Opeles90 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Aha most nézegettem azt is... a diesel nem nagyobb áramot vesz fel indításkor? Én úgy tudtam... :D Csak valami méretesebb darabot szeretnék. :D Hát őő az lehet, de a dízel menetközben nem használ el annyit.. vagy igen? Nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy az üzemanyagellátásnál kell neki 1 kevéske áram, hogy valami kis szelep vagy mittomén nyitva maradjon és kapjon gázolajat. a benzinesnek meg adja a szikrát. De javítsatok ki ha nem így van ;) ÚGy rémlik, hogy 75 Ah-s van nekem. Vagy 74 Ah... Tényleg nemtudom, még nem nagyon figyeltem meg. :rolleyes: a kettő közül valamelyik.
luszy Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE)
m_petya Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Sziasztok. Kérdés: Ha kinyomom a kuplungot enyhe sivitő hangot hallok. ha gázt adok erősödik, és ka kézzel megemelem a kuplungpedált teljesen megszünik a hang. Mikor a motor már üzemi hőfokon van már nem hallani. Mi lehet ez??? Köszi a segitséget. (X14XE) Kinyomócsapágy. Csere! :rolleyes:
zotya975 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Izzitógyertya vajon mi ? ;) Nem arra gondoltam, hanem ha jól tudom akkor a dieselben nagyobb a kompresszió, gondolom én nagyobb erő kell az átforgatásához. Vagy mittudomén. :rolleyes:
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme: Jajj de jóóó :D
beligrom Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jajj de jóóó :D énis akarom :D
invictus Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme: Jajj de jóóó :D Heningnek felismerhető a cipője. :D
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 énis akarom ;) Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz ;) Milyen telókat vettél? Mennyi volt? :rolleyes:
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Milyen telókat vettél? Mennyi volt? :rolleyes: Renault 19-ből valók. A kettő volt 2000 HUF
yankee Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Így,utólagosan mondhatom(bár sok mindent nem csináltam) Nem nehéz :rolleyes: Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet. TEHÁT milyen faudifejet használtatok?
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Nekem is meg kéne csinállnom. Meg volt csinálva csak az egyik úgy gondolta hogy KISZAKAD A FAUDIFEJ. Szóval kellene szereznem egy faudifejet. Ti milyen fejel tettétek be? Mert nekem csomi ajtón ami van faudifej az van a meglévőben. De le kellet metszenem a mentet. TEHÁT milyen faudifejet használtatok? 8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete! Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes:
yankee Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 8-as volt a faudifej amit használtunk, ezért fel kellett tágítani,mert amúgy 6-os csavar volt a motorháztetőt tartó zsanérnak a csavarja,meg ha hátulról előre teszed az stimmelt volna ,de a Renault telónak nagyobb volt a menete! Lényeg a lényeg,nem baj ha nagyobb a faudifej menetes része,a likat ahova betekered kitágítod :rolleyes: Téves. Ha hátulról teszem az opel gyári faudifejet az is vastagabb 8as. Én mondjuk a gyári faudifejet metszettem le.
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Téves. Ha hátulról teszem az opel gyári faudifejet az is vastagabb 8as. Én mondjuk a gyári faudifejet metszettem le. Ha téves akkor tudod te ;) 8-as volt. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Nem hót mindegy? :rolleyes: Van egy adott faudi buksi, meg egy adott lik a kasztniban, aztán addig reszelgeti mindenki amíg nem jössze, azt kész :D ;)
Pötty86 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Nem hót mindegy? :rolleyes: Van egy adott faudi buksi, meg egy adott lik a kasztniban, aztán addig reszelgeti mindenki amíg nem jössze, azt kész :D :D Há nem?,há de! ;)
Alex0403 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Hááj mindenki! Na meglett a motorháztetőteleszkóp csinálva,persze egy cartárs segítségével :D Az ő keze van a dologban,szó szerint ;) Na ki az?na ki aaz?,hát persze hogy hening keze van a dologban :rolleyes: Mégegyszer köszi a helpet!!! Íme:http://kepfeltoltes.hu/100608/motorh_ztet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jajj de jóóó :D Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt :D :D
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Tud valaki Győrbe háztartási gép szervizelőt? Puskás Profil Kft. kategória:háztartási gépekGyőr, Kölcsey u. 1. 96/313-953 96/313-953 Tök normális csávó, vettem tőle használt mosógépet, egyszer kijött szervizelni is, aztán tollbetét volt a szivattyúban. :D Egyébként nem rossz :D Tényleg jól sikerült, minden elismerésem Hening cartárs. Én is gondolkodom azon hogy szerelek be telókat, de én inkább a csomiajtóhoz rakok...Remélem azt sűrűbben nyitom fel, mint a mocitetőt ;) :D Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes:
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Hmm...nekem hátul gyárilag van benne. :rolleyes: Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Perszeeee mert ő sedanos....de irigylem érte...abban megtudnám oldani a belülről nyitást...mert a csomagtartó zár gombja sz.rrá van...kedves előző tulaj nem tudom mit csinált azzal is, de hiába olajozom kenem stb úgy szorul mint a fene...úgy néz ki mint ha beakarták volna ragasztani ;) :D :D lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes: Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? :D
Peti85 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 lehet tudok adni 1et. A csomagtartóajtóban amit vettünk annó volt ugye, és így maradt 1 feleslegesen. De mi átszereltük a sajátot az új ajtóba. Hétvégén, vagy jövőhétvégén kijutok ábrányba, és megnézem. AZtán ha kell felőlem viheted. :rolleyes: Bár az is igaz, hogy nekem caravan van... Neked? ;) Huhúú nekem meg 5 ajtós :D :D Gondolom nem ugyanaz...mér pont az lenne ugyanaz :D
Opeles90 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Huhúú nekem meg 5 ajtós :rolleyes: :D Gondolom nem ugyanaz...mér pont az lenne ugyanaz ;) Hát caravannak ugye ilyen kis kocka alakú, ahogy néztem a neten az 5 ajtósnak meg vagy ilyen izé, vagy ilyen kis kör alakú. Vagy van még másféle is?
Alex0403 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Hát caravannak ugye ilyen kis kocka alakú, ahogy néztem a neten az 5 ajtósnak meg vagy ilyen izé, vagy ilyen kis kör alakú. Vagy van még másféle is? Nincs :rolleyes:
Recommended Posts