál van ma este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Annyira vidéken vagyunk,hogy itt semmi nincs,céges sticknet meg kollegánál van ma este. Jalapeno... On a Stick! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 3 camping van egymás melett,mind3 jó,nekem nem volt velük bajom,nem tom most melyikben lesz. Nem azért kérdeztem, mert bajom lett volna szállással, csak akkor most faházas megoldás lesz ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mert egyetemista vagy....ennyi :D :D :D :D Oszt ha az vagyok akkor minden hülyeséget láttam már, vagy mi? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Oszt ha az vagyok akkor minden hülyeséget láttam már, vagy mi? :rolleyes: ;) Alakul, de a teljesebb képért többet kellene járnod talikra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts