Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mi marad a 60 paripából ha bekapcsolja a klímát? :rolleyes:

És ebbe hol a klíma ? Csak mert nem találom a középkonzolon sehol a kapcsolóját...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-3767272

Lehet hogy be van faragva valahova a műszerfalba.....Sajnos nem mindenki törekedik a gyári megoldásra.

üdv. Na meg vannak a székek. A hátsók Egy pöttyet szélesebbek de be lesznek préselve. Az elsők minden hogyan nagyon jók, csak a sínnel kell mókolni. Szóval lesz vele munka de BENNE LESZ. Olyan nem volt amit nem tudtunk meg csinálni. :D Akit érdekel holnap lesznek képek Földi állapotban. Hétvége fele pedig már az elsők bent lesznek :D (kicsit optimista hozzáállás.)

Mindenkit érdekel...De szerintem ezt már írtam...Nyomasd a képeket ;) :D

Megosztás:

Széép estét mindenkiek aki erre olvas! ebben a percben regisztráltam, óriási segítségre lenne szükségem! F karaván 1.4, 8v, tegnap a gyújtáselosztó megadta magát szén = 0. csere megvolt, utánna próbakör, pont mint elötte smile.gif

kicsit "bubugott" a kipufogó már elötte is, csere után ez megmaradt. Hiba: nagyobb kigyorsításkor a motor megtorpan, lefullad, utánna le is áll,valamennyit hül utánna újra beindul, nagyon szabálytalanul jár. valaki találkozott már ilyennel? tapasztalat, ötlet hogy miért csinálhatja???

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.